If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Можеш и по-добре.... Приходите в бюджета са с над 1 млрд повече от миналата година...т.е икономиката /инфлацията/ е на шеС....
А това че държавата има повече разходи е = на повече тули.... Автогол Ботич....:-)
кое не разбра от ПЛАТЕЖЕН БАЛАНС, а.
От де ще дойдат тез пари ве? От моя и твоя дирник, со кръв ще ги вземат ако трябва
Тука къртиш миФки с туй....:-) Само Юлката може да го конкурира туй твърдение ,,,, Винаги ама винаги риска е корелиран с потенциалната доходност
Възможно е имот който е сега 500К след 3 години да е 400К...дори според мен задължително , но след това за няколко години ще стане 800К :-)
Не къртя, това е самата истина, примери искаш ли?
Това колко ще стане след няколко год не е важно, освен ако с тези пари (800к) можеш да си купиш същото количество олиВо, сиренИ, картофи, арпаджик, яйца и т.н.
Я ни виж платежния баланс.
1 МИЛИАРД на минус спрямо миналата година само за 2 месеца. А нямаме криза. А като я обявят официално лятото?
Можеш и по-добре.... Приходите в бюджета са с над 1 млрд повече от миналата година...т.е икономиката /инфлацията/ е на шеС....
А това че държавата има повече разходи е = на повече тули.... Автогол Ботич....:-)
Всъщност пак грешиш - разрешителните тогава бяха повече..... Иначе си отговорил сам на част от нещата - строежи се спират защото няма кой да ги построи /демография/ или не са продадени на желаната цена = нЕма промоции....
Освен имоти и депозити има и други активи, които с по-малък риск носят повече доходност. При имота основния риск е да струва 400 000 след 3 години.
Тука къртиш миФки с туй....:-) Само Юлката може да го конкурира туй твърдение ,,,, Винаги ама винаги риска е корелиран с потенциалната доходност
Възможно е имот който е сега 500К след 3 години да е 400К...дори според мен задължително , но след това за няколко години ще стане 800К :-)
Сега е по-зле защото нямаше такова бурно строителство и имаше повече млади, които да купуват. Отделно кредите не бяха колосалната сума от 80 млрд лв. Безработицата и високите лихви ще дойдат може би догодина, вече се усеща, започнаха да затварят ресторанти и дискотеки, магазини, банкови клонове, строежи (искаш ли снимки), които дори на ковида си бачкаха.
Всъщност пак грешиш - разрешителните тогава бяха повече..... Иначе си отговорил сам на част от нещата - строежи се спират защото няма кой да ги построи /демография/ или не са продадени на желаната цена = нЕма промоции....Ще се построят тогава когато инвеститора прецени, че си струва....нема зор....:-)
Никой го няма, но можеш да добавиш примерно 20-50% от разрешителните по твоя преценка колко точно към тези от АВ. И цифрата е повече от тези сделки предната, по-предната и т.н. години....защото тогава разреителните са били значително по-малко.
Имам непрекъсната връзка с брокерката ми ,която до ден днешен не ме е лъгала или да ми приказва неща които искам да чувам. Не продавам, но винаги съм готова да купувам и винаги когато имам време следя пазара на имоти не само в БГ
Има ОГРОМНО значение защо е имало дисконт и това също е от голямо значение защото на мен в акъла ми не е да видя спад ,а да намеря такъв без значение защо и за какво. Ако искаш ще припомня и защо го имаше този кратък спад при положение ,че сте забравили или ,че не сте прочели пишещите тук. Не се сърдя ако ме питат по два пъти
Скъпа, това е важно, не само да си сверяваме часовниците, но и да не късаме връзката.
Прочети пак какво съм написал - че падат според АВ, но това не са всички сделки....Всичките сделки все още не падат...., но и това ще стане скоро предполагам
Коментар