IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.mediapool.bg/yavor-geche...ews347058.html

​​​​​​До какво води масовата спекулация, движена от алчност. Същото ще видим при имотите, инвеститори! Ще има глътнали вода, но няма да са банкери, строители, брокери... При това оттегляне от регулаторната роля на държавата така ще е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ми, разбира се, че няма никакъв проблем. Живей си под наем и си свиркай. Проблемът настава, като наследника попита:" Абе тати, ти какво си направил за мен в празните ти години на съществуване, щото мама е направила еди какво си, или обратното...

Като му е проблем да купи в България, какво му пречи да купи в Манхатън?
      При положение, че имота за хора със средностатистически доходи е недостъпен или трябва да се прежалят да платят безумна цена само показва докъде сме я докарали с валутата и етапа, в който се намира финансовата система, а самия пазар на имоти не е бил коригиран адекватно откакто левът е вързан с еврото, а какво остава пък да е бил е зануляван ... Имало е само дезинфлация, но не и дефлация.
      Защо си мислите, че това няма да се случи във вашия живот? Някакви данни с нещо да се аргументирате?
      Накупените имоти няма да ги взмете със себе си в задгробния.
      Last edited by Kris_; 24.04.2023, 01:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

+1000

Вече не помня колко пъти съм казвал, че не ника нужно всеки да купува и да е собственик на имот. Под наем също се живее и дори си има своите предимства (данъци, поддръжка и проблеми с майстори , разправии с недобросъвестни квартиранти и тн.) Сега цените са баснословни и още по-баснословни ще стават, думата позволимост вече е мръсна дума. Затова и аз казвам, ПОД НАЕМ, ПОД НАЕМ, ПОД НАЕМ!
        Ще стават. Аз прогнозата съм я направил - няколко милиона на m2. Какво ще може да се купи с тях е отделна тема.

Коментар

Ми, разбира се, че няма никакъв проблем. Живей си под наем и си свиркай. Проблемът настава, като наследника попита:" Абе тати, ти какво си направил за мен в празните ти години на съществуване, щото мама е направила еди какво си, или обратното...

Лордиевич, не те разбирам, честно да ти кажа. Защо си режеш клона на който седиш? За тебе е по-добре да има много наематели, за да можеш при подбора да казваш на някой кандидат който иска решетки на прозорците: "Следващия моля" Ако продължаваш в същия дух да проповядваш за покупки, да знаеш, че ратко и песимиста нема да са ти фенове.

===2039===

За бога понижители, НЕ КУПУВАЙТЕ!
          Last edited by Конан-Варварина; 23.04.2023, 23:54.

Коментар

Защо тати трябва да ти купува жилище? От къв зор?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
              Не разбирам само какъв е проблема човек да живее под наем, ако има добри доходи?
              Още повече пък някой, който има ниски доходи. Каква му е алтернативата? Да купи имот с ипотека на баснословна цена?
              По-добре да не купува имоти в България. Това е самоубийство и обрича на бавна и мъчителна смърт децата си, че и технте деца!

Коментар

Не разбирам само какъв е проблема човек да живее под наем, ако има добри доходи?
                Още повече пък някой, който има ниски доходи. Каква му е алтернативата? Да купи имот с ипотека на баснословна цена?
                По-добре да не купува имоти в България. Това е самоубийство и обрича на бавна и мъчителна смърт децата си, че и технте деца!
                +1000

Вече не помня колко пъти съм казвал, че не ника нужно всеки да купува и да е собственик на имот. Под наем също се живее и дори си има своите предимства (данъци, поддръжка и проблеми с майстори , разправии с недобросъвестни квартиранти и тн.) Сега цените са баснословни и още по-баснословни ще стават, думата позволимост вече е мръсна дума. Затова и аз казвам, ПОД НАЕМ, ПОД НАЕМ, ПОД НАЕМ!

Коментар

Проблема е, че без покупка няма комисионна за брокера

Коментар

• Не разбирам само какъв е проблема човек да живее под наем, ако има добри доходи?

Коментар

Това теб какво те топли? Нали си държавен служител, трябва да работиш за държавата, следователно срещу тенденцията, а ти хем държавен служител, хем се кефиш, че държавата се разпада, не те разбирам..
                      Да се кефя? Това как го реши? Истината е, че ми е болно, но това са фактите...

Коментар

• Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение

Той спасява хората. От това да останат без дом
                        той лично спаси един форумен колега от това да изпие сам едно бърбънче
                        Last edited by X_Y; 24.04.2023, 09:05.
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

Значи трее да се чека още 10 години. Аз като ви казвам, че 2039та ще е годината на промоциите вие се сърдите. Сега сами си ги споменавате. Да се пита човек и мае защо искате да купувате имоти сега, като след 10 години ще трябва да ги подарявате??? А жонката само задава въпроси, без той самия да е отговорил смислено на въпроса: Що дири тук в темата и знае обявите наизуст, при положение, че никога не би купил имот в БГ.
                          Той спасява хората. От това да останат без дом
                          Last edited by X_Y; 24.04.2023, 09:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

След 10 години жилищата в България ще бъдат повече от населението, дори и в София.
                            като бройка в кадастъра - може би
                            Last edited by keep_calm; 23.04.2023, 22:44. Причина: Пишете без да се заяждате с останалите участници.
                            препоръка е

Коментар

След 10 години жилищата в България ще бъдат повече от населението, дори и в София.
                              Това теб какво те топли? Нали си държавен служител, трябва да работиш за държавата, следователно срещу тенденцията, а ти хем държавен служител, хем се кефиш, че държавата се разпада, не те разбирам..не съм срещал държавен служител да пише срещу собствената си държава!!!!!

Коментар

Значи трее да се чека още 10 години. Аз като ви казвам, че 2039та ще е годината на промоциите вие се сърдите. Сега сами си ги споменавате. Да се пита човек и мае защо искате да купувате имоти сега, като след 10 години ще трябва да ги подарявате??? А жонката само задава въпроси, без той самия да е отговорил смислено на въпроса: Що дири тук в темата и знае обявите наизуст, при положение, че никога не би купил имот в БГ.
                                Last edited by keep_calm; 23.04.2023, 22:42.

Коментар

Working...
                                X