Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
така като ти чета коментара си правя следния извод: Избрал си си правилния ник.Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
Това не е вярно, но ти и няма как да го знаеш. То не е и нужно де. Както и да е, имам един приятелски въпрос за собствеността на баня Мадара: дали ще е проблем да отговориш? На твое име е - ДА или не е на твое име - отговор НЕ.
Само 2 букви са нужни за отговор.
но ето ти от гугъл София - Неа Рода
4 ч 51 мин (362 км)
през E79
4 ч 31 мин без трафик
За този маршрут има такси.
Този маршрут минава през държавна граница.
по отношение на въпросът, който те тормози и ти и ратко не заслужавате отговор.
не е сложно, но иначе какво ще ви вълнува
ПП ратко гледай го този скайп бре
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и е на под 400km от софия
такава природа небетонирана по нашето море не остана.
Само 2 букви са нужни за отговор. Благодаря предварително от името на всички участници, затаили сме дъх...Last edited by Конан-Варварина; 12.04.2023, 17:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
са, знам че си капацитет (сигурно в някоя област), но:
1. имаш ли понятие от енергийна ефективност, има ли разлики в необходимите мерки за постигане на ЕДИН резултат в София и Бургас?
2. предполагам си наясно за "стойността" на директивите и наличието на понятие - дерогация.
3. за твоя информация - т'ва с фотоволтаиката в България е много малко веротно да се случи, ще разбереш защо най-късно до есента на 2024 г.
4. аз ако съм строител - отивам да строя в Бургас (и др. подобни), ти си умно момче, ще се сетиш защо..........
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеПроблемите на енергийната ефективност ще намерят отражение в работата на строителната индустрия (imoti.net)
...Всички нови сгради трябва да бъдат оборудвани със соларни технологии от 2028 г., а многофамилните реновирани сгради – от 2032 г."
..... стандарти за минимум енергийни характеристики, основани на националните „траектории“. Страните от ЕС са съгласни за поставяне на междинни цели като намаляване на енергийното потребление с 15% на първия етап и 25%
....Поставете се на мястото на строителна инвеститорска фирма:
1. имаш ли понятие от енергийна ефективност, има ли разлики в необходимите мерки за постигане на ЕДИН резултат в София и Бургас?
2. предполагам си наясно за "стойността" на директивите и наличието на понятие - дерогация.
3. за твоя информация - т'ва с фотоволтаиката в България е много малко веротно да се случи, ще разбереш защо най-късно до есента на 2024 г.
4. аз ако съм строител - отивам да строя в Бургас (и др. подобни), ти си умно момче, ще се сетиш защо..........Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениезабелязвам, че когато поствам новини или анализи никой не реагира. Що така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение
Има основен показател за това къде е пазарът, а именно: ПАЗАРНИТЕ ЦЕНИ. Като има по-малко сделки, а цените са още по-високи, по-хубаво ли ни става?
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение
Има основен показател за това къде е пазарът, а именно: ПАЗАРНИТЕ ЦЕНИ. Като има по-малко сделки, а цените са още по-високи, по-хубаво ли ни става?
който гони пазар пък му става зле - факт.
"високи цени и ниски обеми " като цяло е показател - какво следва.
държа да отбележа, че обемите в момента въобще не са малки, но вече се усеща задъхването.
тепърва ще намаляват - това е мнение на професионалисти от банкови среди и не само, но никой не го споделя по медиите, защото не е хубаво така да се говори
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Само така жонка! Бой по брокерастите! Само да попитам: Откъде тая ненавист към брокерите?
Майтап..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пазарните механизми са такива, че обемът е изключително показателен за това къде е пазарът.
покачване с намаляващи обеми говори само за едно - изчерпване на бичия потенциал и формиране на средносрочен връх.
тук разбира се фактор е и печатането от страна на ЦБ, което размива нещата, но като цяло се гледа цена-обем.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар