If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре, че не съм ходил на подобни локации. В центъра на Бургас няма подобни проблеми на централния плаж, както и на девствените плажове в близост до града и далеч от тълпите.
Бе кво няма, същата лайнария като във Варна, само дет не са лайна ами петрол или някакъв подобен продукт. Веднъж тръгнахме на разходка по пясъка, краката ми станаха толкова черни от гадния черен пясък, че не можах да ги измия цяла седмица. За миризмата нощем от нефтозавода да не говорим. Кочина.
Като гледам още си има мрежа- това са го снимали наскоро, загледай се в началото на клипа в дясната част на плажа ясно се вижда мрежата https://youtu.be/QAk3moCasdc И това пак казвам е на самата плажна ивица на пясъка.........
Тва за да не минават на аванта към плажа на изгавривиера. Тук също ходих веднъж и повече няма да повторя - кенеф.
То си го пише от сега: ....ĸaтo гoлямo пpeдимcтвo ca възмoжнocтитe зa peциĸлиpaнe нa бaтepии в peгиoнa нa Πлoвдив.
Разбирайте:ще докарват старите батерии от европата за унищожаване.
Не се и съмняваме (за разлика от ентусиазираните брокерасти), че сме задния двор, където да си фърлят боклуците. 5000 тона боклук за горене от Англия пристигнаха на пристанище Варна-запад, сигнализират екоминистъра
Аз лично умирам от срам, когато съм в БГ и с мои колеги чужденци минем покрай подобно бунище. Да не говорим, че това е курорт, прославил България (поне навремето).
По интересното е какви са тея туристи-мазохисти дет виждаш? Аз в тая кочина (незнайно защо наречена "Златни") съм почивал само веднъж и то преди 10 год. после цяла седмица едвам си оправих стомаха.
Срамно и жалко е възрастен мъж като теб да говори тотални глупости, а си бил свидетел и помниш много добре. Ети какво са представлявали Златните през Соца:
бай тошо е построил ведомствени апартаменти на секвестирана от "враговете на народа" земя
и ги е раздал на доносниците.
българина си заслужава съдбата защото позволява още толко години дс кадри да го крадат
а синчетата им да се правят на космополити
Срамно и жалко е възрастен мъж като теб да говори тотални глупости, а си бил свидетел и помниш много добре. Ети какво са представлявали Златните през Соца:
бай тошо е построил ведомствени апартаменти на секвестирана от "враговете на народа" земя
българина си заслужава съдбата защото позволява още толко години дс кадри да го крадат
Абе мишко, не виждаш ли че Бай Тошо е построил всичко наоколо, а мизерниците "демократи" и "евроатлантици" като теб са си хвърлили лайната?
Българите си заслужавате съдбата да живеете в кенефа на Европа.
Абе мишко, не виждаш ли че Бай Тошо е построил всичко наоколо, а мизерниците "демократи" и "евроатлантици" като теб са си хвърлили лайната?
Българите си заслужавате съдбата да живеете в кенефа на Европа.
Колега, мисля че грешиш за мишето. Той не е евроатлантик, а е чист путинист! Нали Мише?
Коментар