If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мен днес ме изтриха, защото използвах любимото нарицателно име на понижителито "ганьо"
те го слагат във всеки пост, заедно с ножици и ластици, но явно аз нямам право да го позвам...
било заяждане
Не им се връзвай.
Никой не ме лайква тук днес, а колегата, който подведе Кавръков, го лайкват много,
Ами то нищо не може да се състезава с обезценената валута. Не казвай, че купилите имоти 2008 са се спасили от инфлация. Уцелилите циклите може би, но това е случайност и пак не е сигурно.
Според зависи имота е. Има активи, които запазват по-добре от инфалцията спрямо други. Набиването на хартийките с картинки в тухли дори да е несполучливо, поне е твърд актив, който остава за поколенията.
От всички финансови активи, от дълга се печели най-добре, но за целта трябва да разполагаш с много голям лост, който само финансовите институции имат в арсенала си. Говорим за пазар, който възлиза на около $300-400 трилиона a.k.a. хартиениената кула на Мордор, която в пълния си блясък на ококореност е около половин квадрилион ($500 трилиона) в сегашни долари, ако предположим, че всички финансови активи в света се оценяват на приблизително $1 квадрилион.
не го слагам, че се дразнят и модитата. Уж пиша за себе си, не се заяждам и пак ме трият и пак било спам, знаеш ги
мен днес ме изтриха, защото използвах любимото нарицателно име на понижителито "ганьо"
те го слагат във всеки пост, заедно с ножици и ластици, но явно аз нямам право да го позвам...
било заяждане
Те си имат школа за такива - обучават ги и ги разпращат по света. По този начин се опитват да контролират всичко и всички. В цяла Европа има такива като него на ключови постове, не е само при нас.
Какво ли ще стане с външния дълг сега с новия човек одобрен от посолството? Най-вероятно каквото е станало по времето на царчето и юпитата му, които безчинстваха в мошеническите кръгове в Лондон с нашия външен дълг.
Сещайте се брейди облизвациите.
Не могат да се състезават с обезценката на валутата, а ако има някой нагоре е късметлия, че е уцелил момент, а и банките не печелят от ДЦК.
Факт е друго - дълговият пазар е най-големия в света, но не разполагам с време за тази дълга тема.
Ами то нищо не може да се състезава с обезценената валута. Не казвай, че купилите имоти 2008 са се спасили от инфлация. Уцелилите циклите може би, но това е случайност и пак не е сигурно.
Проблем е,ама застаряване има във всички развити държави по света. В България се вдига възрастта за пенсиониране,а и все повече пенсионери работят.
Пенсионерите намаляват като брой всяка година.
Същевременно демографският срив и по-малкото кадри водят до увеличаване на заплатите оттам и повече приходи.Така че след време 2 милиона заети ще носят толкова приходи в бюджета колкото 3 милиона сега.А и с увеличаване на заплащането България ще стане атрактивна за имиграция.
за да може да предложиш по-високи заплати е нужно да си конкуретен и оптимизиран и да си инвестирал много в машини и ноу хау
в България инвестираме в НИ, защото народа кълве и си набива спестяванията, а бизнес не пропуска да се класира там където има келепир.
Става така, че вместо да си инвестират в бизнеса много хора наливат свободните си пари в жилищно строителство, че се и декапитализират някои...
армията на нереформираната администрация не помага. Засега се радват на заплати и смятат, че ще е така добезкрай...ама няма откъде да дойдат тези пари. Пенсионери и малко работещи не могат да генерират този ресурс.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар