Първоначално изпратено от Kris_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
преди да се купува около Варна е добре да се съобразите с тази карта и да си направите консултация със специалист.
http://gz-varna.mrrb.government.bg/map/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Така де. Аз съм много силно залитнал по забутани планински села, ама това е толкова приятно място, че направо ме навежда на пожелателни мисли.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не съм съгласен
виждал съм цели гаражи облепени с плакати на голи жени
и не очаквам, който ги е лепил, да си ги е позволил
просто е събирал матрял...
сещаш се, налиприседнА ми розенцето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
А какво мислите за Русалка? Баневите разпродават стари бунгала, които могат да се реновират.
http://gz-varna.mrrb.government.bg/map/
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеЕмигрантски балъци-еснафи си представят че ако няма хасфалт, не е Престиж. Сложил, горкия, линк към едно прекрасно място, но понеже не отговаря на посадените в маломерното му снобско съзнание представи за "КУРорт", явно е "лошо". Малее, толкова ми е жал за вас - че трябва да живеете със собственото си съзнание - аз надниквам само за миг и пак изтръпвам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Психично болен индивид е този който твърди, че имот в БГ никога няма да купи и същевременно знае всички обяви от имот.бг наизуст. Знаем, че гастарския живот не е за всеки трудно се понасят загуби понесени заради некадърността на ДС отрочета-изчадия.
виждал съм цели гаражи облепени с плакати на голи жени
и не очаквам, който ги е лепил, да си ги е позволил
просто е събирал матрял...
сещаш се, налипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Не е, не е. Тук е отвратително. Да не мислиш, че е кой знае какво да си пиеш розенце от реколтата на Албена, да си зяпаш морето и да си смучеш пурата. Гадно е, едвам издържам тук.
Коментар
-
А какво мислите за Русалка? Баневите разпродават стари бунгала, които могат да се реновират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да. Няколко са местата където е перфектно да имаш къща. Край Созопол - Буджака...ноооо, цените са космически...имам предвид хубава панорама. Иначе къщи колкото щеш по морето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеЕмигрантски балъци-еснафи си представят че ако няма хасфалт, не е Престиж. Сложил, горкия, линк към едно прекрасно място, но понеже не отговаря на посадените в маломерното му снобско съзнание представи за "КУРорт", явно е "лошо". Малее, толкова ми е жал за вас - че трябва да живеете със собственото си съзнание - аз надниквам само за миг и пак изтръпвам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Къде е това? За „Фиш-Фиш” ли?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
най-много се уплаших в следния редш
- накавръка да не нагази зеленото. макар, че е по-скоро , като за джорч, лукас тематиката
- джонката да ни пребие с папката с актове пред неро. тук разчитам, че няма да ме различи в тълпата, все пак съм мишок
- бъртрам може да донесе само малкия талон на трактораВиж некъде бърбъна да го купиш на промоция, че после нема с какво да обзаведеш ап. ном.9
- 1 like
Коментар
-
Емигрантски балъци-еснафи си представят че ако няма хасфалт, не е Престиж. Сложил, горкия, линк към едно прекрасно място, но понеже не отговаря на посадените в маломерното му снобско съзнание представи за "КУРорт", явно е "лошо". Малее, толкова ми е жал за вас - че трябва да живеете със собственото си съзнание - аз надниквам само за миг и пак изтръпвам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Гледай само "Фиш фиш" каква кочина представлява:
https://www.google.com/maps/@43.3799...6656?entry=ttu
На тези кофтори всичките лайна се изливат в морето, а кибиков яде прясна риба, расла във фекални води. Да живееш в лайна, да се храниш в лайна и същевременно да се горедееш с това - само психично болен индивид може да се похвали с такива заложби. Карлово е като приказка пред това тук.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар