IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Това е чудесно. Пари нямаш ти, затова разчиташ на наследствени имоти. Арменчето е още по-зле, ако не е баща му, той е кръгла нула.
    Как да нямам ,от къде знаеш дали имам или нямам ?
    Точно на теб ще давам отчет

Коментар

Цикличност и имотен пазар: Цените ще растат до 2025 г., вече има балон - Bloomberg (bloombergtv.bg)
      Цикличност и имотен пазар: Цените ще растат до 2025 г., вече има балон

Светослав Делчев, експерт по недвижими имоти и финанси, „Бизнес старт“
      Старо ,старо,старо

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Берти ме свърза с хора с пари/ти нямаш/,които имат интерес и то реален за сделка
        Това е чудесно. Пари нямаш ти, затова разчиташ на наследствени имоти. Арменчето е още по-зле, ако не е баща му, той е кръгла нула.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Берти ме свърза с хора с пари/ти нямаш/,които имат интерес и то реален за сделка
          Каврък, след малко ще ходя да гледам къща в с. Опанец - на 5 км от Плевен. Мой познат който се занимава със земи и имоти ми каза. Вероятно няма да я купя, защото много неща се промениха при мен, но ако е много добро къщето и двора и мястото ще я ковна.

Коментар

• Цикличност и имотен пазар: Цените ще растат до 2025 г., вече има балон - Bloomberg (bloombergtv.bg)
            Цикличност и имотен пазар: Цените ще растат до 2025 г., вече има балон

Светослав Делчев, експерт по недвижими имоти и финанси, „Бизнес старт“

Коментар

Днешната оферта за етажа е: 71500лв (като разходите по прехвърлянето са за сметка на продавача) Утрешната оферта ще падне под 65.

Коментар

Мен лично накъде ще вървят цените на имотите не ме интересува. Важно е да има наемчета, че в тая криза утре може и да станем като турската лира - 10 за един лев.
                Понижителите да чакат спада - от 250К на 200К - пак не мое да купят. Прост факт.
                Някои не успяха да купят нито в Холандия ,нито в София и се забиха на майната си в провинцията където имотите са на безценица

Коментар

• Мен лично накъде ще вървят цените на имотите не ме интересува. Важно е да има наемчета, че в тая криза утре може и да станем като турската лира - 10 за един лев.
                  Понижителите да чакат спада - от 250К на 200К - пак не мое да купят. Прост факт.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=fORUvZNm3oo

Коментар

• От април българите намалиха храните с 1/5. Няма спад само при хляба и свинското месо (графика)

https://www.24chasa.bg/biznes/article/12029848

Коментар

• Европейският автомобилен пазар продължава да буксува поради липсата на части за доставки. През юни в ЕС са регистрирани 886 510 превозни средства, което е най-ниският брой през юни от 1996 г., според индустриалната асоциация Acea. Минусът спрямо същия месец на миналата година е 15,4 на сто. През първото полугодие има общо намаление от 14 процента до 4,6 милиона коли.

https://www.n-tv.de/wirtschaft/der_b...e23464958.html

Коментар

• Днешната оферта за етажа е: 71500лв (като разходите по прехвърлянето са за сметка на продавача) Утрешната оферта ще падне под 65.
                          Last edited by bulgarian lev; 15.07.2022, 11:45.

Коментар

• https://fakti.bg/imoti/695813-baloni...a-na-propastta
                            "Балонизиращият" имотен пазар се движи по ръба на пропастта

• швеция-
                            • имоти-
                            • цени
                            Какво се случва в Швеция след десетилетния непрекъснат ръст на цените на жилищата ?

Раздутият пазар на жилища в Швеция e на ръба на пропастта, на фона на намаляващи цени и купувачи. пикът на сектора беше през миналата година.

Шведският пазар на недвижими имоти наблюдава "ясна промяна" в полза на купувачите през последните седмици, според национално проучване на брокери на недвижими имоти от водещата брокерска мрежа в Швеция Fastighetsbyran.

Промяната беше толкова драматична, че „почти се сравнява с реакцията след падането на Lehman Brothers в началото на световната финансова криза“, каза главният изпълнителен директор на Fastighetsbyran Йохан Енгстрьом. Според него, много купувачи на жилища „предпочитат да изчакат“, без да знаят какво да очакват от пазара сега или в бъдеще.

Рисковете, свързани с икономическото забавяне, се изострят от високите нива на дълга на Швеция, натрупан по време на продължилия десетилетие жилищен бум. Това е сценарий, който отдавна тревожи централната банка на страната, тъй като дългът на Швеция е 200% от дохода на домакинството - ниво, което е очевидно по-високо, от която и да е от страните от G7.

Коментар

• 1,6 млрд. души в света ще бъдат засегнати от недостиг на жилища до 2025 г.:: Investor.bg
                              1,6 млрд. души в света ще бъдат засегнати от недостиг на жилища до 2025 г.

Всеки ден трябва да се изграждат 96 хил. нови жилища, за да се подслонят 3 млрд. души, които ще се нуждаят от дом до 2030 г.

=======================2029================2029=== =============

Амааа... как така?!!! Че ние в БГ имаме толкова много тъмни прозорци... Ами ако и аз попадна в 60-те% и тези 3 млрд?? Е, в малката спалня си ми харесва и не е чак толкова лошо.

Коментар

• Цените на жилищата в София вече са над нивата от 2008 г.:: Investor.bg
                                Цените на жилищата в София вече са над нивата от 2008 г.

За една година квадратният метър в столицата е поскъпнал с 250 евро, а само през второто тримесечие - с 80 евро

======2029======2029======2029======

Амааа... как така?!!! Ноо... защо?!!! Откъде накъде?!!! А аз кога ще се измъкна от малката спалня?!!!

Това вече не се трае и на нищо не прилича. Сега ми остава само да чакам срив. Но през 2029-та ще мисля повече за подаграта отколкото за собствено жилище.

Коментар

Working...
                                X