Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Ти беше над 10 години извън България ,върна се и накупи една камара имоти ,но замислял ли си се в каква степен живота ти е по-лесен,по -опростен ,от гледна точка на разправии ,главоболия ,разходи ако щеш със цялата тая купчина от тухли.
Апартамента в докторската ,разбирам топ имот,в Хиподрума също ,оня малкия до ВМА ,за рент е супер,и ???Мое мнение -ДО ТУК !
Защо Бъфет си кара старата кола и живее в къщата си от време оно ?Защото човека казва така ,не искам да имам главоболия искам прост живот ,а ти също имаш възможността да си го направиш такъв ,какви къщи във Фиш,фиш какви 5 лева ?
Като си толкова мераклия вземи едни 300-400 квадрата место и набии една сглобяема 50-70 квадрата ,колко години ще живееш още ?100-200 ?Кога ще живееш от работа ,от разправии с всичките тия апарти ,да не би зад теб да се е наредила фамилията в бойна готовност да ти помага с нещо ?И аз знам и ти знаеш какво е дереджето нали така ?
Всяко нещо е добро и оптимално до едни обеми после имаш само проблеми ...Ще питаш ама какво ?Земя да беше взел земеделска айде да не седи кеша ,имаш си добра професия и си джиткаш докато можеш ,ама то апарти в Плевен ли не бяха ,ама сега къщо по морето ...само ще ти кажа че колкото и да ти е здрав гена ,преко сили имаш още колко да са 10-15 години сила и жизненост /да си жив и здрав /,после какво ?Ще гледаш само как се разпродава щото младите са свикнали наготово,ние ,системата така ги учи да консумират не да създават и всичко заминава ,замисли се добре
Жив и здрав
Коментар