Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
браво, но кажи, къде се кри 1 година, докато в акциите имаше сеч
лордчето ден не е пропуснал, защото е заложил на сигурно
а вия акционерите се обаждате само когато някоя от многото акции си подаде шнорхела над водатаТая сеч вече е "избита"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
А като сложим и коритото в банята (поради невъзможност за вана), на което вика 'яхта' - ехееее.....
Ни мож гу стигна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Остави го това Рено 2 години са ужасно много.Ето ти по добро решение и то евтино ако е за спекула щото Рено ,за друго не става.Nordic American Tankers,50% e залога тука за около 12 месеца.Ако искаш де3.79 долара акцията.Стабилна компания отвсякъде.
Пожелавам ти успех с инвестицията(спекулацията).
Аз ще се въздъдржа.
Last edited by nradev1111; 15.09.2023, 22:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Остави го това Рено 2 години са ужасно много.Ето ти по добро решение и то евтино ако е за спекула щото Рено ,за друго не става.Nordic American Tankers,50% e залога тука за около 12 месеца.Ако искаш де3.79 долара акцията.Стабилна компания отвсякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахахаха, цял панел е и жена ми няма нищо общо с него, освен, че непрекъснато поскъпва. Между парк и у-ще е. Мога да ти го продам за 400 000лв. Навитар ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Не следиш форума редовно. За QQQ съм казал преди 5 години че купувам. на 175 купих.А Рено не е подало шнорхела а 2 години бавно и сигурно си пълзи нагоре.3.79 долара акцията.Стабилна компания отвсякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
браво, но кажи, къде се кри 1 година, докато в акциите имаше сеч
а вия акционерите се обаждате само когато някоя от многото акции си подаде шнорхела над водата
- 1 like
Коментар
-
Забрави да споменеш и 1/2 идеална част от панел наследство на жената.
Коментар
-
А като сложим и коритото в банята (поради невъзможност за вана), на което вика 'яхта' - ехееее.....
Ни мож гу стигна!
Коментар
-
Аз като сиромах човек си взех ефтинки акции на Рено.По 22,18 еуро.Днес гледам по 38,15 се харчат.
Погледни каква аномалия P/E=3.35
а вия акционерите се обаждате само когато някоя от многото акции си подаде шнорхела над водатаLast edited by ratten; 15.09.2023, 21:27.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Дефлационен, имам вана. Яхтата не съм я купил, не прочете ли?
Коментар
-
Аз мислех че в Радомир само е около 6 Дружби.А ако сметнеш активите и на всички братоwчеди може и милиардер да си.
Коментар
-
Ни мож гу стигна!
Коментар
Коментар