IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

За да го обориш звънни утре на някой кредитен инспектор в банка Х и го питай колко % от оценката биха ти отпуснали за панелен апартамент. Не забравяй да пишеш във форума, че ми е интересно. Аз мисля, че все още отпускат кредити за панел, но ми е интересно какъв % отпускат
    Ами, нали аз точно това му написах по-рано бе Трайчо. Ще го направя още утре, обаче той никакъв бас не е сключил и не се ангажирал да ме почерпи дори един сладолед.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

На Бриз е обявата. Научи се да интерпретираш текст.
      В тази връзка беше и моята забележка, то е пределно ясно, че на път за новия придобит имот-къща но север от гр. Варна, можеш да забележиш имот, който се продава в кв. Бриз

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
        Постоянното заливане с обидни квалификации на другите е заяждане.
        И нападки на лична основа.
        Ами вземете мерки, а не само да триете мнения!
        ​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
          Не знам какво заяждане е оборване на твърдения на друг потребител, че не се кредитират панелни апартаменти? Трябва да бъде изяснен този казус в темата на темите, която е за имоти.
          За да го обориш звънни утре на някой кредитен инспектор в банка Х и го питай колко % от оценката биха ти отпуснали за панелен апартамент. Не забравяй да пишеш във форума, че ми е интересно. Аз мисля, че все още отпускат кредити за панел, но ми е интересно какъв % отпускат
          Last edited by Traicho_80; 30.08.2023, 22:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
            Постоянното заливане с обидни квалификации на другите е заяждане.
            Да, съгласен съм. Но когато някои потребители сипят определини лъжи, като тази, че панелни апартаменти не се кредитират, как да реагираме? Вие кажете.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Къв Бриз, не беше ли Балчик? Съвсем се омота....
              На Бриз е обявата. Научи се да интерпретираш текст.

Коментар

• Постоянното заливане с обидни квалификации на другите е заяждане.
                रादोस्त

Коментар

• Не знам какво заяждане е оборване на твърдения на друг потребител, че не се кредитират панелни апартаменти? Трябва да бъде изяснен този казус в темата на темите, която е за имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Не. Като мен минават и гледат. Ето онзи ден когато захлупих къщето на Бриз имаше обява голяма баш на пътя: ,,Тук се продава на 3000€/кв.м" Регистрирах инфото. Що не опитате, на вас някои варненци тук във Форума и ултрапонижители може пък на 1000€ да ви продадат. Или на 800, нали тази заветна цена чакате.
                    Къв Бриз, не беше ли Балчик? Съвсем се омота....

Коментар

Нека митко2848- ми да ти отговори, дали се кредитират панелни апарти понижител vs понижител, хахаха, нека помислим с празната откъм съдържание глава: 50% от покупките в столицата са с ипотеки...изобщо не съм чул, че пазара на панелки е заключен, следователно Уотсън....хахахаха
                      Глупости. На жена ми купувачката на стара къща кажи речи на село я финансираха с ипотечен кредит на 100%. Дадоха и 40К€. Ясно е че са завишили и оценката та уж и дават 70% от сумата. Банка ДСК. Да бъда точен.
                      Last edited by два_таралежа; 30.08.2023, 21:31.

Коментар

Четящите трябва да имат глави с които да мислят. Нима смяташ, че някой взима решения на база писания във форум?
                        Не. Като мен минават и гледат. Ето онзи ден когато захлупих къщето на Бриз имаше обява голяма баш на пътя: ,,Тук се продава на 3000€/кв.м" Регистрирах инфото. Що не опитате, на вас някои варненци тук във Форума и ултрапонижители може пък на 1000€ да ви продадат. Или на 800, нали тази заветна цена чакате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнение

Поздравления за което.
                          Но каква част от населението може да се похвали с подобно увеличение на доходите?
                          Голяма част, доходите се вдигат в много сектори, дори докато понижителите се съмняваха, че брутната начална в Лидл била 1750, още не е приключил този дебат, а тя вече е 1950. Сега ще излезе една калинка, която ще я изчисли нето и ще гледа да спи спокойно до жена му, която всеки ден му натяква, че трябва най-сетне да купи жилище, а той продължава да я увещава, че цените ще падат, понеже лидълците нямало да са му конкуренция

Коментар

• Нека митко2848- ми да ти отговори, дали се кредитират панелни апарти понижител vs понижител, хахаха, нека помислим с празната откъм съдържание глава: 50% от покупките в столицата са с ипотеки...изобщо не съм чул, че пазара на панелки е заключен, следователно Уотсън....хахахаха
                            Last edited by Bailor; 30.08.2023, 21:25.

Коментар

Доходите в България толкова се вдигат, че за 1,1г. дохода ми скочи с целия размер на вноската по кредита, НЕ НА ЛИХВАТА, НА ВНОСКАТА!!!! Сега пак ще излязат хейтърите-понижители, които вместо да коментират факта, ще почнат да пишат, че съм клошар, щом имам кредит и подобни съобщения с езика на омразата.
                              Поздравления за което.
                              Но каква част от населението може да се похвали с подобно увеличение на доходите?

Коментар

Кое точно е лъжа, ако може да конкретизира? Всяко мое твърдение може да се провери. Намини през банките и ще се увериш....
                                Всичко изброено е лъжа. Ама още утре ще пратя запитване до няколко банки за отпускане на ипотека за панелния ми. Ще публикувам и отговорите от тях, ама ми е интересно, ако се окажеш пълен лъжец и манипулатор дали ще се откажеш да пишеш повече от този ти ник? Поне малко ще се посвениш ли или като други понижители ще се правиш на ощипан ?
                                7 ГОДИНИ ИМА НЕПРЕКЪСНАТО ПОСКЪПВАНЕ, ТОЙ 7 ГОДИНИ ПИШЕ ЗА СПАД!!!!
                                Last edited by Bailor; 30.08.2023, 21:06.

Коментар

Working...
                                X