Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
На Бриз е обявата. Научи се да интерпретираш текст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеПостоянното заливане с обидни квалификации на другите е заяждане.
И нападки на лична основа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНе знам какво заяждане е оборване на твърдения на друг потребител, че не се кредитират панелни апартаменти? Трябва да бъде изяснен този казус в темата на темите, която е за имоти.Last edited by Traicho_80; 30.08.2023, 22:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеПостоянното заливане с обидни квалификации на другите е заяждане.
И нападки на лична основа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Къв Бриз, не беше ли Балчик? Съвсем се омота....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Не. Като мен минават и гледат. Ето онзи ден когато захлупих къщето на Бриз имаше обява голяма баш на пътя: ,,Тук се продава на 3000€/кв.м" Регистрирах инфото. Що не опитате, на вас някои варненци тук във Форума и ултрапонижители може пък на 1000€ да ви продадат. Или на 800, нали тази заветна цена чакате.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНека митко2848- ми да ти отговори, дали се кредитират панелни апарти понижител vs понижител, хахаха, нека помислим с празната откъм съдържание глава: 50% от покупките в столицата са с ипотеки...изобщо не съм чул, че пазара на панелки е заключен, следователно Уотсън....хахахахаLast edited by два_таралежа; 30.08.2023, 21:31.
Коментар
-
Четящите трябва да имат глави с които да мислят. Нима смяташ, че някой взима решения на база писания във форум?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнение
Поздравления за което.
Но каква част от населението може да се похвали с подобно увеличение на доходите?
- 1 like
Коментар
-
Нека митко2848- ми да ти отговори, дали се кредитират панелни апарти понижител vs понижител, хахаха, нека помислим с празната откъм съдържание глава: 50% от покупките в столицата са с ипотеки...изобщо не съм чул, че пазара на панелки е заключен, следователно Уотсън....хахахахаLast edited by Bailor; 30.08.2023, 21:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Доходите в България толкова се вдигат, че за 1,1г. дохода ми скочи с целия размер на вноската по кредита, НЕ НА ЛИХВАТА, НА ВНОСКАТА!!!! Сега пак ще излязат хейтърите-понижители, които вместо да коментират факта, ще почнат да пишат, че съм клошар, щом имам кредит и подобни съобщения с езика на омразата.
Но каква част от населението може да се похвали с подобно увеличение на доходите?
- 1 like
Коментар
-
Кое точно е лъжа, ако може да конкретизира? Всяко мое твърдение може да се провери. Намини през банките и ще се увериш....
7 ГОДИНИ ИМА НЕПРЕКЪСНАТО ПОСКЪПВАНЕ, ТОЙ 7 ГОДИНИ ПИШЕ ЗА СПАД!!!!Last edited by Bailor; 30.08.2023, 21:06.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар