Първоначално изпратено от IaneSandanski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не бързайте новия социализъм със стария обирджийски комунизъм.Писал съм по темата.
- 5 Харесвания
Коментар
-
https://www.economic.bg/bg/a/view/ec...ari-ot-bankite
Свежа новина с днешна дата...
ЕЦБ планира да изтегли излишните пари от банките Проблемът е особено актуален и в България, където резервите са доста по-големи от европейските
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНай-големия имотен пазар в ЕУ !
В последствие и преработка в хранителната промишленост като салами,луканки и т.н
Last edited by X_Y; 20.09.2023, 09:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Колко ти е Total Expense Ratio-то? Почти сигурно си над 1,5% според мен. И имаш максимум 100-200 различни акции вътре. Просто някой печели пара на твой гръб, друго не става.Last edited by nradev1111; 20.09.2023, 09:54.
- 1 like
Коментар
-
Още 2016 минах по тоя път. Отивам в Уникредит и за 5 минути само седях и им техлих една ,а най жалко то знаеш ли кое беше ?Като питах кое колко струва, нарочно се направих на луд да ги пробвам ,изплескаха ми някаква огромна сума като % удръжка такса че те боговете на инвестициите ще работят и управляват парите ми и след това веднага с финес" Оооо,може и по малко да бъде таксата"..Така ли казах аз ?Значи след като може и по ниска да е ,при положение че се опитахте да ме излъжете "Лек ден" и си излязох...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Колко ти е Total Expense Ratio-то? Почти сигурно си над 1,5% според мен. И имаш максимум 100-200 различни акции вътре. Просто някой печели пара на твой гръб, друго не става.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Аз няма да изляза на загуба от моите фондове, които са гарантирани поне да нямаш загуба. Съгласен съм с общите формулировки, но ми кажи на каква ниска цена ще влезеш в имоти, като търсиш в София, ако беше Свиленград по щеше да имаш вход. Загуби 7 години и цена на вход 900€ на метър, да не кажа че и по-ниска вероятно.
Че аз имам да чета и уча много нови неща свързани с работата ми, като спра да работя спирам и да чета. Аз съм high level, не някакъв капут, 90% от колегите в страната пишат небивалици и грешни или неизпипани неща. Защото са спрели преди поне 15 години назад. И не им пука. Гледат си кинтата да влааа, ич ги не е еня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеhttps://money.bg/finance/kolko-e-nov...-na-sasht.html
Дали не е сигнал за новото печатане? Понижение на лихвите? И новото нормално 9% инфлация?
Дьо Гало: Лихвите трябва да останат високи, колкото е необходимоТой призова към повече търпение и упоритост, след като Френската централна банка публикува новите си прогнози
Скоро няма да е
Колкото ни клатиха нас с вдигане толкова сега ще клатят и със свалянето...търпение търоение и в същото време вземи тия скъпи заеми,и плащай още и още
Коментар
-
Аз няма да изляза на загуба от моите фондове, които са гарантирани поне да нямаш загуба. Съгласен съм с общите формулировки, но ми кажи на каква ниска цена ще влезеш в имоти, като търсиш в София, ако беше Свиленград по щеше да имаш вход. Загуби 7 години и цена на вход 900€ на метър, да не кажа че и по-ниска вероятно.
Че аз имам да чета и уча много нови неща свързани с работата ми, като спра да работя спирам и да чета. Аз съм high level, не някакъв капут, 90% от колегите в страната пишат небивалици и грешни или неизпипани неща. Защото са спрели преди поне 15 години назад. И не им пука. Гледат си кинтата да влааа, ич ги не е еня.
Коментар
-
https://money.bg/finance/kolko-e-nov...-na-sasht.html
Дали не е сигнал за новото печатане? Понижение на лихвите? И новото нормално 9% инфлация?
Коментар
-
И ще ти кажа още едно нещо.Инвестициите в акции и в имоти имат едно общо нещо.Купуваш при най ниската възможна цена.Няма инвестиция при висока цена.Бъфет казва добър бизнес НО на подценена цена.Инвестиция не е да купиш акцията на цена в космоса както и имота.Инвестиция не е да купиш коя да е акция или кой да е имот,същото е .Дебнеш и чакаш добрите компании,добрите бизнеси имат своите моменти на слабост и влизаш,колкото се може на по тънка цена и после си лягаш спокоен.Направих лека грешка,да купя на висока цена не че ще загубя но печалбата ми няма да е толкова голяма .Осъзнавам че донякъде уменията ми за търговия мога да ги доразвия в акциите ,все още се уча и затова не влязох с големи суми,а с малко но все пак пари за да имам отговорност за тях.Полека лека ...и така ...но не бих си оставил парите на някой друг да ми ги управлява ,защото това е пак казвам обир, даже не е и да си дал на паричен мениджър,там пак има повече отговорност че и печалби донякъде
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеСамо забележи конкретно в тази тема как брокеразите са се озлобили и пишат почти денонощно предимно лични нападки и споделят статии с мокрите сънища на други брокери.
Темата е трудна за четене от няколко дни!Хич не е трудна.Аз съм вкарал 40 пациента в канализацията и четивото е приятно
Тук там виждам и аз обаче масирана паника.Както животното усеща че ще го колят,това се забелязва и в тяхното поведение.А и те самите го знаят,но искат да се самозалъжат и да избягат от реалността.Но няма как
Last edited by X_Y; 20.09.2023, 09:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре. Прав си.
- 1 like
Коментар
Коментар