If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Камината ми е на горния етаж. Тя харчи 150w. Телевизора-450w. Общо 600w. Разликата в отоплението е 150w, при положение, че шума е много по-малък и спим много по-добре. Сега стана ли по-ясно на счетоводителската ти глава?
В мазето сме само през зимата, през останалите три сезона , ползваме двора си.
Ихааа къФ тоз тИвилизур ба? Да не е съветкса Радуга с усилитель Вермона.
В панелката имам 4100 вата мощност на радиаторите.
И аз имам панелка, по-голяма от твоята с една стая. И по принцип, ако изчислявам колко имоти имам повече от теб, ехаааааааааааааа, само ватове да искаш...
Камината ми е на горния етаж. Тя харчи 150w. Телевизора-450w. Общо 600w. Разликата в отоплението е 150w, при положение, че шума е много по-малък и спим много по-добре. Сега стана ли по-ясно на счетоводителската ти глава?
В панелката имам 4100 вата мощност на радиаторите.
Камината ми е на горния етаж. Тя харчи 150w. Телевизора-450w. Общо 500w. Разликата в отоплението е 250w, при положение, че шума е много по-малък и спим много по-добре. Сега стана ли по-ясно на счетоводителската ти глава?
Премести се някъде другате пич. На всяко друго място освен в Редута 150+450=600. В Редута сигурно налягането е различно и губиш 100 вата.
Ама и гардероб ли има?И за какво ти е тая камина?Като е етаж за живеене защо си в мазето?
В мазето сме само през зимата, през останалите три сезона , ползваме двора си.
А радиатора къде си го сложил ? В банята или в тоалетната ? Може би ако сега си в тоалетната , може да се преместиш в банята и там ако има плочки ше изолират по-добре и ше ти е по-топло. Плочките са керамични и както знаеш керамиката е изолатор. На совалката на НАСА слагаха отпред керамични плочки да я зашитават от високата температура при навлизане в атмосферата.При тебе ше изолира от студа ма е съшия прнцип. На совалката чух че ползвали испански плочки със син кант, твойте ако не са такива може да се наложи да ги смениш, че червените и белите плочки не са добър изолатор. Ако имаш и вана в банята е допълнителен бонус зашото може да легнеш във ваната и да я покриеш отгоре с керамични плочки. Ако и тогава в банята е студено ,може да си сложиш фуния от алуминивео фолио на главата. Тогава ше спреш да приемаш сигнали от космоса и може да успееш да се съсредоточиш и да намериш решение като например да отидеш във Радомир и да се топлиш на дърва.
Мани ама в САЩ едно семейство термити да завъдиш и ще ти изядат "къщата"
А радиатора къде си го сложил ? В банята или в тоалетната ? Може би ако сега си в тоалетната , може да се преместиш в банята и там ако има плочки ше изолират по-добре и ше ти е по-топло. Плочките са керамични и както знаеш керамиката е изолатор. На совалката на НАСА слагаха отпред керамични плочки да я зашитават от високата температура при навлизане в атмосферата.При тебе ше изолира от студа ма е съшия прнцип. На совалката чух че ползвали испански плочки със син кант, твойте ако не са такива може да се наложи да ги смениш, че червените и белите плочки не са добър изолатор. Ако имаш и вана в банята е допълнителен бонус зашото може да легнеш във ваната и да я покриеш отгоре с керамични плочки. Ако и тогава в банята е студено ,може да си сложиш фуния от алуминивео фолио на главата. Тогава ше спреш да приемаш сигнали от космоса и може да успееш да се съсредоточиш и да намериш решение като например да отидеш във Радомир и да се топлиш на дърва.
Със сигурност няма на бъда по-зле от теб, бъди убеден до гроб.
Хахаха, приземен етаж се води с прозорци, баня и тоалетна. Всички екстри. Пералня, сушилна и миялна, на една ръка разстояние. Долното ниво на прозорца, ми е на нивото на пъпа ми Горното, на 5см. над главата ми. Това удовлетворява ли твоето любопитство?
Ами, има етаж за живеене бе. Хол с гардероби, холна масичка и тв. Спалня с легло спалня, плазма , пелетна камина и гардероб с осветление, какво повече да има?Абе, вие понижителите, съвсем ли изплискахте легена, що си мислите, че като ми е изгодно да стоим долу, горе не е обзаведено?????????????
Ама и гардероб ли има?И за какво ти е тая камина?Като е етаж за живеене защо си в мазето?
Коментар