IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 02:00 EUR German GDP (QoQ) (Q4) -0.3% -0.3% -0.1%

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
      Germany’s housebuilding sector is in a ‘confidence crisis’ as the economy struggles

• Germany’s housebuilding sector is in a “confidence crisis,” Dominik von Achten, CEO of German building materials company Heidelberg Materials, told CNBC.
      • The sector has gone from bad to worse in recent months with the latest economic indicators hitting all-time lows.
      • It is questionable whether there is light at the end of the tunnel as pressures such as elevated interest rates continue to weigh on the economy.
      https://www.cnbc.com/2024/02/23/germ...ce-crisis.html
      Добре че продадох моите акции навреме аз

Коментар

• Germany’s housebuilding sector is in a ‘confidence crisis’ as the economy struggles

• Germany’s housebuilding sector is in a “confidence crisis,” Dominik von Achten, CEO of German building materials company Heidelberg Materials, told CNBC.
        • The sector has gone from bad to worse in recent months with the latest economic indicators hitting all-time lows.
        • It is questionable whether there is light at the end of the tunnel as pressures such as elevated interest rates continue to weigh on the economy.
        https://www.cnbc.com/2024/02/23/germ...ce-crisis.html

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

А ти не успя и за без пари да намериш мющерия за панелката в Дружба, хем е с екстри като японски климатик и блиндирана врата и нов паркет.
          Остави човека дай конструктивно

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

A ти за незаконната ти къща на село и 15К не можеш да вземеш.
            А ти не успя и за без пари да намериш мющерия за панелката в Дружба, хем е с екстри като японски климатик и блиндирана врата и нов паркет.

Коментар

Е поздравления тогава, интересно ми е дали кольо е взел повече от 15 хил лв за неговия дял.
              A ти за незаконната ти къща на село и 15К не можеш да вземеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Тоя имот на мен ми тежеше.Първо е за цяло голямо семейство.Второ искаше толкова пари да се оправи че е или отиваш и живееш там или продаваш.Средно няма.Откак почина баща ни всяка господина 50% от времето се счупвах дворове ,мазилки правих ,какво ли не само и само да има вид да се поддържа .А и да ти кажа като ходихме ми е едно тежко то са спомени баби,дядовци и тежи, тежи.Даже и да го оправя за да живея не знам дали щеше да ми е добре там.Дори и семейно не знам...А и проблема е друг на втория етаж няма никой там купиха ,оправиха ,градини зимни с мерак и на финала познай ?
                Разведоха се,оставиха на момчето той по Пловдив ,там е ,идва от дъжд на вятър ,една мазилка оправих и част от неговото имаше пък било се изцапало не знам си какво не пипа нищо,а и в някакъв момент покрив има ,мазетата си бяха за основен ремонт всичко ...Нещата започваха полека лека да си тежат от към много страни ...и така ...
                Това е накратко.
                Това е ясно. Да го знаят младите щото много хора това ги чака. И нашите наследници. Изпитал съм го със селска къща на дядо ми и баба ми още 1997 когато майка ми продаде. Инфлационни пари, но щеше да се разруши. Сантимент и отказ да я посещава щото хорста ги няма. Аз знам всичко, Каврък, няма нещо което да не съм видял досега.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• ежте

https://www.zillow.com/homedetails/1...11065458_zpid?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Млада женка ли зе братчеда та така се овътри, че и с ипотека. Кой му даде на стари години кредит?. Аха...заплатата вероятно е ключа. За колко години му дадоха кредита? Тежичко е, така е.
                    Не съм я виждал,той седя чака,чака не знам и аз какво ,много е умен но е един малко темерутест но самоук ИТ кадърен е много.И проблема е че знаеш добри пари взима ама чичо каза че май 2000 или малко над му била вноската какво е правил не знам ,даже малко седя при тях в Люлин че не можа да ремонтира..Хората не мислят изобщо всеки си мисли че ще живее 100 живота и не си мери силите за нищо.Той бачка в тая банка ББР там са високи заплатите тя е банката на банките дето отпуска кредити за щяло и нещяло и яко перат държавни пари там.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не.
                      сделката си е изцяло негова заслуга
                      има търпение има и разум
                      мисля,че взе много добра цена даже спрямо текущата лудория по пазара.

на негово място и аз щях да продам.
                      мисля да приключваме темата 'за етажът'
                      Аз съм му казал отдавна да разкарва, ама вие не казвахте че чичото е продал. Така не знаех какво да го посъветвам друго освен да убеди чичото. Цената не я знам - щом казваш че е добра, добра е. Но му казах че 70К€ не може никога да вземе за това. Може 50К€ макс с гаражите и пристройките. Ако има такива. Таралежа пък само за етажа и 1/2 двор му сметна 30К€.
                      За мен темата Карлово и имотите в Карлово също приключи!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Чичото каквото взе 2008 година ,ние по 2 като цена инфлационно ,лошото е че той го даде на фалират строител и до днес още няма акт 16 в София почти се оправиха дано вземат.Че банката уж тръгна да го оправя.
                        Братчеда на стари години взе жена ,купил на ипотека 150 000 за ремонт в Хиподрума работи ведна топ банка ма хубава заплата ама чичо ми казва че му е дошло в повече и му тежало едвам ремонрирал абе мъка и с кредит не знам изхвърлил се много с Хиподрума и така
                        Млада женка ли зе братчеда та така се овътри, че и с ипотека. Кой му даде на стари години кредит?. Аха...заплатата вероятно е ключа. За колко години му дадоха кредита? Тежичко е, така е.

Коментар

Запознат си. Ти си таен адвокат който движи сделката на Кавръка. Комисион не, ама хонорар барна ли? . За друг вариант не мога да се сетя, по-добре от адвоката му знаеш детайли.
                          не.
                          сделката си е изцяло негова заслуга
                          има търпение има и разум
                          мисля,че взе много добра цена даже спрямо текущата лудория по пазара.

на негово място и аз щях да продам.
                          мисля да приключваме темата 'за етажът'
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

в пъти повече и в евро, но няма да ти кажа точна цифра,за да не ти развалям вечерта.

​​​​​​
                            Запознат си. Ти си таен адвокат който движи сделката на Кавръка. Комисион не, ама хонорар барна ли? . За друг вариант не мога да се сетя, по-добре от адвоката му знаеш детайли.
                            Ама трябваше да кажете, аз се сцепих да търся клиенти, че и пациенти от Карлово трима имам.

Коментар

Чичото е взел най-много. Ама и аз му казах - бутни нещо на чичото за да стане играта. Ретроспективно излиза че съм му го казал, но Кавръка ме призна като стратег!
                              Чичото каквото взе 2008 година ,ние по 2 като цена инфлационно ,лошото е че той го даде на фалират строител и до днес още няма акт 16 в София почти се оправиха дано вземат.Че банката уж тръгна да го оправя.
                              Братчеда на стари години взе жена ,купил на ипотека 150 000 за ремонт в Хиподрума работи ведна топ банка ма хубава заплата ама чичо ми казва че му е дошло в повече и му тежало едвам ремонрирал абе мъка и с кредит не знам изхвърлил се много с Хиподрума и така

Коментар

Е поздравления тогава, интересно ми е дали кольо е взел повече от 15 хил лв за неговия дял.
                                в пъти повече и в евро, но няма да ти кажа точна цифра,за да не ти развалям вечерта.

​​​​​​
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X