IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    тая вечер няма ли да клатим цените на имотиту
    Кокорчо нещо много убеден че влизаме в Еврозоната, смятай че ако влезем тогава вече няма кой да те клати и да те бави на ниски лихви.ФЕД,а мисли да ги пипа с малко ако изобщо ги пипа чак след средата на 2024 година ,а ЕЦБ се движи 6 месеца след тях,така че ако се окаже с евро 2025 година автоматично лихвените политика ще се коригира в посока нагоре няма вече БНБ да спи и всеки да си прави каквото иска.
    Моята каза че КФН било тихо за еврото ама не знам...там обикновенно ако се размърдат е показателно

Коментар

• тая вечер няма ли да клатим цените на имотиту
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Сори, ама тоя номер в съда няма да мине.
        Нотариуса ше пише каквото искаш в нот. акт.
        Точно. Съда ще присъди некоя неустойка, която може да е доста мижава и да си изгори човек като свещ.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Вашите отношения като цяло са много близки до любовните.

Затова избягвам да се меся! (днес по изключение изразих мнение)
          Викаш: "Всеки сам си преценя."

Коментар

Така..., добре си описал.
            Стигаме до реалността от "осемте нотариуса" - създаваме проблем ( двама трима клакьори), правим едно досъдебно (имаме контакти с моделирането) и всичко е цветя и рози... Тулите от утре са сринати минимум с 30%.
            А, че същите клакьори са преминавали граници с лични обиди към опоненти в спорове, къде е според теб справедливостта?
            Вашите отношения като цяло са много близки до любовните.

Затова избягвам да се меся! (днес по изключение изразих мнение)

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              Ти му го даваше, когато беше баннат, а той неслучайно беше баннат.

Естествено, че е нарушение.

В тоя случай е трябвало и твоя да блокират, ама в името на импресиите са си затваряли очите.
              Така..., добре си описал.
              Стигаме до реалността от "осемте нотариуса" - създаваме проблем ( двама трима клакьори), правим едно досъдебно (имаме контакти с моделирането) и всичко е цветя и рози... Тулите от утре са сринати минимум с 30%.
              А, че същите клакьори са преминавали граници с лични обиди към опоненти в спорове, къде е според теб справедливостта?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Горницата я доказават като пишат неустойка в нейния рамер.
                Сори, ама тоя номер в съда няма да мине.
                Нотариуса ше пише каквото искаш в нот. акт.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                  Кви правила съм заобикалял бре? Че си бях дал профила на колегата ли преди? Това си е моя работа и мога да дам трибуна за изява от моя профил на който си искам. Даже го казахме - Лев 1 и Лев2 уточнявахме тогава. Това не е нарушение, предложих ти, ако искаш и на теб мога да го дам...дано паднат цените на пусти имоти.
                  Ти му го даваше, когато беше баннат, а той неслучайно беше баннат.

Естествено, че е нарушение.

В тоя случай е трябвало и твоя да блокират, ама в името на импресиите са си затваряли очите.

Коментар

• Интересно аргументи се споменават. Но казвате, че хората масово инвестират в "конове".

По-скоро бих казал, че много малко хора го правят и в малко количество.

Също така съм живял дълги години в няколко страни на запад. И там щом човек изкара пари купува жилище/инвестиционни имоти. Просто се случва много по-трудно заради по-ниската достъпност, която пък се дължи на механичен ръст на населението (имиграция) и на по-напреднал ипотечен цикъл (хората се ипотекират повече и от по-дълго време).

Всички знаем, че този силен ръст на цените се дължи от помпата на кредитирането, освен на монетизацията (третиране на имоти като инвестиционен актив).

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Така съм правил и аз, купувал съм по този начин. Но при една покупка продавача искаше да пишем реална цена в нот. акт. Да, ама разходите по придобиване които аз като купувач трябваше да платя бяха малко над 5 хил лева. И му казах, ок, но делкаме разходите. Щом искаш реална плащаш наравно с мен. И така и стана.
                      Last edited by bulgarian lev; 25.02.2024, 18:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Точно така е!

Коментар

Яде ли там хурката?
                          Нещо ме подценяваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Винаги е по- добре да се изповядва на реална цена, за да спести човек 2-3 хиляди лева в такива филми може да се вкара, че не е истина. Ако не се случи сделката можеш да имаш претенции само за парите които си платил по договор, роднините на продавача могат да имат претенции до 3 години след сделката, продавача трябва да се чуди как да си доказва горницата над платената цена....
                            Точно така е!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако дойде путЯ, кво праиш с тея имоти?
                              Ми купете там дето нема да дойде Путя. Ето, Джони пуска по Женевското езеро, в Мюниш, насам натам....

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако дойде путЯ, кво праиш с тея имоти?
                                Че то сега като е дошъл Американеца та ни закопа за 30 години енергетика и промишленост да не е по-добре. Като доде Путя ставаме Путьовци и караме нататък...имаме ли избор.

Коментар

Working...
                                X