If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хайде сега ограничи понятието "България" до няколкото улици/райончета в София, които реално и единствено стават за живеене. Пазарните цени за тези район умножи по 1,5 за да получиш цената на истински квадратен метър. Получената сума радели на средната заплата в София.
Изведнъж излиза, че жилищата са едни от най-недостъпните в Европа.
Дай направо да се ограничим до Сан Стефано плаза и онази жълтата сграда до Народния театър, а цените там да сравним със средната заплата на хигиенистите
Голям си наивник. Заради такива като теб се надува балона. Ще ми купува на балонните цени като са само най-достъпни в света .Не трябва просто да са най-достъпните в света. Трябва и да са най-евтините номинално.... И тогава бам при продавача и му заявявам дай 300% отстъпка....фениксови....:-)
Страната ни е изпреварена само от Индия и Турция в класация на британски портал
Докато България не заеме 1-вото място в тази класация, няма да помисля за имот. Ще си чакам пукането на балона.
Хайде сега ограничи понятието "България" до няколкото улици/райончета в София, които реално и единствено стават за живеене. Пазарните цени за тези район умножи по 1,5 за да получиш цената на истински квадратен метър. Получената сума радели на средната заплата в София.
Изведнъж излиза, че жилищата са едни от най-недостъпните в Европа.
Особеното на белите държави е, че там реално всичко става за живеене. Дори най забутаните села изглеждат като картинки. В България имотите и местата, които стават, се броят на пръсти, а разрухата и мизерията са фрапиращи. Няма как да се сравнява цената на кофтор с тази на качествен имот и да се правят подобни неверни заключение. В България всичко е измама, фалш и боклук.
Голям си наивник. Заради такива като теб се надува балона. Ще ми купува на балонните цени като са само най-достъпни в света .Не трябва просто да са най-достъпните в света. Трябва и да са най-евтините номинално.... И тогава бам при продавача и му заявявам дай 300% отстъпка....фениксови....:-)
Докато България не заеме 1-вото място в тази класация, няма да помисля за имот. Ще си чакам пукането на балона.
Много интересно. Един от водещите сайтове с икономическа насоченост у нас поставя като водеща новина някакъв анализ/изследване, което е от преди три месеца и половина (или публикувано с точна дата 19.08.2021 г.) . Нещо пазарът ли е забуксувал, та се налага такова нелепо включване на медиите? Все пак има и малко по-наблюдателна аудитория, която не яде доматите с колците.
Колкото до самата класация, като се има предвид разглежданите държави и избраната методология за оценяване, мястото ни е съвсем нормално.
Специален поздрав за любителите на деЦки стаи.... борсови акули :-).
10 квадрата са си цяло жилище и да не съм прочел повече някой да пише лошо за тях !
Специален поздрав за любителите на деЦки стаи.... борсови акули :-).
10 квадрата са си цяло жилище и да не съм прочел повече някой да пише лошо за тях !
Знам, знам, че това няма връзка с поскъването на жилищните имоти, ама знае ли човек.
Щом намалява населението, ще намалее и бройката на автомобилния парк, от което пък следва, че предлагането на гаражи ще се увеличи драстично. което пък ще доведе до драстичен спад на цените им.
София, 29 ноември /Антоанета Маркова, БТА/ Намаляване на населението се очаква за следващите десетилетия в много райони на България - това е прогнозата на цифровия демографски атлас, разработен от Съвместния изследователски център на ЕС (JRC). Той вече действа и може
Ура! 149 се завръща! Започва се А някои току що се набутаха в непродаваеми гаражи. Това е все едно да подпишеш договор за покупка на фабрика на 8-ми септември 1944 в 23:55 часа. Колко мъка има по този свят господи, колко мъка... Оттървавайте се от гаражите, че вратата отесня!
а това не съм го и мечтал даже, платената любов вече се предлага на версия и на разсрочено плащане
днеска лев, утре два, други ден 50 стинки, по удругиден без пари и по любов, май комунизЪма се връща
Коментар