Първоначално изпратено от yalokin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнениеКак мислите? Дали новия вариант Омикрон на коронавируса ще доведе до поевтиняване на имотите? Според мен понеже всички ще си стоят в къщи и ще се откажат от колите ще паднат само цените на гаражите, но цените на апартаментите ще скочат с още +20-30%.
Там могат да си прибират конете директно в апартамента
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнениеКак мислите? Дали новия вариант Омикрон на коронавируса ще доведе до поевтиняване на имотите? Според мен понеже всички ще си стоят в къщи и ще се откажат от колите ще паднат само цените на гаражите, но цените на апартаментите ще скочат с още +20-30%.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Имат 68млн. ама чакат да паднат цените ;-)
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Накара ме да се усмихнаЗначи доколкото разбирам имаш желание за покупка на апартамент ,но цените не ти харесват. Така ли е ?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнение
Така е признавам. Но не бих дал повече от 1100-1200 за реален квадратен метър в елитните квартали без 3% брокерски комисион. Даже и това е много, но хайде от мен да му е халал на продавача.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Чакай малко сега, не беше ли инвестицията в акции, койни и т.н. мръсна дума? И имотиту не бяха ли единствената правилна инвестиция
В бъдеще може да се променят нещата, но засега е така....тула рулЗ :-)
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Кой е този накаврък? Писах, че не търсим долари (имаме си достатъчно), но търсим злато за промишлени нужди на цена по-ниска от международните банкови котировки. Кюлчетата предпочитаме да са 12,44кг. Също така се интересуваме от калай, мед, алуминий и магнити.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Чакай малко сега, не беше ли инвестицията в акции, койни и т.н. мръсна дума? И имотиту не бяха ли единствената правилна инвестицияОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Накавръка съвсем изперка вече е милионер в долари
Коментар
� -
Така е признавам. Но не бих дал повече от 1100-1200 за реален квадратен метър в елитните квартали без 3% брокерски комисион. Даже и това е много, но хайде от мен да му е халал на продавача.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Влязъл съм общо с около 53К€. За една година от предишните 24К€ имам малко над 15% чиста доходност.
Коментар
�
Коментар