If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да бе, ще я напускам, ти добре ли си?!
Че да нахраня някой предгладнял рентиер от противниковия отбор, ли?!
А-ми, ще си стоя в децката, където наеми няма, и ще оставя имотаджиите да се мъчат в борбата да си докарат 2~4 процента годишна доходност след данъци и разходи за ремонти и консумативи(и то при позитивен сценарий, ако случайно квартирантите не залеят паркета, и не запушат мивката или тоалетната)...
След като тия от "отбор-тухла" така ми заявяват, и ми се хвалят, че тухлите в бг били "топ оф дъ топ" на инвестициите,
аз като инвеститор и спекулант в акции съм решен да ги бия на техен терен, и ги възприемам като противници и конкуренти.
Няма да ги хрантутя с наеми.
Къде 2-4%? Бониван призна, че е около 1% (ако имаш късмета да отдадеш де).
показателно е, че във Варна където уж щяха да наемат всичкото имоти (бежанци от Украйна) - в момента има повече имоти обявени за под наем отколкото има в София... това ако не е показателно, че прекалиха с новото... не знам кое е.
Въпросче: Около празниците замисляме с кака да се забием в някой СПА хотел , дайте препоръки някакви. Да е луксозно и да не е на повече от 100км от СФ.
абе, спа
заведи я на банско
https://villasintica.com/
тук бяхме преди 2-3 викенда, нямам забележки, може да са пуснали вече и топлата връзка от хотела към басейна
но е пак в твоя регион
Въпросче: Около празниците замисляме с кака да се забием в някой СПА хотел , дайте препоръки някакви. Да е луксозно и да не е на повече от 100км от СФ.
Ето те....за нашите инвеститори с малко или никакви пари пак се правят опити.
Ох, нека познаем, любимия съвет по тази тема: "намерете някой инвеститор с пари и му уредете сделка, като приберете комисион". Той не може да събере 30-40К лева, ама ще яде на една маса с паралии и ще улови сделки, дето те не могат. smh
Слава Богу, ние акционерите сме свободни хора. Дишаме леко и свободно. И правиме каквото си искаме, където си искаме...
А вие инвеститорите в тухли сте роби... доживотни роби на банково-кредитната система. И имате сложен чатал около врата.
Това е положението. Както и да го въртим.
Не знам дали си изпитал чувството да правиш пари с капитал, който не е твой. Тогава нямаше да ги говориш тези работи.
Коментар