If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да скокна в още една ипотечка тогава и да утроя наесен, а?
Ем аз не съм толкова категоричен в прогнозите като Бертрам. Не бих влезнал с повече от колкото съм склонен да загубя. Движенията могат да са много резки и да предизвикат емоции в двете крайности. Как да ти кажа да скачаш на 60 като аз самия не го правя? И аз ако бях толкова сигурен щях да съм влезнал на 100% в крипто, че и заеми да съм взел. Като купувам обаче като е евтино не се хваля в тази тема защото ще има подигравки. Щото аз и други глупости правя, като да купувам ДРОН ама и с тях не се хваля Там поне загубите ги покрих няколко пъти от американски. А може и да не съм покрил защото още не съм излезнал, ама и на 0 да отиде няма да умрем.
е, ти петрогъсчо, кой мислиш, че беше
само да ти напомня, че беше продал всичките си имоти, като видял илон по телевизора
а после ги отдаваше сам и с двам аброкери
кой друг може да е толко проз в тоя форум
Милион не, но смелите прогнози са за 400к. Аз съм по-скромен и очаквам 140к. Сега обаче преди халвинга е много вероятно в следващите 1-2 месеца да има малко дроп. Забавата ще е наесен, за това писах че се надявам да забавят евентуалното обявяване на рецесия до началото на следващата година.
Милион на следващия халвинг. Да сме живи и здрави
да скокна в още една ипотечка тогава и да утроя наесен, а?
бетона почва да отслабва след 100г. Да отслабва, не да се разпада. В Софето има 120-30 годишни сгради, дето терасите им от бетон почват да се разпадат и на места се виждат само стърчащите метални релси, които са ги държали, но скрития бетон зад мазилката е още непокътнат. Като почнат те да се разпадат, смятайте грубо общо 80г. след това да тръгнат и панелките. Тоест някои хора не до 2049г. ще си висят по пероните, до 2149г. могат поколенията им да откарат там, или сигурно са Дънкан Маклауд от перона, незнам...
Аз бих влизал и излизал периодично, определям си таргет, психо граница и така. Ти държиш всичко и чакаш да вземеш макс на веднъж. Така няма са уцелиш, ок, дръж до 200К. И може де се окаже че ще трябва да прибереш 40К. Ти си знаеш. Виж ако си влязъл с един кон и чакаш с него да купиш мезонет ок, почакай има време.
Е той така прави, периода за влизане обаче беше предните две години, а за излизане следващата една или по-точно в рамките на една година след халвинга.
Сам може да прецениш като отвориш една графика и видиш каква е била цената преди и след предишните халвинги(деления?) и да прецениш. Естесвено предишни резултати не гарантират бъдещи такива, но не пречи да се хвърлят няколко десетки к-та за спекула когато цената е добра. Аз лично спрях на около 30, вече ми се струва скъпо. Но ако падне под 40 следващите 1-2 месеца може да купя още малко.
Ти и на 18к ме съветваше да продам (да вадя ли хисторито?).
П.С запазвам си тва, когато стигне 180к, пак ше ти го припомня.
Аз бих влизал и излизал периодично, определям си таргет, психо граница и така. Ти държиш всичко и чакаш да вземеш макс наведнъж. Така няма да уцелиш, ок, дръж до 200К. И може де се окаже че ще трябва да прибереш 40К. Ти си знаеш. Виж ако си влязъл с един кон и чакаш с него да купиш мезонет ок, почакай има време.
Милион не, но смелите прогнози са за 400к. Аз съм по-скромен и очаквам 140к. Сега обаче преди халвинга е много вероятно в следващите 1-2 месеца да има малко дроп. Забавата ще е наесен, за това писах че се надявам да забавят евентуалното обявяване на рецесия до началото на следващата година.
И аз това го съветвам, да разкара поне половината коне сега..ще ми благодари за това един ден. Иначе кво е сложил коня днес не се брои, щом не е в джоба.
Ти и на 18к ме съветваше да продам (да вадя ли хисторито?).
П.С запазвам си тва, когато стигне 180к, пак ше ти го припомня.
Коментар