IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето и още малко пак на 10 ст. през Карол.

продажба БЕНЧМАРК ФОНД ИМОТИ АДСИЦ акции BG1100036042 125000 0.100 12500.00 BGN 27 юни 2014 г. 17:00:00
    продажба БЕНЧМАРК ФОНД ИМОТИ АДСИЦ акции BG1100036042 125000 0.100 12500.00 BGN 27 юни 2014 г. 17:00:00

Коментар

• Гледам през ПИБ преди месец са минали 300 и 446 к на .10 лв.
      Не сме ги регистрирали май досега.

Уведомление за сделка извън регулиран пазар с акции на публичното дружество
      20 юни 2014

Първа инвестиционна банка АД, в качеството си на инвестиционен посредник, оповестява сключването на сделки извън регулиран пазар и многостранна система за търговия (ОТС сделка) с акции на публичното дружество ФОНД ИМОТИ АДСИЦ (борсов код 6BMA)

Дата на сделките: 20.06.2014

Емитент: ФОНД ИМОТИ АДСИЦ

Емисия: BG1100036042 (борсов код: 6BMA)

Вид на финансовия инструмент: обикновени акции

Съвкупен брой акции, обект на сделките: 300 000

Цена за една акция: 0.10 лева

Валута на сделките: BGN

Дата и час на регистриране на прехвърлянето: 20.06.2014 г., 13:39 часа

Дата на сетълмент: 24.06.2014 г.

Дата на публикуване: 24.06.2012 г. 13:41

Уведомление за сделка извън регулиран пазар с акции на публичното дружество
      20 юни 2014

Първа инвестиционна банка АД, в качеството си на инвестиционен посредник, оповестява сключването на сделки извън регулиран пазар и многостранна система за търговия (ОТС сделка) с акции на публичното дружество ФОНД ИМОТИ АДСИЦ (борсов код 6BMA)

Дата на сделките: 20.06.2014

Емитент: ФОНД ИМОТИ АДСИЦ

Емисия: BG1100036042 (борсов код: 6BMA)

Вид на финансовия инструмент: обикновени акции

Съвкупен брой акции, обект на сделките: 446 000

Цена за една акция: 0.10 лева

Валута на сделките: BGN

Дата и час на регистриране на прехвърлянето: 20.06.2014 г., 13:00 часа

Дата на сетълмент: 24.06.2014 г.

Дата на публикуване: 24.06.2012 г. 13:03

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Очаквам форумците да имат над 5%
        Лично аз имам доверие на Жеката и бих могъл на ЛС да му напиша какво ме устройва и какви бройни имам

На ОСА на 3.06 бяхме четирима, реално трима, ако не броим сакралните 3 333 бр., та в трима бяха по моя сметка към 4.6 %, аз най-скромен, разбира се, включително и от вас двамата.
        Иначе и да ми напишеш - лошо няма, ама не съм аз купувача.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Трай и не шавай....Нито "пакети", нито памперси им предлагам....Ще му дойде времето.
          Със сигурност имаме над 5 и под 10 %...
          Да и това е вариант разбира се, трябва да останат трохи от тортата и за нас

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            Добре де, ако играта тук е Чупки в кръста на инсайдерите, дайте активните форумци да видим какви бройчици можем да съберем и да предложим пакета на ТихоПълнещияКупувач. Или чрез нашите брокери или Защо не чрез форума, дева кафенето дева. Очаквам форумците да имат над 5%

Лично аз имам доверие на Жеката и бих могъл на ЛС да му напиша какво ме устройва и какви бройни имам
            Трай и не шавай....Нито "пакети", нито памперси им предлагам....Ще му дойде времето.
            Със сигурност имаме над 5 и под 10 %...

Коментар

Така си е ...Ще се съберем двама, трима и до 19ст ще му харижем 300 К...
              От нас да мине....
              Няма нужда да сме алчни...
              Добре де, ако играта тук е Чупки в кръста на инсайдерите, дайте активните форумци да видим какви бройчици можем да съберем и да предложим пакета на ТихоПълнещияКупувач. Или чрез нашите брокери или Защо не чрез форума, дева кафенето дева. Очаквам форумците да имат над 5%

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

В интерес на истината видях и 307 хиляди на .019 лв., ама там мисля е друг мотива, докато тия...да е Химснаб, да е Тексим, който е минавал тия дни на 2.43 на ОТС, пък то нашия клет Бенч.
                Да се яви тоя купувач да му дадем, що така сложно го прави.

Така си е ...Ще се съберем двама, трима и до 19ст ще му харижем 300 К...
                От нас да мине....
                Няма нужда да сме алчни...

Коментар

Тихичко пълнят от пазара и после разтоварват на купувача......

В интерес на истината видях и 307 хиляди на .019 лв., ама там мисля е друг мотива, докато тия...да е Химснаб, да е Тексим, който е минавал тия дни на 2.43 на ОТС, пък то нашия клет Бенч.
                  Да се яви тоя купувач да му дадем, що така сложно го прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Това пък защо?
                    OTC, 20.06.2014
                    Тихичко пълнят от пазара и после разтоварват на купувача......

Коментар

• Това пък защо?
                      OTC, 20.06.2014

Борсов код Емитент Обем (лотове) Цена Оборот (лв.)
                      6BMA Фонд Имоти АДСИЦ-София 300 000 0.100 30 000.00

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                        цената не бе спомената, но каза, че въпросното дружество след това ще отдаде под наем цялата сграда, т.е. има и договорен наемател. след сделката ще остане само боровец и без задължения.
                        Как така само Боровец .....по спомен и в Пловдив имаше нещо търговски център

Коментар

цената не бе спомената, но каза, че въпросното дружество след това ще отдаде под наем цялата сграда, т.е. има и договорен наемател. след сделката ще остане само боровец и без задължения.
                          На предходното, без кворум по спомен рече Генчев, след уточняващ въпрос, че купувача е същия от миналата година, който и да е той, но искали именно да си вържат наемателя и директно да отдават. Но все още се договарЯХА, макар и в краен етап. Та договорили ли са се или все още не?
                          Имало оферта и за Боровец, но била половината от исканото от банката, която пък не иска да го плати на поставената от нея цена.
                          За сумата - малко съм скептичен дали само с тая продажба ще изчисти дълговете, поне не и от казаното по спомен тогава. Ама дай Боже!
                          Всичко гореописано може и да е грешно, та нямам препоръки, имам някви бройки с нули.

Коментар

• цената не бе спомената, но каза, че въпросното дружество след това ще отдаде под наем цялата сграда, т.е. има и договорен наемател. след сделката ще остане само боровец и без задължения.

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            В процес на договаряне или вече договорена?
                            На предното се договаряха още.

Коментар

Странно, на Оса-то генчев каза, че сградата на цариградско е договорена и с парите ще се платят всички задължения, но това не е влезнало в протокола!
                              В процес на договаряне или вече договорена?
                              На предното се договаряха още.

Коментар

Странно, на Оса-то генчев каза, че сградата на цариградско е договорена и с парите ще се платят всички задължения, но това не е влезнало в протокола!
                                Това сме го чували и миналата година.....Със обещанието за сделка до октомври месец....( кой ....кой....кой...)

Коментар

Working...
                                X