IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Странно, на Оса-то генчев каза, че сградата на цариградско е договорена и с парите ще се платят всички задължения, но това не е влезнало в протокола!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ха-ха-ха-ха-ха-ха.

Май само аз - Императорът, ще изляза на печалба от.

Злобееш ли, БЕ?
      Споко, аз все на 0 ще изскоча, ама зорлем седим в това тресавище колко време вече...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Отварям, гледам, уведомление за дивидент, викам си "А стига бе".
        Чета файла, щото сме на загуба - няма дивидент. Еми кръстете го липса на дивидент тоя файл, сърцетуп докарахте.
        Ха-ха-ха-ха-ха-ха.

Май само аз - Императорът, ще изляза на печалба от.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Пий студена бира и ще ти мине.....

пп Само една вметка - Как завършва доклада - искат да преструктурират заемите с 10 г период....ТОЯ пич още ДЕСЕТ ГОДИНИ ЛИ ЩЕ НИ МЪЧИ....
          Надеждата е да изчисти завършеното и започнатото ептен да го довърши, да плаща рестото и да бегаме.

Коментар

Тук вече аз трябва да се смея, ама ме боли гърлото от толкоз студена вода.
            Ето и протокола:

http://www.investor.bg/files/bulleti...1a2b4c5311.pdf
            Пий студена бира и ще ти мине.....

пп Само една вметка - Как завършва доклада - искат да преструктурират заемите с 10 г период....ТОЯ пич още ДЕСЕТ ГОДИНИ ЛИ ЩЕ НИ МЪЧИ....

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
              Като ти прочетох първото изречение викам си "БРЕ...... ДИВИДЕНТ,тия сигурно продадоха нещо в суматохата",а като прочетох второто отидох да си напълня чашата до чешмата.

Тук вече аз трябва да се смея, ама ме боли гърлото от толкоз студена вода.
              Ето и протокола:

http://www.investor.bg/files/bulleti...1a2b4c5311.pdf

Коментар

Чета файла, щото сме на загуба - няма дивидент. Еми кръстете го липса на дивидент тоя файл, сърцетуп докарахте.
                Като ти прочетох първото изречение викам си "БРЕ...... ДИВИДЕНТ,тия сигурно продадоха нещо в суматохата",а като прочетох второто отидох да си напълня чашата до чешмата.

Коментар

Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Отварям, гледам, уведомление за дивидент, викам си "А стига бе".

Коментар

• Кворум - нъцки.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от V12 Разгледай мнение
                        Давам пълномощно за ОСА. Ако има желаещ - на ЛС.
                        Липсата на Алианц и ИНГ мен не ме кефи, като цяло форумците според мен държат около 15%. Принципно аз също бих могъл да дам пълномощно за по-нататък, ако има завързано ОСА и не мога да присъствам...

Коментар

• Абе незнам, но рекох да разгледам акционерната книга - там под номер едно с 11 000 бр. седи Мостстрой.
                          E, стара книга, акциите им запорирани, но се надявам да не е лоша поличба.
                          Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Пончо май е прав ще имаме скоро ново ОСА, ....
                            Въпросният одитиран отчет за първото тримесечие е част от материалите за годишното редовно ОС на 3-ти юни http://fundestates.bg/?page_id=21. Ако "нещото" остане за следващо ОС, ще трябва нов одитиран отчет.

Коментар

• Давам пълномощно за ОСА. Ако има желаещ - на ЛС.

Коментар

Не знам да се радвам ли, да плача ли?
                                Пончо май е прав ще имаме скоро ново ОСА, миналите години бяха събрали в едно, Годишното ОСА и освобождаване от отговорност на СД за предходни периоди ИИИ промяната на СД и вкарване на офшорката за независим член, А дано да плачем от радост

Коментар

Working...
                                X