Странно, на Оса-то генчев каза, че сградата на цариградско е договорена и с парите ще се платят всички задължения, но това не е влезнало в протокола!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха-ха-ха-ха-ха.
Май само аз - Императорът, ще изляза на печалба от.
Злобееш ли, БЕ?
Споко, аз все на 0 ще изскоча, ама зорлем седим в това тресавище колко време вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеОтварям, гледам, уведомление за дивидент, викам си "А стига бе".
Чета файла, щото сме на загуба - няма дивидент. Еми кръстете го липса на дивидент тоя файл, сърцетуп докарахте.
Май само аз - Императорът, ще изляза на печалба от.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПий студена бира и ще ти мине.....
пп Само една вметка - Как завършва доклада - искат да преструктурират заемите с 10 г период....ТОЯ пич още ДЕСЕТ ГОДИНИ ЛИ ЩЕ НИ МЪЧИ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Тук вече аз трябва да се смея, ама ме боли гърлото от толкоз студена вода.
Ето и протокола:
http://www.investor.bg/files/bulleti...1a2b4c5311.pdf
пп Само една вметка - Как завършва доклада - искат да преструктурират заемите с 10 г период....ТОЯ пич още ДЕСЕТ ГОДИНИ ЛИ ЩЕ НИ МЪЧИ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеКато ти прочетох първото изречение викам си "БРЕ...... ДИВИДЕНТ,тия сигурно продадоха нещо в суматохата",а като прочетох второто отидох да си напълня чашата до чешмат
а.
Тук вече аз трябва да се смея, ама ме боли гърлото от толкоз студена вода.
Ето и протокола:
http://www.investor.bg/files/bulleti...1a2b4c5311.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеОтварям, гледам, уведомление за дивидент, викам си "А стига бе".
Чета файла, щото сме на загуба - няма дивидент. Еми кръстете го липса на дивидент тоя файл, сърцетуп докарахте.",а като прочетох второто отидох да си напълня чашата до чешмат
а.
Коментар
-
Чета файла, щото сме на загуба - няма дивидент. Еми кръстете го липса на дивидент тоя файл, сърцетуп докарахте.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от V12 Разгледай мнениеДавам пълномощно за ОСА. Ако има желаещ - на ЛС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПончо май е прав ще имаме скоро ново ОСА, ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Не знам да се радвам ли, да плача ли?
Коментар
Коментар