Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТези са много некадърни и крадливи
Кадърни , но много крадливи !!!
Коментар
-
Вчера вечерта влязох в сайта на фонда и им пратих мейл с единствен въпрос кога ще продадат най-после сградата на Цариградско.За моя най-голяма изненада тази сутрин имаше отговор от тях:
Уважаема г-жо .....,
Във връзка с поставения от Вас въпрос, искам да Ви информирам, че „Фонд Имоти“ АДСИЦ продължава да преговаря за финализиране сделката по продажбата на сградата на бул. Цариградско шосе. Когато имаме резултат, информацията ще бъде оповестена по съответния ред.
С уважение и пожелания за успешен ден!
Ивелина Илиева
Директор за връзка с инвеститорите
„Фонд Имоти“ АДСИЦ
Това е моят отговор:
Уважаема госпожо,
благодаря ви за бързия отговор. От 2 години /може би и от повече/ мениджмънтът на фонда ни уверява, че септември месец сделката ще бъде финализирана.Не разбрахме само кой септември. Така че тези общи приказки са ни до болка познати.
Очакваме по-конкретна информация
Ако някой реши да действа по това направление.
Дано съм била полезна, имам малко акции и не препоръчвам покупко-продажба на акции на фонда.
Коментар
-
ББЦ
Истината е, че ако някой искаше да направи нещо по този проект, отдавна щеше да го е постигнал. За последните 2 години се отчете сериозен ръст в търсенето на офис площи клас А, но никой не си мръдна пръста да направи нещо за "нашата" сграда на топ място - на входа на София, на спирка на метрото. Да не говорим, че точно срещу нея за това време ще се построи и нов супер проект, който вероятно ще се отдаде далеч преди да се случи нещо с нашия..
За мен това си е поредната далавера в милата ни Татковина
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Скоро се сетих, че Генчев увещаваше евентуален завършек на продажбата на Цариградско август-септември.Инфо за нещо подобно обаче май още няма.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениеЛеко раздвижване по позицията. Някой да желае да сподели нещо интересно
Успех на държачите тук. Все още имам ...малко.
Скоро се сетих, че Генчев увещаваше евентуален завършек на продажбата на Цариградско август-септември.Инфо за нещо подобно обаче май още няма.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/files/bulleti...88c84.2014.pdf
Преоценка на Цариградско, съответно загуба и без промяна при акционерите.
Дали на такава цена я договарят в момента, а дано, ама надали.
Споменаваха август като финал вече за Цариградско, пък да видим.
Нямам препоръки!
Коментар
-
http://www.investor.bg/files/bulleti...88c84.2014.pdf
Преоценка на Цариградско, съответно загуба и без промяна при акционерите.
Коментар
Коментар