If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пуснах си една справка от имотния регистър, всъщност това е едно от нещата, което първо ще погледне Купувача-по отношение на Активите....Както и данните за търговията на бфб с пасивите, разбира се...Няма нещо, което да не знаем.... Дано да стане продажбата...
Като са теглили кредита им е бил разделен. Напр. 16 млн. евро за Цариградско и 4 млн. евро за Раковска. Сега явно очакват да продадат Раковска напр. за 7 млн. евро и да погасят от общия кредит 6 млн. евро...
Аз днеска си купих още малко, за тебе не знам...
Ясно! Мерси за разяснението. Има логика
Ами сега не купувам, имам си достатъчно.
Виж, ако някой от продавачите хептем огладнее за кеш и реши да рути по-надолу, ще се вкюча и аз да му помогна да се отърве
Като са теглили кредита им е бил разделен. Напр. 16 млн. евро за Цариградско и 4 млн. евро за Раковска. Сега явно очакват да продадат Раковска напр. за 7 млн. евро и да погасят от общия кредит 6 млн. евро...
Аз днеска си купих още малко, за тебе не знам...
.....
Дружеството ще заздрави
позициите си спрямо финансиращата го Банка, в момента се обсъжда преструктурирането кредита и
при конкретна сделка за проекта „Раковски” Дружеството ще погаси сума в по-голям размер от
реално усвоения.
Акционерът Минко Сотиров поиска думата и постави въпроса, дали е
настъпило конкретно развитие по проектите на Дружеството в периода от първата дата на
събранието - 17.01.2011 г., до настоящия момент. На така поставения въпрос господин Веселин Генчев отговори, че през посочения период е получено потвърждение относно сроковете за
сключване на предварителен договор за сградата на ул. „Г. С. Раковски” № 124 и се очаква
предварителен договор за този проект да бъде подписан до края на месец март. Продължават и
преговорите за сградата на бул. „Цариградско шосе” № 159. Г-н Минко Сотиров отново поиска думата
и попита, в каква степен евентуално реализираната сделка за продажба на обекта на ул. „Г. С.
Раковски” би повлияла на позициите на Дружеството. Г- н Веселин Генчев поясни, че ако сделката
бъде действително реализирана при параметрите, които сега се обсъждат, Дружеството ще заздрави
позициите си спрямо финансиращата го Банка, в момента се обсъжда преструктурирането кредита и
при конкретна сделка за проекта „Раковски” Дружеството ще погаси сума в по-голям размер от
реално усвоения.
Моля!
За това е този форум, да сме полезни един на друг.
Иначе как ще коментирате данните от ОСА-то.
Въпреки непубликувания точно и ясно списък с акционерите пак можем да се ориентираме че Велинов и Карамфилов продължават с продажбите. Въпрос на талкуване е дали го правят от зор или просто са загубили вяра в компанията.
От протокола за ОС е интересен и края на документа, с въпросите на акционера Сотиров.
Остава да видим дали поредната порция очаквания ще станат реалност
Малко извън темата, ама досега 3-4 пъти съм пропуснал да благодаря на Батя....Така че мерси накуп...Надявам се тия дни да ми остане време да почета малко
Това отстояване на позициите от фондовете едва ли ще държи акцията дълго на тези ниски нива. Сега има надпревара кой да е по- тъпо парче- ПеКа или Огледалото. Нищо чудно да е едно и също лице
Гледам пенсионните фондове на АЙЕнДжи си увеличават здраво участието, значи те са лапнали пакетите на Ландсбанки....
Да, сцепили са се. Увеличили са пакетите си неколкократно, дано се окажат разбирачи
А за плюнчото по-долу само едно цитатче:
Първоначално изпратено от на 28.12.2010
Алън
Я и аз да си кажа на кои бих заложил....не че имам и 1 БГ акция.
1. Петрол
2. КТБ
3. Каучук
4. Компенсаторни инструменти - всички видове
5. Бенчмарк АДСИЦ (ама под условие)....за условието не ми се пише, че много време ще ми отнема, а файда-никаква.
Както виждаме това парче май ще уцели само за долната част от прогнозата си, но за Петрол и Каучук ....
Коментар