IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Че те в момента са по-ниски лихвените нива, а аз очаквам лек спад. Междувременно ще влезем и в Еврозоната. По-скоро бих заложил като средна стойност 6-7%. Все пак средните стойности в България ще останат над средните за ЕС още доста време... Много си черноглед
    Ще влезнем в Еврозоната когато
    покрием критериите за това!!!
    Обаче като опапкаме ФР и задлъжнее
    държавата със заеми за да покрива
    текущи разходи таз ЕВРОЗОНА
    може да стане мираж в близките
    5-6 години поне !!!
    =================================
    http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
    Спасете Мирко !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
      Може, разбира се. Ама само в нормалните държави. В бегетовицата, където лихвата е на база СБР (или друга измишльотина) + фиксирана надбавка, където кредитът може да стане предсрочно изискуем във всеки един момент и където банката може едностранно да си променя не само лихвата, но и правилата за образуването и - забрави в близките 20 години да има ипотечен кредит с ГПР по-малко от 8%. Това в най-добрия случай, според мене усреднено ще е над 10%.
      Че те в момента са по-ниски лихвените нива, а аз очаквам лек спад. Междувременно ще влезем и в Еврозоната. По-скоро бих заложил като средна стойност 6-7%. Все пак средните стойности в България ще останат над средните за ЕС още доста време... Много си черноглед

Коментар

Може, разбира се. Ама само в нормалните държави. В бегетовицата, където лихвата е на база СБР (или друга измишльотина) + фиксирана надбавка, където кредитът може да стане предсрочно изискуем във всеки един момент и където банката може едностранно да си променя не само лихвата, но и правилата за образуването и - забрави в близките 20 години да има ипотечен кредит с ГПР по-малко от 8%. Това в най-добрия случай, според мене усреднено ще е над 10%.
        Крукси, в България ИМА и в момента ипотечен под 8%ГПР...
        Но като цяло си прав.

Коментар

Плаваща лихва означава, че може да плава както нагоре, така и надолу...
          Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
            Аз във него си живея. има си две парко места и не е много лесно да намеря подобен за по-малко пари. Цените падат,но за качествен ще почакам още малко
            А когато 'стадото' се впусне да купува имам още два. Ама май ще купя на половин цена, тези които ти сега купуваш
            Сънища...

Коментар

Обзавеждал съм жилище, но не апартамент, отидоха много повече...

Градски, защо не си продадеш апартамента сега, като се сринат цените, ще си купиш същия за половината пари и ще си спечелил страшно много?
              Аз във него си живея. има си две парко места и не е много лесно да намеря подобен за по-малко пари. Цените падат,но за качествен ще почакам още малко
              А когато 'стадото' се впусне да купува имам още два. Ама май ще купя на половин цена, тези които ти сега купуваш

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                Купувай,купувай.Като станат 9 ще те направим вътрешен министър
                Нямам амбиции за министър. Ама нали някой трябва да мисли за народа... Като се юрне овчото стадо да купува, нали някой трябва да му продава?

Коментар

Купих и ще купя още. В момента на фокус обаче са ми друг вид имоти...
                  Купувай,купувай.Като станат 9 ще те направим вътрешен министър
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                    А ти що не си купиш сега 2-3 и като се вдигнат цените ще ги продадеш и ще си на супер печалба
                    Купих и ще купя още. В момента на фокус обаче са ми друг вид имоти...

Коментар

Градски, защо не си продадеш апартамента сега, като се сринат цените, ще си купиш същия за половината пари и ще си спечелил страшно много?
                      А ти що не си купиш сега 2-3 и като се вдигнат цените ще ги продадеш и ще си на супер печалба
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                        Едва ли ще падне под 6%,ама вероятността
                        да се вдигне....
                        И като сметнеш още един потребителски кредит от поне 20 000лв,за да направиш жилището годно за обитаване.
                        Не знам дали си обзавеждал жилище,ама като довършвахме моят апартамент, отидоха повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                          Сметките са верни-днес!
                          А утре ще са перфектната вчерашна инвестиция

Коментар

Едва ли ще падне под 6%,ама вероятността
                            да се вдигне....
                            И като сметнеш още един потребителски кредит от поне 20 000лв,за да направиш жилището годно за обитаване.
                            Не знам дали си обзавеждал жилище,ама като довършвахме моят апартамент, отидоха повече

Коментар

А вица занеш ли го.

А дано. Ама надали.

Коментар

Също толкова наивно е да теглиш кредит с плаваща лихва, а да си правиш сметки за 20-30 години напред.

Коментар

Working...
                                X