IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• направо ще се разплача

хихи някой се е поизнервил май приятно е да посвири човек по нервите на тролче хихи.

Значи според теб да имаш добър частен бизнес е по-зле от това да си част от машината сап ...на ниско ниво?!?.. олеле направо да си закривам фирмата. Хората, които според теб са лузъри, защото не са останали в САП в момента работят за себе си, а ти колега ако не знаеш 70% от времето си работиш за тия от валдорф с дебелите портфейли.

успех и здрава гърбина
    ПС като стъпиш на комплексите си си поне 10 сантима по-висок от това, което си в действителност... тогава сме равни
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      1. не съм чичка щото съм няколко години по-млад от теб.
      2. да оставиш частен бизнес, за да ходиш да те гърчат в SAP - ясен си. Имам добри познати минали през SAP и съм нясно с положението.
      3. Половината от година обикаляш водоканал проект, а не света...останалата половина си вътре и бачкаш.
      4. Акаунта ти може да е петцифрен..10001 долара не са нещо особено в днешно време..особено за стар ерген, който няма разходи за семейство.
      5. Прекалено много се заяждаш наред из форума. КАто усетиш, че някъде има напрежение по ред причини - моментално започваш да дразниш...предполагам си събрал прекалено много сексуална енергия и вместо да тролиш ходи си намери някоя мацка да 'улабиш жилката '

6... а да няма нужда да ми го казваш - тъпак съм знам

самопоздравявам се с парчето "ооо колко си прост"
      Чичка си понеже мисленето ти е такова - тия като теб ги наричат "каскети" в определени кръгове. Знаеш добре къде
      Затова и ще го издухаш мощно с "изнвестирането" си сега, за начало на БФБ.
      Виждам колко си "наясно" - ако и познатите ти са лузъри като теб, какво ли хубаво може да видиш? За един сватба - за друг брадва, такъв е живота, Лузи!
      Казах ти вече, опитваш се да гадаеш ама не ти е сила. И ерген не съм (с 2 деца), и без жена не съм, и без разходи не съм. Но за разлика от теб съм и с приходи хехехехе тъпако

И аз те поздравявам със същото парче "ооо продължаваш да си прост"

ПП: Акаунта не почва с "1", Лузи Ама теб това не те топли, загивай си там в канала

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Браво бе измамник! Виж това и се скрий в канала на водоканалпроект:
        .............................
        ..мнение от ineedmoney
        отношение бивш служител
        Като запознах в САП бях супер щастлив, условията за млад човек са уникални-добро заплащане(1200 стартова), 300 лева ваучери, безплатен обяд във стола..

базата е супер,сградата уникална...

Но...поне в моят отдел беше хаус...имаше хора уж вземи на стаж, които после оставени на работа, буквално не можеха да напишат един клас.честно казано е мит,че в сап работят най-добрите програмисти-там всеки ден пишее едно и също,т.е. просто копираш кода от вчера, който вече някой е написал...

Тийм лида и други лица в отдела надуваха метъл или чалга, другият по цял ден гледаше Слави във вбох....от 8 часа работиш 1..всеки се скътава и ходи да пуши или пие кафе всеки 15 мин. Рутината поне мен ме убива...

Ако си задрастен олигофрен и не желаеш социални контакти-това е мястото за теб-хубави пари и нищо правене....
        Мда, тоя затова е и бивш. От 500 парчета винаги има и такива изтръпнали, да не е брат ти?

Коментар

• Браво бе измамник! Виж това и се скрий в канала на водоканалпроект:
          .............................
          ..мнение от ineedmoney
          отношение бивш служител
          Като запознах в САП бях супер щастлив, условията за млад човек са уникални-добро заплащане(1200 стартова), 300 лева ваучери, безплатен обяд във стола..

базата е супер,сградата уникална...

Но...поне в моят отдел беше хаус...имаше хора уж вземи на стаж, които после оставени на работа, буквално не можеха да напишат един клас.честно казано е мит,че в сап работят най-добрите програмисти-там всеки ден пишее едно и също,т.е. просто копираш кода от вчера, който вече някой е написал...

Тийм лида и други лица в отдела надуваха метъл или чалга, другият по цял ден гледаше Слави във вбох....от 8 часа работиш 1..всеки се скътава и ходи да пуши или пие кафе всеки 15 мин. Рутината поне мен ме убива...

Ако си задрастен олигофрен и не желаеш социални контакти-това е мястото за теб-хубави пари и нищо правене....

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
            Моето IQ=твоето+50, чичка
            В селото Валдорф (което е милионерско - меко казано) съм бил доста години преди да се прехвърля в САП. Заплатката е добра, както вече писах - пъти над тая на милионер-продавач31

Аз съм от несериозните спекуланти, само 5-цифрен акаунт в зелено с някакви си мижави 60-тина % годишна печалбица. Ама какво да правя като половината година ми минава в разходки по света и у нас Търгувам само през останалата половина.
            Никъде не съм писал че съм важен. Обикновен служител съм. Редно е да се замислиш ти с твоите шефски претенции къде си, леко си ми смешен ама подозирам че ще ставаш още по-смешен занапред За твое успокоение - и собствен бизнес ми е минавал през ръцете, като му беше времето - идваха едни 30% спрямо капитала месечно. Не е печатна грешка чичка, ти това не можеш ни да го постигнеш ни да го сънуваш хахахаха
            1. не съм чичка щото съм няколко години по-млад от теб.
            2. да оставиш частен бизнес, за да ходиш да те гърчат в SAP - ясен си. Имам добри познати минали през SAP и съм нясно с положението.
            3. Половината от година обикаляш водоканал проект, а не света...останалата половина си вътре и бачкаш.
            4. Акаунта ти може да е петцифрен..10001 долара не са нещо особено в днешно време..особено за стар ерген, който няма разходи за семейство.
            5. Прекалено много се заяждаш наред из форума. КАто усетиш, че някъде има напрежение по ред причини - моментално започваш да дразниш...предполагам си събрал прекалено много сексуална енергия и вместо да тролиш ходи си намери някоя мацка да 'улабиш жилката '

6... а да няма нужда да ми го казваш - тъпак съм знам

самопоздравявам се с парчето "ооо колко си прост"

Коментар

пич като си толко важен с пътеката до село Валдорф ... поне се уточни, че там е базирана САП, където бачкаш на заплатка. Може някой колега да се обърка, че си сериозен предприемач и (или) спекулант.

бъди здрав и не обиждай на тъпак хора с IQ= твоето+50
              Моето IQ=твоето+50, чичка
              В селото Валдорф (което е милионерско - меко казано) съм бил доста години преди да се прехвърля в САП. Заплатката е добра, както вече писах - пъти над тая на милионер-продавач31

Аз съм от несериозните спекуланти, само 5-цифрен акаунт в зелено с някакви си мижави 60-тина % годишна печалбица. Ама какво да правя като половината година ми минава в разходки по света и у нас Търгувам само през останалата половина.
              Никъде не съм писал че съм важен. Обикновен служител съм. Редно е да се замислиш ти с твоите шефски претенции къде си, леко си ми смешен ама подозирам че ще ставаш още по-смешен занапред За твое успокоение - и собствен бизнес ми е минавал през ръцете, като му беше времето - идваха едни 30% спрямо капитала месечно. Не е печатна грешка чичка, ти това не можеш ни да го постигнеш ни да го сънуваш хахахаха

Коментар

.....
                Не съм бил в командировки повече от 10 години Тъпако Пробвай с нещо друго
                .....
                пич като си толко важен с пътеката до село Валдорф ... поне се уточни, че там е базирана САП, където бачкаш на заплатка (БГ заплата в БГ подазделението!). Може някой колега да се обърка, че си сериозен предприемач и (или) спекулант.

бъди здрав и не обиждай на тъпак хора с IQ= твоето+50
                Last edited by bertram; 06.10.2010, 21:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
                  Вярно, есента в северозападна Германия е като филмите за Лондон - дъжд, дъжд, дъжд и пет слънчеви дни от септември до януари. В замяна на това, каква пък е пролетта - за чудо и приказ. Най-красивата и продължителна пролет е там. Като компенсация за смръдливата есен-зима.
                  Дъжд по бременски е като ръмене по софийски. За времето на последния ми престой преди около месец се случи веднъж - за 10-ината дни. Дори не си взех чадър като излязох под "дъжда"
                  Значи съм хванал 8-9 слънчеви дни през Септември, ихааа!
                  Странно - миналата година пак така. Ще ми се да ти повярвам - ама опита ми сочи друго. И все пак още не съм бил в Лондон де

Коментар

само не знам що на командиовките им викаш почивка ) щото аз в Бремен есента не виждам нищо привлекателно, че да си пекарам там отпуската
                    Ти и идея нямаш какво е - как да виждаш
                    В Северна Германия лятото е кофти сезона, през останалото време климата е по-добър от този в България. Северно море е на 100-ина км само от Бремен.
                    Не съм бил в командировки повече от 10 години Тъпако Пробвай с нещо друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение

Това го правят само аматьорите и тези които са си повярвали, че знаят какво правят
                      =========
                      Аз си дадох мнението, но твоето не го виждам.
                      Нито пък на някой друг. Предложения за милиона има ли ? Някои дори не могат да си представят подобна сума!
                      След малко почвам да броя мненията след моето, когато всеки се упражнява с критика, но нищо не му идва на ум. Т.е. ще броя празнодумците и празноглавците

Коментар

• пичове, четете ли? 25-30% от офис пространството е свободно, догодина ще стане 40%, като в дубай, само без пясъка
                        дали ще правят лофтове и цели етажи на мега апартаменти? има ли заинтересовани купувачи? някой 70 годишен дядо милионер?

между другото: на палмите в дубай цените са вече само с едни гърди (женски де) напред от лозенец, моля намесете се в подкрепа на родния пазар
                        Last edited by bbzz24; 06.10.2010, 21:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                          щото аз в Бремен есента не виждам нищо привлекателно
                          Вярно, есента в северозападна Германия е като филмите за Лондон - дъжд, дъжд, дъжд и пет слънчеви дни от септември до януари. В замяна на това, каква пък е пролетта - за чудо и приказ. Най-красивата и продължителна пролет е там. Като компенсация за смръдливата есен-зима.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            .........................
                            Не съм милионер, но сигурно съм близко, поради факта, че изключително дразня немилионерите-скъсаняци. Дай по-смислено предложение за диверсификация на инвестициите за да имаш право да го критикуваш. Не ме познаваш и няма как да знаеш дали заплатата ми е единствения доход. Мисля, че и такава заплата ти можеш само да мечтаеш предвид прозиращия ти умствен багаж.

Това го правят само аматьорите и тези които са си повярвали, че знаят какво правят

Коментар

• Ти на внос на стари голфове тройки командировка ли му викаш?

Коментар

Аз до Бремен пътека съм направил, ама 10 години преди това направих и до Валдорф и Франкфурт, както и до Милано
                                За сол ще лижете, интернет-пътешественици такива
                                само не знам що на командиовките им викаш почивка ) щото аз в Бремен есента не виждам нищо привлекателно, че да си пекарам там отпуската

Коментар

Working...
                                X