Първоначално изпратено от onufri
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ като си закрепи ръста Германия нашите имоти ще поскъпнат!!!!???Ма ти вярваш ли си?Ще тръгнат немците за София може би.Или шивашките фирми като вдигнат заплатите от 350 на 450кинта и шивачките ще се юрнат за кредити.Няма как в мизерна и циганска държава с корупция кражби далавери разбити пътища и никаква съдебна система имотите да са скъпи.Не може в държава с една звезда имотите да са пет.Омръзна ми да го повтарям.Старите са мизерни смърдят на старост и мухъл а новите вятъра ще ги гътне.Време е да се събудите.Закъснявате за работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ като си закрепи ръста Германия нашите имоти ще поскъпнат!!!!???Ма ти вярваш ли си?Ще тръгнат немците за София може би.Или шивашките фирми като вдигнат заплатите от 350 на 450кинта и шивачките ще се юрнат за кредити.Няма как в мизерна и циганска държава с корупция кражби далавери разбити пътища и никаква съдебна система имотите да са скъпи.Не може в държава с една звезда имотите да са пет.Омръзна ми да го повтарям.Старите са мизерни смърдят на старост и мухъл а новите вятъра ще ги гътне.Време е да се събудите.Закъснявате за работа.С банките ще стане същото - сега са затегнали условията,но като се раздвижат нещата пак ще се юрнат да дават като луди,за да не изостанат от конкуренцията в борбата за пазарен дял .За съжаление нещата винаги се повтарят под една или друга форма.
Иначе съм абсолютно съгласен,че цените на имотите не съответстват нито на доходите на българина,нито на развитието на държавата,нито на качеството,но това не означава,че нещата няма да се повторят със страшна сила.Единствения въпрос е когаВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСпоред мен ключова за пазара на имотите ще бъде пролетта на 2011. Банките вече си правят устата да дават нови кредити, НО по-важното е Германия и Сие дали ще успеят да закрепят ръста в икономиките си. Ако да - то ние като дребна риба ще го усетим при всички положения. Ако не..колкото и да сме добре тук пазарите няма да се раздвижат посока нагоре.
поздрави и успех
искрено се извинявам на колегите тук за оспамената тема, но вчера не можах да устоя на изкушението да се разходя по нервичките на поредния форумен трол, както той редовно се опитва да се разхожда по нашите..добре ми се получи) накрая всяка втора дума му беше обида .. с неговите камъни по неговта глава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСпоред мен ключова за пазара на имотите ще бъде пролетта на 2011. Банките вече си правят устата да дават нови кредити, НО по-важното е Германия и Сие дали ще успеят да закрепят ръста в икономиките си. Ако да - то ние като дребна риба ще го усетим при всички положения. Ако не..колкото и да сме добре тук пазарите няма да се раздвижат посока нагоре.
поздрави и успехNever underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
[QUOTE=jamiemirror;1146297]
Аз съм от несериозните спекуланти, само 5-цифрен акаунт в зелено с някакви си мижави 60-тина % годишна печалбица. QUOTE]
В друга тема бе написал :
Имам 13 % месечна печалба
Да не би да смяташ само месеците,които си в БГ
Командировките с бира са друга бира, така ли ?
Коментар
-
Според мен ключова за пазара на имотите ще бъде пролетта на 2011. Банките вече си правят устата да дават нови кредити, НО по-важното е Германия и Сие дали ще успеят да закрепят ръста в икономиките си. Ако да - то ние като дребна риба ще го усетим при всички положения. Ако не..колкото и да сме добре тук пазарите няма да се раздвижат посока нагоре.
поздрави и успех
искрено се извинявам на колегите тук за оспамената тема, но вчера не можах да устоя на изкушението да се разходя по нервичките на поредния форумен трол, както той редовно се опитва да се разхожда по нашите..добре ми се получи) накрая всяка втора дума му беше обида .. с неговите камъни по неговта глава.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеЯ се обяснявайте на лични кой е най-велик
Време е да отворим нова тема,аз съм най-велик а не ти и да си спамите на воляВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеКато те гледам на какъв хал си се докарал - по-добре да не съм бизнесменЩото ще ми се смеят
А... пропускаш. Май си си повярвал че знаеш изобщо какво говориш и кой ти е насреща, Сульо хехехехе
Бачкатор съм аз, така да бачкаш като мен ти пожелавам. Ама от друга страна трябва да има и червеи като тебе, аз ще си бачкам а ти се прави на шеф и "инвеститор" докато ти се присмивам
ПП: Аз всеки ден съм в настроение, калъфчоНе ти трябва да знаеш защо, приятно ти потъване и занапред, БФБ те зове
Време е да отворим нова тема,аз съм най-велик а не ти и да си спамите на воля
Коментар
-
Много мерене тука
Айде , че е 2:2
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!
=================================
http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
..сульо, червей, калъфчо...
речник като от пазара...
надобрял съм ... успявам да извадя доста добри тонове по струните на нервичките ти нали
дето се вика с твоите камъни по твоята глава.
А доброто ти настроение го знаем - най-заядливия трол в последно време. Представям си какъв си като не си в настроение...трошиш джамове с поглед.. хихитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеохо някой вкара още от хубавите думички в употреба...
дрън дрън дрън по нервите на трола...
днес съм в настроение няма да ти обяснявам защо. Като ти чета приказките за САП от теб вече бизнесмен не става.. част си от машината...и не тази част, която взима решенията.
това е хубаво и бачкатори със скромни амбиции трябва да има
бъди здрав...
а..кога успя да се ожениш и да направиш 2 деца... нещо пропускам майЩото ще ми се смеят
А... пропускаш. Май си си повярвал че знаеш изобщо какво говориш и кой ти е насреща, Сульо хехехехе
Бачкатор съм аз, така да бачкаш като мен ти пожелавам. Ама от друга страна трябва да има и червеи като тебе, аз ще си бачкам а ти се прави на шеф и "инвеститор" докато ти се присмивам
ПП: Аз всеки ден съм в настроение, калъфчоНе ти трябва да знаеш защо, приятно ти потъване и занапред, БФБ те зове
Коментар
-
охо някой вкара още от хубавите думички в употреба...
дрън дрън дрън по нервите на трола...
днес съм в настроение няма да ти обяснявам защо. Като ти чета приказките за САП от теб вече бизнесмен не става.. част си от машината...и не тази част, която взима решенията.
това е хубаво и бачкатори със скромни амбиции трябва да има
бъди здрав...
а..кога успя да се ожениш и да направиш 2 деца... нещо пропускам майтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенаправо ще се разплача
хихи някой се е поизнервил майприятно е да посвири човек по нервите на тролче хихи.
Значи според теб да имаш добър частен бизнес е по-зле от това да си част от машината сап ...на ниско ниво?!?.. олеле направо да си закривам фирмата. Хората, които според теб са лузъри, защото не са останали в САП в момента работят за себе си, а ти колега ако не знаеш 70% от времето си работиш за тия от валдорф с дебелите портфейли.
успех и здрава гърбина
ПС като стъпиш на комплексите си си поне 10 сантима по-висок от това, което си в действителност... тогава сме равниАма ти си Дон Хуан Аматьора, още не си го разбрал. От друга страна ако се опиташ да минеш обучението което може да се придобие в САП технологиите - ще фалираш. И без това си крехък с парите
Дотук обяснявах две отделни неща, случили се по различно време. Не търкалям бизнеси когато не вървят - вече ти казах че ти моята доходност ще я гледаш през крив макарон, понеже си тъп и инертен едновременно. Тия като теб ги прескачам в движение, тиквеняк
Да си част от машината САП е нещо извън твоите възможности. Какво е нивото пък си нямаш хал-хабер представа хехехехе
Хеле си нямаш и идея какво става с тия които са напуснали САП, за разлика от мене. Някои се върнаха, други искат да се върнат - има и няколко БРОЯ които успяха в друг (не собствен) бизнес. 100% от времето си работя за онея с дебелите портфейли чиче, изненадан съм че като уж шеф не знаеш елементарни работки. Затова и ми плащат в крайна сметка, борсовите магарии са отделно и не са работа на чичките от Валдорф (освен когато си купувам техни акции).
ПС: Нямам комплекси, Дон Хуанчо. С теб не мога да съм равен, твърде си ми бавен и некадъренИ без твоите пожелания имам успех и съм здрав, по-добре гледай себе си че тая година ти се задават двуцифрени загуби хахахаха БФБ доноре
Коментар
Коментар