Първоначално изпратено от SEBULBA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеМмм дааа, и амортизацията също не е за пренебрегване,нито данъците на жилището............. Не, автора хич не е прав
години не са за пренебрегване
като разход
=================================
http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеНе са бе, не са.
Успокой се
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеСметките не са верни. Не може за такъв дълъг период от време да пренебрегваш инфлацията, която е основен фактор при такива сметки. Автора прави често срещаната грешка да взима фундаментални решения за 20 или 30 години напред, изхождайки от моментното състояние на пазара. И за едно не е прав със сигурност, че КТБ ще се навият да му дадат по-добра лихва, ако сложи всичките 100к при тях.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПонижението на имотите е в историята. Вие историци ли сте че говорите само за понижение?Утре ще ви продам по-скъпо ако слушате. Ако не слушате няма да ви продам изобщо. Като свършат скъпите, ще останат надценените. За тях ще ви изчакам само малко и ще ги шитна на иностранци
които дават двойно.
би ли споделил с нас какви са .. давам ти пример
апп 100кв, нова тухла, южен кв.
апп 60кв, панел , младост
гаражи 3 броя люлин
примера е измислен!
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
Коментар
-
Добри ден
Доходност нали:
http://www.investor.bg/news/article/107012/122.html
=================================
http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениебате прав си
сега един такъв апп ще се пише лукс, ще му сложат едни 40-50 общи части...по някаква специална схема ако има акт 16 ..голям + ще му сложат една надценка. излиза 180 кв * 800 евра (минимум примерно) = 144 000 сложи и 2 гаража за 16 000 общо излиза 160 000 евра и това при цена 800, а знаем че търсят 1000+
а ти ги чакаш на 85 000
щом още не са клекнали...не съм голям оптимист, че ще ги дочакаш.
в момента има такива клекнали, но там обиквено става дума за закъсали строители и е малк проблемно...дали ще се нанесеш някога.
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВинеров,
ти кат' типичен брокер даже не ме и четеш, а си подкара "домашното", както си знаеш?
ПисАл съм в Q1 за БГ-стан, а не за Софето и Варна и то по НСИ. Капиш?
Ако беше ми сричал прогнозите кат' 'орицата щеше да скиваш, че съм дал най-голям спад на имотките в 4-те големи града спрямо средния за страната.
Ся ще ти го преведа т'ва, което съм казАл в март месец: демек спада в прованса ( малките областни градове ще е по-малък в абсолютни стойности и оттам и по-бързо ще се възстанови ). За справка Q2 на НСИ, където 14 областни града отчетоха лек ръст, но общия спад в БГ-то продължаваше - познай защо?
Ся, ще се ориентираш ли накъде бия кат' ти думам Q1 2011 г. - "дъно" - имотки - БГ-стан - НСИ?
Аз поне не виждам да съм коментирал Софето и Варна?
Ей, ти линковете, сричай после и коментарите и ми кажи къдя видя да съм казал т'ва дет' ти се размечта
http://marandi.blog.bg/biznes/2010/0...-godina.519862
http://marandi.blog.bg/biznes/2010/1...-godina.618963
П.П. Във втората тема в коментарите съм развил прогнозата за дъно в Q1 на 2011 г. в 2 сценария.
Поздрави!Last edited by winner; 18.10.2010, 00:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПонижението на имотите е в историята. Вие историци ли сте че говорите само за понижение?Утре ще ви продам по-скъпо ако слушате. Ако не слушате няма да ви продам изобщо. Като свършат скъпите, ще останат надценените. За тях ще ви изчакам само малко и ще ги шитна на иностранци
които дават двойно.
ПП: Туй казаха иностранците, за български клиенти - 20% надолу от сегашните цени
Коментар
-
Понижението на имотите е в историята. Вие историци ли сте че говорите само за понижение?Утре ще ви продам по-скъпо ако слушате. Ако не слушате няма да ви продам изобщо. Като свършат скъпите, ще останат надценените. За тях ще ви изчакам само малко и ще ги шитна на иностранци
които дават двойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДнес разгледах какво се предлага в Центъра и така наречените Южни квартали в имот.бг.До 120000евро.Ами какво да ви кажа ми то шок и ужас.Мизерия тотална мръсни входове кухни.Маломерни помещения ужасни разпределения високи сгради.Тези хора вярват ли си че някой ще им даде това което искат?Не желая да ги съдя но това е огромна алчност.Колкото по бързо паднат цените толкова по бързо ще живне и пазара и икономиката.ще има работа и заплати.Мисля си че ако някои направи апартамент с бокс 10 квадрата трапезария 14 кв.м с тераса 12кв.м към трапезарията WC 2кв.м две спални по 16 кв.м. и хол 24кв.м с още една тераса 6кв.м и баня 8кв.м. с подходящо разпределение ще спечели.Ако и разпределението е подходящо примерно трапезарията с бокса тоалетната хола и голямата тераса са обособени в едната част а двете спални банята и малката тераса в другата другата още по добре.Това като застроена площ ще излезе около 130 кв.м.По 650 евро кв.м. да продава прави 85 000 евро.При себестойност 450 евро ще направи добра печалба.Но пустата лакомия изяде им главите.
сега един такъв апп ще се пише лукс, ще му сложат едни 40-50 общи части...по някаква специална схема ако има акт 16 ..голям + ще му сложат една надценка. излиза 180 кв * 800 евра (минимум примерно) = 144 000 сложи и 2 гаража за 16 000 общо излиза 160 000 евра и това при цена 800, а знаем че търсят 1000+
а ти ги чакаш на 85 000
щом още не са клекнали...не съм голям оптимист, че ще ги дочакаш.
в момента има такива клекнали, но там обиквено става дума за закъсали строители и е малк проблемно...дали ще се нанесеш някога.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Днес разгледах какво се предлага в Центъра и така наречените Южни квартали в имот.бг.До 120000евро.Ами какво да ви кажа ми то шок и ужас.Мизерия тотална мръсни входове кухни.Маломерни помещения ужасни разпределения високи сгради.Тези хора вярват ли си че някой ще им даде това което искат?Не желая да ги съдя но това е огромна алчност.Колкото по бързо паднат цените толкова по бързо ще живне и пазара и икономиката.ще има работа и заплати.Мисля си че ако някои направи апартамент с бокс 10 квадрата трапезария 14 кв.м с тераса 12кв.м към трапезарията WC 2кв.м две спални по 16 кв.м. и хол 24кв.м с още една тераса 6кв.м и баня 8кв.м. с подходящо разпределение ще спечели.Ако и разпределението е подходящо примерно трапезарията с бокса тоалетната хола и голямата тераса са обособени в едната част а двете спални банята и малката тераса в другата другата още по добре.Това като застроена площ ще излезе около 130 кв.м.По 650 евро кв.м. да продава прави 85 000 евро.При себестойност 450 евро ще направи добра печалба.Но пустата лакомия изяде им главите.
Коментар
Коментар