IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• в центъра си

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Аз намирам само Роял бийч

Освен ако другото не е това
    http://www.booking.com/hotel/bg/sozo...45e7468;dcid=1
    да..другото е точно това ..... същия залив "Царския".... не е случайно наименованието ... двте са в двата края на залива ......"Royal Beach" е до Черноморец..."SozopoliStyleClub" е до Созопол... един и същи залив..два комплекса..... и все съм аз дет се вика...

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
      да....то винаги е тъкова .... вкусове всекъкви ... с букинг работих до преди две години на този обект и вече не помня какво беше...но слабо се представиха и затова не им отделих внимание .....към днешна дата работя с тях но на другя обект "SozopoliStyleClub" и нещата са наред за сега ... имаше някакви грешки на растежа преди година две признавам си ....
      Аз намирам само Роял бийч

Освен ако другото не е това
      http://www.booking.com/hotel/bg/sozo...45e7468;dcid=1

Коментар

• подкрепа

Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
        Ами не знам колко повече възможности за развитие да има - метални изделия - 30дка - гочо иванов - към 70дка , кв. победа - над 200дка , домостроене - над 100дка , корабостроителница - над 200дка , проект форос /на батков/- над 2000дка , кв.крайморие над 400дка. И това са само урегулирани парцели на неработещи предприятия или незастроени/слабо застроени квартали които имат директен излаз на голямата вода, нека тея да оправим пък после повече развитие.
        не се харчи брат... не доказвай нищо... времето ще изясни на всички .... то се вижа .... който не му е ясно да се разходи да поогледа .... И ДЕТ СЕ ВИКА НАЗДРАВЕ .... МА ЛИЙЙЙЙЙЙ

Коментар

• имаго всекакво

У букинга има 2 мнения за Ройъл и не са много добри
          Цената иначе не е лоша

За SozopoliStyleClub не намерих инфо
          да....то винаги е тъкова .... вкусове всекъкви ... с букинг работих до преди две години на този обект и вече не помня какво беше...но слабо се представиха и затова не им отделих внимание .....към днешна дата работя с тях но на другя обект "SozopoliStyleClub" и нещата са наред за сега ... имаше някакви грешки на растежа преди година две признавам си ....

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Бургас НЯМА физическа възможност за развитие. Може да се усъвършенства, но не и да расте.
            Не е местен патриотизъм.
            Ами не знам колко повече възможности за развитие да има - метални изделия - 30дка - гочо иванов - към 70дка , кв. победа - над 200дка , домостроене - над 100дка , корабостроителница - над 200дка , проект форос /на батков/- над 2000дка , кв.крайморие над 400дка. И това са само урегулирани парцели на неработещи предприятия или незастроени/слабо застроени квартали които имат директен излаз на голямата вода, нека тея да оправим пък после повече развитие.

Коментар

Не Банев .... колега съм .... в управлението на имоти ... royal_beach@abv.bg ( Надежда) & sozopoli_coplex@abv.bg ( Бояна) .... това са адресите на front office managers ... ако нещо не е на ниво обслужването тука съм....всеки ден следя форума ... нещо пийнах днес, че се включих тутакси .... айде наздраве )
              Браво Разбирателю! Мани ги тия от северна Европа /на север от Стара планина/, явно завиждат на юга. Ако имаш нужда от съдружие , свиркай. Аз вече съм заплюл нещо в ре3гиона.После за другите ще стане двойно

Коментар

• Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
                Някак си е по-добре поне да имаш плаж нали , щото пък точно у Варна ниц , а пък черния пясък е много ок за ревматични - ако изтървеш магнит в него като кълбенце го вземаш
                Мани, мани. Понеже синковеца ставаше късно, един ден метнах една хавлия и тръгнах на плаж. Слязох на буната, не можах да си намеря място с колата. Продължих до Дружба, там напрайх опит преди Слънчев ден - и там не стана. Върнах се назад, срещу 10 кинта оставих колата и на малкото плажче на Сириус Само се изкъпах, пих една бира и се прибрах

Коментар

• е не де ....

Банев, ти ли си бре.... Майтап.... Дай линк за резервации де
                  Не Банев .... колега съм .... в управлението на имоти ... royal_beach@abv.bg ( Надежда) & sozopoli_coplex@abv.bg ( Бояна) .... това са адресите на front office managers ... ако нещо не е на ниво обслужването тука съм....всеки ден следя форума ... нещо пийнах днес, че се включих тутакси .... айде наздраве )

Коментар

..Не братле, ... не съм на къмпинга.... управлявам "Royal Beаch" ... това е комплекс залепен до "Градина" ... на самия плаж, не може да не си го забелязал ( пред новия строеж на "Аполония" ) ... наистина е кеф в района... и видно познаваш нещата.... имаме още един комплекс на "Златна Рибка" ... там до "Мухата" ( SozopoliStyleClub Apartments) ... добре си дошъл ...
                    У букинга има 2 мнения за Ройъл и не са много добри
                    Цената иначе не е лоша

За SozopoliStyleClub не намерих инфо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      У Бургас песъка е черен бре
                      Някак си е по-добре поне да имаш плаж нали , щото пък точно у Варна ниц , а пък черния пясък е много ок за ревматични - ако изтървеш магнит в него като кълбенце го вземаш

Коментар

• уточнение

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Ако ти си шефа на градина евала. Ние докато почивахме в Св. Никола, GP-то ни беше на къмпинг "Градина". Не е ли яко?!?~!?! Детето дори да пръцне, се отправям 1км. в дясно и моят ЛИЧЕН ЛЕКАР е на линия. По прекрасно море не бях изкарвал!!!!!!!!!
                        П.П. Много хубав си го направил къмпинга- юропейски, но има още какво да се желае.
                        ..Не братле, ... не съм на къмпинга.... управлявам "Royal Beаch" ... това е комплекс залепен до "Градина" ... на самия плаж, не може да не си го забелязал ( пред новия строеж на "Аполония" ) ... наистина е кеф в района... и видно познаваш нещата.... имаме още един комплекс на "Златна Рибка" ... там до "Мухата" ( SozopoliStyleClub Apartments) ... добре си дошъл ...

Коментар

....ами и на "Градина"... е гот... "Royal Beach" Apartments... няма да го затворя до края на септември .... заповедайте .... дет се вика ... не съм тук за да си пълня обектите...забавно ми е просто, следя ви коментарите от години и реших и аз да пообщувам...
                          Банев, ти ли си бре.... Майтап.... Дай линк за резервации де

Коментар

....ами и на "Градина"... е гот... "Royal Beach" Apartments... няма да го затворя до края на септември .... заповедайте .... дет се вика ... не съм тук за да си пълня обектите...забавно ми е просто, следя ви коментарите от години и реших и аз да пообщувам...
                            Ако ти си шефа на градина евала. Ние докато почивахме в Св. Никола, GP-то ни беше на къмпинг "Градина". Не е ли яко?!?~!?! Детето дори да пръцне, се отправям 1км. в дясно и моят ЛИЧЕН ЛЕКАР е на линия. По прекрасно море не бях изкарвал!!!!!!!!!
                            П.П. Много хубав си го направил къмпинга- юропейски, но има още какво да се желае.

Коментар

• щото и за "Градина" иде реч

Наистина си разбирател, обиколих целия созополски залив- Златна рибка с "мухата", градините и тополите. След това делови срещи в Бургас, обсъждане на проекта "супербургас" и нагоре консултинг в терора по отношение на Сарафово и любимото старо златно Поморие....

Коментар

• заповядай

Наистина си разбирател, обиколих целия созополски залив- Златна рибка с "мухата", градините и тополите. След това делови срещи в Бургас, обсъждане на проекта "супербургас" и нагоре консултинг в терора по отношение на Сарафово и любимото старо златно Поморие....
                                SozopoliStyleClub Apartments , First Line , ... на метри от "Мухата" - на Методи ( Мецката) .... пиши ако ти е интересно да разпуснеш в района .... ние се забавляваме добре тук ... но както разбирам си на ясно....

Коментар

Working...
                                X