IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    Малко грешки.
    Северното черноморие е по-чисто от южното
    Циганите не са в центъра Максуда си е доста навътре спрямо баш центъра
    Градината си е застроена, в местност Салтанат, вече се води към градина, а изначално градината е ядрото, там няма нищо, но както и да е. Игри с закони и законища. Все едно някой да каже където живия морската градина и е застроена, щото точно 20 метра един булевард ме разделят.

Разлики има м/у двата града - пристанищни товари различни, пристанищни обороти различни, търговия по-голяма от Бургас, част от житницата е във Варненско, отделно цялата продукция от къде се изнася, индустрия по-голяма, пазар по-голям и т.н неща в повече - виж средни цени на кв. метър Варна Бургас разликата е 1/4 по-скъпо във Варна що? Бургас наляха милярди в ваканционни имоти Сл. бряг огромно бетонно гето, не че и златните не са ама добре че не в същите пропорции - Бургас без Лукойл ще им е тежко, заплахите са по-големи там. И друго нещо, което сега адски ме дразни всички пари отиват по линия София Пловдив Бургас, това правителство го радва тази линия, лошо няма ама .... кофти е голяма част от приходите на Варна и останалите градове да отива точно по тази линия а не обратно в града, та ето там е големия + и разбира риск за Бургас. Иначе като цяло разликите не са толкова големи колкото град и село, но ги има, не са пренебрежителни.
    National Geographic снима в Бургас най-големия товар в България

http://novinata.net/National-Geograp...ar-v-Balgariya

Доста пари се наливат в Бургас...Тук е летището с най-голяма писта(поне до няколко години беше)...Пристанището е най-удобно,Бургаският залив е много по-голям и дълбок.Съгласен съм,че за момента в имот инвестицията е по-добра във Варна.
    А в момента само в Лукойл ще се налеят няколко милиарда в новия завод.Има такива само седем в света,за преработката на тежките фракции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      лорде,
      с ипотека ли ще купуваш. Преди време се опитваше да развържеш един микро-магазин в Овча Купел май беше - стана ли сделка и за колко ако не е тайна?
      Не. Няма да е с ипотека. Микромагазина не съм го продавал, а го отдавам. Имам и микроофис на същото място. Но магазина мисля да го разширя с още един микромагазин и да направя микрокафене
      Иначе планирам продажба на 1 панеляк в София срещу апартамнт на морето. Не спешно, засега проучвам районите. А пък върху друг панеляк все още ми виси половин срок законна ипотека и заем разбира се. Не бързам, щото чисто новите ми къщи ще глътнат още десетки К левове. А едната е тук и е малка, но другата на 50 и кусур км. и е на 3 ет.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Имам няколко имота в райони които много добре познавам и те не са "на майната"
        Тези от които се интересувам и са "на майната" разчитам да са в райони, в които цялостната среда няма как да познавам, без да съм живял там известно време. Затова разчитам на различни мнения за да си съставя цялостна картина. След това и да купя някой ВИ, той хляб и вода не ми иска, а спокойствието ми радостта от бъдещи почивки е гарантирано, както и втория дом. Един апартамент ако е добре изпълнен не иска кой знае каква поддръжка, а и аз толкова съм навикнал на разни козметични ремонти, че това за мен вече е детска игра.
        лорде,
        с ипотека ли ще купуваш. Преди време се опитваше да развържеш един микро-магазин в Овча Купел май беше - стана ли сделка и за колко ако не е тайна?
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
          Лорде, две неща да те питам,

Как може да имаш вече няколко имота и да питаш други хора къде да си купиш ? Аз за моите си пари само на мене си вярвам

И как си управляваш имотите, които са на майна си райна от там където живееш,
          Ако плащаш за управление, къде ти излиза сметката като възвращемост, ако не плащаш, кво правим, като требва да се оправи нещо елементарно на 250 км от тебе?

Или всичко е заложено на ъпърската идея, т.е че ще се избие след като скочат имотите?
          Имам няколко имота в райони които много добре познавам и те не са "на майната"
          Тези от които се интересувам и са "на майната" разчитам да са в райони, в които цялостната среда няма как да познавам, без да съм живял там известно време. Затова разчитам на различни мнения за да си съставя цялостна картина. След това и да купя някой ВИ, той хляб и вода не ми иска, а спокойствието ми радостта от бъдещи почивки е гарантирано, както и втория дом. Един апартамент ако е добре изпълнен не иска кой знае каква поддръжка, а и аз толкова съм навикнал на разни козметични ремонти, че това за мен вече е детска игра.

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
            По сметка BG00 BNBG 1234 5678 9012 34
            Това е секретната сметка на Бибитката
            Освен наливна бира да пратя по сметката, може ли и един голяяяяяяям да и пратя, пак по сметката....че без голям, женския купон не върви. Като се съберат само жени и то брокерки/кокошки какъв ли купон ще направят?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Къде да я пратя
              По сметка BG00 BNBG 1234 5678 9012 34
              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                о

Отиваш при местния нотариус - тий ще ти каже какви докс трябват и ще издаде констативен нотариален акт.
                (една наливна бира за инфото!)
                Къде да я пратя

Коментар

• ГПК

Констативен нотариален акт
                  Чл. 587. (1) Когато собственикът на имот няма документ за правото си, той може да се снабди с такъв, след като установи с надлежни писмени доказателства пред нотариуса своето право.
                  (2) Ако собственикът не разполага с такива доказателства или ако те не са достатъчни, нотариусът извършва обстоятелствена проверка за придобиване на собствеността по давност чрез разпит на трима свидетели, посочени от кмета на общината, района или кметството или от определено от него длъжностно лице, в чийто район се намира недвижимият имот. Свидетелите се посочват по указание на собственика и трябва по възможност да бъдат съседи на имота.
                  (3) Въз основа на доказателствата по ал. 1 и 2 нотариусът се произнася с мотивирано постановление. Ако с него правото на собственост се признава, нотариусът издава на молителя нотариален акт за собственост върху недвижимия имот.

+ малко парици в джоба . . .

Коментар

• о
                    Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                    Имам един въпрос отчасти по темата.
                    Става въпрос за една наследствена къща, няма нотариален акт, но има строителни книжа скици, чертежи, строителни разрешения и т.н
                    С удостоверение за наследници прехвърляме партидите за ток, вода и данъци, искам да издадем нотариален акт, за да имам официален документ за собственост.
                    Какъв точно е редът това да се случи.
                    Благодаря предварително!
                    Отиваш при местния нотариус - тий ще ти каже какви докс трябват и ще издаде констативен нотариален акт.
                    (една наливна бира за инфото!)

Коментар

• Имам един въпрос отчасти по темата.
                      Става въпрос за една наследствена къща, няма нотариален акт, но има строителни книжа скици, чертежи, строителни разрешения и т.н
                      С удостоверение за наследници прехвърляме партидите за ток, вода и данъци, искам да издадем нотариален акт, за да имам официален документ за собственост.
                      Какъв точно е редът това да се случи.
                      Благодаря предварително!

Коментар

• София става все по-привлекателно място за пенсионери:
                        1)
                        - в края на 2000г. бяха 329,680 души
                        2)
                        - в края на юни 2012г. бяха 341,952 души
                        Тоест за 11 години и 6 месеца има увеличение с над 12 хиляди души.

http://www.noi.bg/aboutbg/st/statistic

Коментар

• needtoknowmore

Понеже шефа на Бойко е Златев и той е решил, че Бургас ще стане голяма работа. Там 5 тима да вършеят няма оправяне с мутроселенията , тя ще си застроява както иска и на пук на всички, работа е мутра срещу мутра и там се борят постоянно да се покажат , кой е по..Наляти пари пак на вятъра.Там трябва да се събаря , а не да се строи . То ако можеше още преди 8 години той щеше да се меси и да контролира да не се о..ра , там само оня горе може да им упражни някакъв контрол.Няма устройствена архитектура и планове , архитектите си пазеха кожата и си вземаха парите да си затварят очите.Варна - севера е пълна противоположност, няма нищо общо с дивия юг. Възможностите са огромни, Камчия е купена уж от руснак с пари и да е станало нещо чудно от нея ? Същото е и с тия проекти за Бургас.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Това го знам, инвеститора го дава на 680 евро, прави си сметката бабаитко
                            С "чудесния" изглед и 680 са му много.
                            Трябва да намерят някой голям будала и с много пари...

Коментар

• Лорде, две неща да те питам,

Как може да имаш вече няколко имота и да питаш други хора къде да си купиш ? Аз за моите си пари само на мене си вярвам

И как си управляваш имотите, които са на майна си райна от там където живееш,
                              Ако плащаш за управление, къде ти излиза сметката като възвращемост, ако не плащаш, кво правим, като требва да се оправи нещо елементарно на 250 км от тебе?

Или всичко е заложено на ъпърската идея, т.е че ще се избие след като скочат имотите?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Ти още вярваш в Дедо Коледа май Наистина ли си мислиш, че ТИМ укрепва
                                Ти как си представяш ще налеят милиони и ската да им падне Май много писма трябва пишат до дядо коледа тимаджийте с искане да не пада ската, ама ,.....
                                Нали виждам всекиденвно по колко самосвала и бетоновоза на euro alliance минават за там - няма си играят 4-ка белотец я
                                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Working...
                                X