Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
[QUOTE=bertram;1059311894]пич стига с тая елементарна пропаганда, че си като електората на Семов. Ние тук не пасем трева. В момента ГЕРБ са ми черни заради нагласената схема за купуване на стотици хиляди декари земя на ниски цени само и еднинстве
за Семов гласувах щото обеща инвестиции в образование не че съм му повярвал на 100% че и на 50% дорив Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеДо тук с теб!
1. Няма значение Ти какво ползваш!
2. БВП спряму отчетите на ЕЦБ, ЦРУ/ не знам дали знаеш, че се занимават и с това/ и т.н.
3. "Английските учебници" ги пише един наш министър /работещ без пари за нас/ - преподавател в Харвард, но както и да е!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеХа сега познай аз какво съм завършил и бих ли си излагам Университета по този начин според теб???
Помощното училище “Стефан Караджа” това ли е твоетоLast edited by vabo_2008; 08.09.2012, 01:49.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениетова не го одобрявам не може с тая некадерна администрация
1. Ти какво ползваш и кого го интересува това?
2. БВП спряму отчетите на ЕЦБ, ЦРУ/ не знам дали знаеш, че се занимават и с това/ и т.н.
3. "Английските учебници" ги пише един наш министър /работещ без пари за нас/ - преподавател в Харвард, но както и да е!Last edited by първи стъпки; 08.09.2012, 01:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Данни Разгледай мнениеТцъ,тцъ,тцъ,в хор повтарят тези Дето нищо не стоплят.
Локацията си има определение,чети малко повече.
Нищо лично
Това ти го казвам от опит,може и да те "нервя",че такива като мен не си дават имотите на "много умните сладури"
Ама,съжалявам..........I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Данни Разгледай мнениеДобре написано,но с минимален опит.
Много млади хора се лъжете,че всичко се връзва с банковите кредити,дори и през акъла не ви минава за родова връзка.Мислите,мислите и гледате,ама къде,все във вашите канчета,никой не се замисли,че има и други хора,друг живот.
Имате ли представа всички,какво означава прародителите би да са водили този разговор на "бяло сладко и кафенце",преди 100-тина год.,е когато докарате до това равнище ще можете да се изказвате за доходи от НИ и т.н.
Съжалявам,че ви го казвам директно,но хора които се занимават с цените на панелки,двустайни,луди квартали и без нищо зад гърба си,за мен са си чисти Балони
Момчета и момичета,мислете за семейството си в бъдеще време.Казвам го с най-добри чувства,не се заяждам!
Някой,беше написал нещо за локацията,ами това е единственното правило при закупуването на НИ.
Както казват англичаните : "Локация,локация и пак Локация"
И от мен поздрави !!!
не си ме разбрала явно - аз жилище си имам, а за покупка на друго гледам просто, защото не мисля, че всичко трябва да ми е в акции и кеш. НИ особено по нашите ширини са си ценен актив, но не всяко НИ и не на всяка цена. А защо умерени двустайни в ново строителство в приличен квартал...ами защото не ми се занимава с гореописаните типажи от панелките.
поздравиLast edited by bertram; 08.09.2012, 01:37.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение1. Усвоямеост на ЕС средства!
2. Реално строене на магистрали, метро и т.н. метро не ползвам
3. БВП - това е Но 1!!!!! спряму ЕС 27!!!!!!!!!!!!!!! БВП грешно измерване на иконопиката чети английски учебници по икономика не от унсс
4. Ръст на доходите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! средната класа в бг малка но бойко не влага пари в образование
5. Ръст на държавнит заплати!в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеНе е проблема само до запетайките, но това обаче няма значение, защото "простолюдието" гласува за ГЕРБ!!!
Ти не си сред него, голееееем си!
Капишв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениезапетайки не слагам щото не съм свикнал да пиша на бдс кирилица пеша само на английски инъче капиш
Ти не си сред него, голееееем си!
Капиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеТова те прави голям, далеч от простолюдието, гласуващо за ГЕРБ! Това ти оправдава и правописните грешки от 3-6 клас
А ако искаш, може да се срещнем на конкурс поматематика с един привърженик на ГЕРБ - хей така да видим какво ще стане
не съм учил и бълкарска филология а във ВиасLast edited by vabo_2008; 08.09.2012, 01:28.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Данни Разгледай мнениеДобре написано,но с минимален опит.
Много млади хора се лъжете,че всичко се връзва с банковите кредити,дори и през акъла не ви минава за родова връзка.Мислите,мислите и гледате,ама къде,все във вашите канчета,никой не се замисли,че има и други хора,друг живот.
Имате ли представа всички,какво означава прародителите би да са водили този разговор на "бяло сладко и кафенце",преди 100-тина год.,е когато докарате до това равнище ще можете да се изказвате за доходи от НИ и т.н.
Съжалявам,че ви го казвам директно,но хора които се занимават с цените на панелки,двустайни,луди квартали и без нищо зад гърба си,за мен са си чисти Балони
Момчета и момичета,мислете за семейството си в бъдеще време.Казвам го с най-добри чувства,не се заяждам!
Някой,беше написал нещо за локацията,ами това е единственното правило при закупуването на НИ.
Както казват англичаните : "Локация,локация и пак Локация"
И от мен поздрави !!!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеЛичи си приятелю, в едно изречение имаш 3-6 грешки, а аз съм на 600 мл. водка!
Коментар
Коментар