IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
    Ами защо е в темата за намаляване на НИ. Всички сривльовци с голям кеф показват линкове на кочини по за 200 евра дето не струват и 100, пък после кой щял да даде таквиз пари
    Покажи ми жилище в което ще ти е кеф да живееш, да видим на каква цена е!
    Ето ви двустайни панелки по 60 квадрата в Плевен, средно голям, полуоживен град в Европейския съюз (изтрих подробностите да не отнемат място):

Вид имот: 2-СТАЕН
    Цена: EUR 18000

Цена: EUR 18000

Цена: EUR 18500

Цена: EUR 18500
    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Добрия материал не е задължително заможен, но според финансовите си възможности, той поддържа имота си. Докато лошия материал - хич не го интересува, че живее в някаква общност и не се съобразява с останалите.
      Любче като гледам колективните сгради каква подръжка имат на общите части и площите около тях незнам какво да си мисля за процента на добрия материал.Да се самопровъзгласиш за добър материал е едно а да си в действителност такъв е съвсем друго нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        при това като гледам на снимките прилича на панел или нещо от този род ...
        Най-после някой да оцени панел в хубав квартал на подобаваща цена!

Коментар

• Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
          Осма, десета , колкото трябва толковаза мазе трудно се дават такива кинти.
          Ами защо е в темата за намаляване на НИ. Всички сривльовци с голям кеф показват линкове на кочини по за 200 евра дето не струват и 100, пък после кой щял да даде таквиз пари
          Покажи ми жилище в което ще ти е кеф да живееш, да видим на каква цена е!

Коментар

• Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
            Аз лично не бих участвал в тоя търг - това е мазе бе не виждате ли?!
            доста трябва да си изперкал да го купиш това мазе ако смяташ да живееш или работиш в него. Ще ти изгният костите от влага.

а иначе понякога може да се вземе нещо на далавера ама си е бая треперане. Моя апартамент беше заложен в банка чрез фиктивна продажба освен това беше вземан кредит и от мутри та едната мутра живееше вътре. Големо шубе, ама го взех на 12К долара при пазарна 20К.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
              Нямам претенции да разбирам. Срещал съм какви ли не странни оферти и затова питам.
              Все пак е ОСМА поред публична продан и явно нещо не е читаво.
              Благодаря за отговора все пак.
              Осма, десета , колкото трябва толковаза мазе трудно се дават такива кинти.

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
                кат сме хванали да разглеждаме тоя сайт:
                http://sales.bcpea.org/bg/properties/item18208.html
                как взеха за 80м2 200 000 евро ипотека баси, това е 2500 е/м2
                Най-вероятно по този кредит 200 000 има повече от едно обезпечение и съответно повече от една ипотека - не е толкова лесно да 'обуеш" банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  http://sales.bcpea.org/bg/properties/item15546.html
                  Видя ли го линкчето...най-после...и ся квоооооо ????
                  Аз лично не бих участвал в тоя търг - това е мазе бе не виждате ли?!

Коментар

при това като гледам на снимките прилича на панел или нещо от този род ( тръбите за парното са вертикални, а не хоризонтални с един щранг както е в новото строителств)

за мен всички одобрили кредит като този трябва да са солидарни длъжници наред с кредитополучателя....
                    не знам защо ги нищим тези търгове? Може би защото, там предим но се сключват сделки.
                    Възможно е да има и други имоти за обезпечение на този кредит. Може да има и цели фирми заложени, но да не изпадаме в подробности. Обявени те цени са важни и сделка през садия изпълнител е НАЙ-ЧИСТА от всички възможни сделки, формално. Неформално може да има проблеми от всякакво естество при всички видове сделки.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      Е а де, тъй трябва да е...

че освен 200КЕ после пише, че има запор за 500К лв, нещо такова.
                      Баси златната панелка - сугурно има вградени диаманти...вместо лунички...
                      другият вариант е да е част от имотите върху които има ипотека, но не знам тогава как се урежда като дял и дали това 200К е част или цялата ипотека.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

за мен всички одобрили кредит като този трябва да са солидарни длъжници наред с кредитополучателя....
                        Е а де, тъй трябва да е...

че освен 200КЕ после пише, че има запор за 500К лв, нещо такова.
                        Баси златната панелка - сугурно има вградени диаманти...вместо лунички...

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
                          кат сме хванали да разглеждаме тоя сайт:
                          при това като гледам на снимките прилича на панел или нещо от този род ( тръбите за парното са вертикални, а не хоризонтални с един щранг както е в новото строителств)

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• кат сме хванали да разглеждаме тоя сайт:

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                              явно нищо не разбираш от търгове:
                              цената е
                              Начална цена:
                              40560.00 лв

кавото се постигне на търга това е. Другото остава да го дължи получателя на кредита (Веско)... имената случайно ли съвпадат?
                              Нямам претенции да разбирам. Срещал съм какви ли не странни оферти и затова питам.
                              Все пак е ОСМА поред публична продан и явно нещо не е читаво.
                              Благодаря за отговора все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Лорде...гледай това ....за 100евро на квадрат кръчма вземаш...

http://sales.bcpea.org/bg/properties/item19667.html
                                ей тва мога да си го купя само за частни купони! няма да вадя лицензи и глупости...
                                Като се съберем 15-20 човека си е оферта!

Коментар

Working...
                                X