IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
    не се прави че не си ме разбрал. искам да кажа че каквато и да е цената кат фалира строителя и пиеш една студена вода. ти много им верваш на тия дете се изказват по телевизора
    Ти не ме разбра. Дарки ми пусна този линк. Изгледах го. Не бих купил там, на зелено също където и да е. Та точно че не им вярвам.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Ами няма и аз смятам така. Гледай видеото, господина не каза каква е цената, но каза че имат купувачи, семейства с деца, такива които очакват деца, обикновено от по-висок сегмент били, разбирай с добри доходи. Цени не казва, до година и половина проекта щял да бъде завършен.
      не се прави че не си ме разбрал. искам да кажа че каквато и да е цената кат фалира строителя и пиеш една студена вода. ти много им верваш на тия дете се изказват по телевизора

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
        Да, при мебелите, стр. материали, електрониката, дрехите, колите, скоро и при имотите. Но храната, водата, тока, бензина - чувствителен Ъп в близко време.....
        Ми то от там тръгва всичко по реда си. Абе да му мислят, даже аз не съм спокоен, имотите са си имоти, но кеша...дори аз се тревожа за кеша. Намалява му покупателнара стойност. Или да се метна на някой Лексъс. Че ме гложди напоследък нещо.

Коментар

• Ето малко статистика на разглежданията на двете теми към 13.00часа на 12.07.2016г.:
          1. Какво поскъпване очаквате на имотите?... - 1,644,993
          2. Какво поевтиняване очаквате на имотите?... - 1,685,480

Това някак си се разминава с анкетата нали? Мухлясалата тема, а?......
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Чекай бе, нали имаше дефлация. Така твърдяхте тук.
            Да, при мебелите, стр. материали, електрониката, дрехите, колите, скоро и при имотите. Но храната, водата, тока, бензина - чувствителен Ъп в близко време.....особено след провокацията в Черно море, чиито последици за недвижимото може да са фатални......
            Last edited by darkside; 12.07.2016, 13:03.
            Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

На зелелно атрактивни цени нема

преди година и 3-4 месеца имаше на 660евро в младост. на етап открит басейн.
              сега някъде четох, че се изравнили с тия на готовото.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                Лефчо, изяде те инфлацията докато го чакаш Пуевен даге.
                Твърде много мангалори - и сделките минават по селата наоколо със земя, не жилища...
                Чекай бе, нали имаше дефлация. Така твърдяхте тук.

Коментар

Ами няма и аз смятам така. Гледай видеото, господина не каза каква е цената, но каза че имат купувачи, семейства с деца, такива които очакват деца, обикновено от по-висок сегмент били, разбирай с добри доходи. Цени не казва, до година и половина проекта щял да бъде завършен.

Коментар

Еделвайс в Бояна - покупка на зелено на атрактивни, поносими, реални цени. Какви са те на ги каза. То е без пари сигурно. Чудесна инвестиция на екстра място. Убеден съм в това. Каза и че клиентите му са от "по-висок клас". А някой тук от вас писа че Еделвайс било набутвация преди.

А това за старото го каза ти, не той.

Коментар

Ето какво мисли един строител от добрите, когото аз специално много уважавам.
                      Старото строителство за ремонт няма бъдеще.
                      Няма и цена, поне не тая, която се иска, а в ПЪТИ по-ниска.

https://www.youtube.com/watch?v=kCKiaHATNe4
                      Еделвайс в Бояна - покупка на зелено на атрактивни, поносими, реални цени. Какви са те на ги каза. То е без пари сигурно. Чудесна инвестиция на екстра място. Убеден съм в това. Каза и че клиентите му са от "по-висок клас". А някой тук от вас писа че Еделвайс било набутвация преди.

А това за старото го каза ти, не той.

Коментар

Добра инвестиция ли е имотът?

https://www.youtube.com/watch?v=VOSxAlTyiWk
                        Е, кво, реклама на влагане на мангизи в инвестиционен фонд. С 14% доходност. Ама дали?

Коментар

• Добра инвестиция ли е имотът?

https://www.youtube.com/watch?v=VOSxAlTyiWk

Коментар

• Ето какво мисли един строител от добрите, когото аз специално много уважавам.
                            Старото строителство за ремонт няма бъдеще.
                            Няма и цена, поне не тая, която се иска, а в ПЪТИ по-ниска.

https://www.youtube.com/watch?v=kCKiaHATNe4

Коментар

• Никакво понижение не очаквам, даже увеличение ще има пак...пазарът в БГ е толкова изкривен че няма накъде...
                              Last edited by Denir; 13.07.2016, 11:43.
                              Съхранение на документи

Коментар

Ще си позволя, Дарки, да ти подскажа нещо за Плевен. Не го подценявай съвсем, казвам го все още с доза предпазливост но предполагам. След 4 те големи града Плевен мисля че е следващия град който ще реагира на пазара на имотите като цени. Имам предвид с повишение. И сега, спомняш си публикацията на Капитал Плевен е един от градовете с над 1000 сделки. А такива са 7 града. А защо мисля така за това което написах току-що оставам на теб да се сетиш. Не искам да го пиша директно защото имам интерес да го споделя засега единствено по този начин. А ти, не се съгласявай с мен, не го признавай, не го пиши, за себе си помисли. И като стане си кажи - имаше един там Лева, каза го човека.
                                Лефчо, изяде те инфлацията докато го чакаш Пуевен даге.
                                Твърде много мангалори - и сделките минават по селата наоколо със земя, не жилища...

Коментар

Working...
                                X