Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеАми няма и аз смятам така. Гледай видеото, господина не каза каква е цената, но каза че имат купувачи, семейства с деца, такива които очакват деца, обикновено от по-висок сегмент били, разбирай с добри доходи. Цени не казва, до година и половина проекта щял да бъде завършен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеДа, при мебелите, стр. материали, електрониката, дрехите, колите, скоро и при имотите. Но храната, водата, тока, бензина - чувствителен Ъп в близко време.....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ето малко статистика на разглежданията на двете теми към 13.00часа на 12.07.2016г.:
1. Какво поскъпване очаквате на имотите?... - 1,644,993
2. Какво поевтиняване очаквате на имотите?... - 1,685,480
Това някак си се разминава с анкетата нали?Мухлясалата тема, а?......
Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЧекай бе, нали имаше дефлация. Така твърдяхте тук.Last edited by darkside; 12.07.2016, 13:03.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеНа зелелно атрактивни цени нема
преди година и 3-4 месеца имаше на 660евро в младост. на етап открит басейн.
сега някъде четох, че се изравнили с тия на готовото.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЛефчо, изяде те инфлацията докато го чакаш Пуевен даге.
Твърде много мангалори - и сделките минават по селата наоколо със земя, не жилища...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеНа зелелно атрактивни цени немаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЕделвайс в Бояна - покупка на зелено на атрактивни, поносими, реални цени. Какви са те на ги каза. То е без пари сигурно. Чудесна инвестиция на екстра място. Убеден съм в това. Каза и че клиентите му са от "по-висок клас". А някой тук от вас писа че Еделвайс било набутвация преди.
А това за старото го каза ти, не той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеЕто какво мисли един строител от добрите, когото аз специално много уважавам.
Старото строителство за ремонт няма бъдеще.
Няма и цена, поне не тая, която се иска, а в ПЪТИ по-ниска.
https://www.youtube.com/watch?v=kCKiaHATNe4
А това за старото го каза ти, не той.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ето какво мисли един строител от добрите, когото аз специално много уважавам.
Старото строителство за ремонт няма бъдеще.
Няма и цена, поне не тая, която се иска, а в ПЪТИ по-ниска.
https://www.youtube.com/watch?v=kCKiaHATNe4Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Никакво понижение не очаквам, даже увеличение ще има пак...пазарът в БГ е толкова изкривен че няма накъде...Last edited by Denir; 13.07.2016, 11:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЩе си позволя, Дарки, да ти подскажа нещо за Плевен. Не го подценявай съвсем, казвам го все още с доза предпазливост но предполагам. След 4 те големи града Плевен мисля че е следващия град който ще реагира на пазара на имотите като цени. Имам предвид с повишение. И сега, спомняш си публикацията на Капитал Плевен е един от градовете с над 1000 сделки. А такива са 7 града. А защо мисля така за това което написах току-що оставам на теб да се сетиш. Не искам да го пиша директно защото имам интерес да го споделя засега единствено по този начин. А ти, не се съгласявай с мен, не го признавай, не го пиши, за себе си помисли. И като стане си кажи - имаше един там Лева, каза го човека.
Твърде много мангалори - и сделките минават по селата наоколо със земя, не жилища...
Коментар
Коментар