Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеГледам си много начетен - от Долно Уйно ги схващаш нещата и в Германия, и в Гърция, и в Албания Хал хабер си нямаш от движение И на информация, ама го повтаряш като папагал Точно за "умници" като теб се изнасят доста нископлатени (и нискоквалифицирани) дейности в БГ - да си седите в родните села. В ЕС идеологията за свободно движение на хора и капитали е довела буквално до това - който си знае че не го бива, нека си седи и хленчи у дома. Аз съм се нагледал на холандци и франсета в Германия - и на никой не му прави впечатление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПролети ще се случат насякъде и включително и ...каквото вземеш от Германия и си го замъкнеш в България а не в Гърция дето е пълна с албанци Атина..това ще е един ден. На хората вече им писна от това движение на капитали и хора подир тях при положение че може да се движи само информация и наистина висококвалифицираните да работят по цял Свят но от собствената си страна.Last edited by redcretin; 01.12.2014, 00:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНа инж се пробват заплатата да е 2 евро защото има чуждестранна мърша която кълве.Когато им избие баланса ще запукат всичко що е навек наред ако ще да е и милиардер дошъл да харчи пари там.Турците няма да сварят да се изнесат. А французите пък как ги напича слънцето по тоя въпрос..три месеца да беснеят и няма да остане кьорав негър.
ПП: завивай се нощем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеСамо,че тези с доход на 55 000 евра плащат данък над 40% и сметката не ти излиза много ..много
Тук не е България с всичките и преебавки.
ПП: данък над 40% няма. На 55.001 данъка за 2013та е бил точно 14.861,00 - http://www.imacc.de/Steuertabelle/Gr...s_0_Jahr_1.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНай вероятно с немци в Германия като нищо нямаш контакт да ти кажат откровенно какво мислят по въпроса за навлеците.Дреме им кой ще издържа пенсионерите, повече им пука че живота е непоносим за младите и нямат поколение..а такъв го правят навлеците.В момента много старателно се крие каква е ситуацията и настроението. Може да сте добре дошли за шепата работодатели, но за хората сте като отрова.
Казах ти аз че си спал отвит - ей го на, тръгнал си от село да ме учиш кое какво е там където живея Поколение си имат хората, семейства с 2-3 деца са норма - но на по-напреднала възраст са родителите. Обаче са отворени за чужда култура, както и за чужда работна ръка. Мен не ме мисли, когато напусна Германия - ще е по мое желание
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеза 19 евро може да пиеш две питиета в Кавала, с мезе.
толкоз
Коментар
-
redcretin
Пролети ще се случат насякъде и включително и ...каквото вземеш от Германия и си го замъкнеш в България а не в Гърция дето е пълна с албанци Атина..това ще е един ден. На хората вече им писна от това движение на капитали и хора подир тях при положение че може да се движи само информация и наистина висококвалифицираните да работят по цял Свят но от собствената си страна.Last edited by supertrader; 30.11.2014, 23:31.D.Y.F-091066
Коментар
-
lareman
На инж се пробват заплатата да е 2 евро защото има чуждестранна мърша която кълве.Когато им избие баланса ще запукат всичко що е навек наред ако ще да е и милиардер дошъл да харчи пари там.Турците няма да сварят да се изнесат. А французите пък как ги напича слънцето по тоя въпрос..три месеца да беснеят и няма да остане кьорав негър.Last edited by supertrader; 30.11.2014, 23:29.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от truestory Разгледай мнениеЧовека ти показва статистика (2008 - 2014), а ти във всички форуми разправяш как цените вече почват да се качват (купувайте защото вече е късно).
А бе ти брокер ли си или някой ти плаща да палиш огъня.
Човеко виждаме че си гладен, но положението не е розово. Населението намалява, икономиката не върви. Виж колко са родените 1989-2000 и колко от тях ще идат навън и колко от тях ще ти купуват апартаментите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТъй тъй, най-обикновена немска къща е към 200 квадрата (140 се води "малка"). Доходите в Мюнхен средно гравитират над 55хил евро годишно. Къща 200м2 там започва от 900 хил евро, справката е лесна в Имонет (където си е скъпо де). Та вкратце може да си сметнеш за колко време се изплаща, после да го пресметнеш спрямо средната заплата в София примерно - и еквивалентна къща. Сметките излизат леко криви - в полза на немците Затова и казвам че все още има балон в БГ - и е абсолютно безсмислено купувач да налива пари в него.
ПП: същата къща в моя район е по-скоро около 170 хил. Заплатите тук средно са около 40 хил годишно. Искаш ли да посмятаме?мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
redcretin
Най вероятно с немци в Германия като нищо нямаш контакт да ти кажат откровенно какво мислят по въпроса за навлеците.Дреме им кой ще издържа пенсионерите, повече им пука че живота е непоносим за младите и нямат поколение..а такъв го правят навлеците.В момента много старателно се крие каква е ситуацията и настроението. Може да сте добре дошли за шепата работодатели, но за хората сте като отрова.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЕееепа и за 19 евро съм го правил Ти пак си викай кое как не става, аз ще си летя напук. Инак че има идиоти да го плащат 130 - ми сигурно има, то и над 400 може да удари.
толкоз
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеДва часа полет за 40 еврака неМа как да стане.
НеКой трЕбе да плати керосина.
СФ-Франкфурт е 2 часа с най-еФтината компания и е 130 еврака двупосочно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНе мож ме разбра защото мислиш на дребно. За теб когато някой е в чужбина - той е мияч на чинии, беглец и т.н. без идея да се връща. За мен пък е друго, ходя си където и когато искам С немска заплата е лесно да купуваш в Гърция, затова и го направих. Полетът ми е само 2 часа и 40 евро, къде точно е проблема? Искам хубав климат, хубаво море и свястна храна - и всичко без пари? Готово, мога да ги имам всеки уикенд, а останалото време да бачкам за смислени пари в Германия
НеКой трЕбе да плати керосина.
СФ-Франкфурт е 2 часа с най-еФтината компания и е 130 еврака двупосочно.
Коментар
Коментар