IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Казах ти аз че си спал отвит - ей го на, тръгнал си от село да ме учиш кое какво е там където живея Поколение си имат хората, семейства с 2-3 деца са норма - но на по-напреднала възраст са родителите. Обаче са отворени за чужда култура, както и за чужда работна ръка. Мен не ме мисли, когато напусна Германия - ще е по мое желание
    Аз пък ти казвам че на теб и такива като мтеб в Германия гледат като на мангали и бежанци

Коментар

Гледам си много начетен - от Долно Уйно ги схващаш нещата и в Германия, и в Гърция, и в Албания Хал хабер си нямаш от движение И на информация, ама го повтаряш като папагал Точно за "умници" като теб се изнасят доста нископлатени (и нискоквалифицирани) дейности в БГ - да си седите в родните села. В ЕС идеологията за свободно движение на хора и капитали е довела буквално до това - който си знае че не го бива, нека си седи и хленчи у дома. Аз съм се нагледал на холандци и франсета в Германия - и на никой не му прави впечатление.
      Брей много умник тука много нящо.Ние тъпите си седим по селата само дето доходите ни са по големи от 70% от немските чекиджии.Ма много ми кеф кат се появят тука големи разбирачи и всезнайковци дето живеят на квартира и мучат по форумите че им скъпи софийските апартаменти.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Пролети ще се случат насякъде и включително и ...каквото вземеш от Германия и си го замъкнеш в България а не в Гърция дето е пълна с албанци Атина..това ще е един ден. На хората вече им писна от това движение на капитали и хора подир тях при положение че може да се движи само информация и наистина висококвалифицираните да работят по цял Свят но от собствената си страна.
        Гледам си много начетен - от Долно Уйно ги схващаш нещата и в Германия, и в Гърция, и в Албания Хал хабер си нямаш от движение И на информация, ама го повтаряш като папагал Точно за "умници" като теб се изнасят доста нископлатени (и нискоквалифицирани) дейности в БГ - да си седите в родните села. В ЕС идеологията за свободно движение на хора и капитали е довела буквално до това - който си знае че не го бива, нека си седи и хленчи у дома. Аз съм се нагледал на холандци и франсета в Германия - и на никой не му прави впечатление.
        Last edited by redcretin; 01.12.2014, 00:39.

Коментар

На инж се пробват заплатата да е 2 евро защото има чуждестранна мърша която кълве.Когато им избие баланса ще запукат всичко що е навек наред ако ще да е и милиардер дошъл да харчи пари там.Турците няма да сварят да се изнесат. А французите пък как ги напича слънцето по тоя въпрос..три месеца да беснеят и няма да остане кьорав негър.
          На варненски инженер и 2 са му много, единствения дето избяга втората седмица щото трябваше и да работи беше такъв

ПП: завивай се нощем.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
            Само,че тези с доход на 55 000 евра плащат данък над 40% и сметката не ти излиза много ..много
            На 200м2 живеят семейно - а оттам данъка е доооста нисък. Отделно човек има право да си върне част от него, отделно ако сградата не му е само за живеене а е свързана с дребния му бизнес - ипотеката не се облага с данъци и т.н.
            Тук не е България с всичките и преебавки.

ПП: данък над 40% няма. На 55.001 данъка за 2013та е бил точно 14.861,00 - http://www.imacc.de/Steuertabelle/Gr...s_0_Jahr_1.pdf

Коментар

Най вероятно с немци в Германия като нищо нямаш контакт да ти кажат откровенно какво мислят по въпроса за навлеците.Дреме им кой ще издържа пенсионерите, повече им пука че живота е непоносим за младите и нямат поколение..а такъв го правят навлеците.В момента много старателно се крие каква е ситуацията и настроението. Може да сте добре дошли за шепата работодатели, но за хората сте като отрова.

Казах ти аз че си спал отвит - ей го на, тръгнал си от село да ме учиш кое какво е там където живея Поколение си имат хората, семейства с 2-3 деца са норма - но на по-напреднала възраст са родителите. Обаче са отворени за чужда култура, както и за чужда работна ръка. Мен не ме мисли, когато напусна Германия - ще е по мое желание

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                за 19 евро може да пиеш две питиета в Кавала, с мезе.
                толкоз
                Определено мога. И това

Коментар

• redcretin

Пролети ще се случат насякъде и включително и ...каквото вземеш от Германия и си го замъкнеш в България а не в Гърция дето е пълна с албанци Атина..това ще е един ден. На хората вече им писна от това движение на капитали и хора подир тях при положение че може да се движи само информация и наистина висококвалифицираните да работят по цял Свят но от собствената си страна.
                  Last edited by supertrader; 30.11.2014, 23:31.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• lareman

На инж се пробват заплатата да е 2 евро защото има чуждестранна мърша която кълве.Когато им избие баланса ще запукат всичко що е навек наред ако ще да е и милиардер дошъл да харчи пари там.Турците няма да сварят да се изнесат. А французите пък как ги напича слънцето по тоя въпрос..три месеца да беснеят и няма да остане кьорав негър.
                    Last edited by supertrader; 30.11.2014, 23:29.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от truestory Разгледай мнение
                      Човека ти показва статистика (2008 - 2014), а ти във всички форуми разправяш как цените вече почват да се качват (купувайте защото вече е късно).

А бе ти брокер ли си или някой ти плаща да палиш огъня.

Човеко виждаме че си гладен, но положението не е розово. Населението намалява, икономиката не върви. Виж колко са родените 1989-2000 и колко от тях ще идат навън и колко от тях ще ти купуват апартаментите.
                      Marto76 е пълен малоумник или бъгав бот. Надявам се в името на човечеството да е второто. Виж му "постовете" и не чакай смислен отговор а игнорирай.

Коментар

Тъй тъй, най-обикновена немска къща е към 200 квадрата (140 се води "малка"). Доходите в Мюнхен средно гравитират над 55хил евро годишно. Къща 200м2 там започва от 900 хил евро, справката е лесна в Имонет (където си е скъпо де). Та вкратце може да си сметнеш за колко време се изплаща, после да го пресметнеш спрямо средната заплата в София примерно - и еквивалентна къща. Сметките излизат леко криви - в полза на немците Затова и казвам че все още има балон в БГ - и е абсолютно безсмислено купувач да налива пари в него.

ПП: същата къща в моя район е по-скоро около 170 хил. Заплатите тук средно са около 40 хил годишно. Искаш ли да посмятаме?
                        Само,че тези с доход на 55 000 евра плащат данък над 40% и сметката не ти излиза много ..много
                        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• redcretin

Най вероятно с немци в Германия като нищо нямаш контакт да ти кажат откровенно какво мислят по въпроса за навлеците.Дреме им кой ще издържа пенсионерите, повече им пука че живота е непоносим за младите и нямат поколение..а такъв го правят навлеците.В момента много старателно се крие каква е ситуацията и настроението. Може да сте добре дошли за шепата работодатели, но за хората сте като отрова.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Еееепа и за 19 евро съм го правил Ти пак си викай кое как не става, аз ще си летя напук. Инак че има идиоти да го плащат 130 - ми сигурно има, то и над 400 може да удари.
                            за 19 евро може да пиеш две питиета в Кавала, с мезе.
                            толкоз

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                              Два часа полет за 40 еврака неМа как да стане.
                              НеКой трЕбе да плати керосина.
                              СФ-Франкфурт е 2 часа с най-еФтината компания и е 130 еврака двупосочно.
                              Еееепа и за 19 евро съм го правил Ти пак си викай кое как не става, аз ще си летя напук. Инак че има идиоти да го плащат 130 - ми сигурно има, то и над 400 може да удари.

Коментар

Не мож ме разбра защото мислиш на дребно. За теб когато някой е в чужбина - той е мияч на чинии, беглец и т.н. без идея да се връща. За мен пък е друго, ходя си където и когато искам С немска заплата е лесно да купуваш в Гърция, затова и го направих. Полетът ми е само 2 часа и 40 евро, къде точно е проблема? Искам хубав климат, хубаво море и свястна храна - и всичко без пари? Готово, мога да ги имам всеки уикенд, а останалото време да бачкам за смислени пари в Германия
                                Два часа полет за 40 еврака неМа как да стане.
                                НеКой трЕбе да плати керосина.
                                СФ-Франкфурт е 2 часа с най-еФтината компания и е 130 еврака двупосочно.

Коментар

Working...
                                X