IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

а дано
    после ще и береш дерт на 'шумата'
    Аз съм го измислил, ако стане сделка ще купя още нещо освен това което договарям в момента в УК

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Защо не потърсиш контакт с Маверик, сигурна съм ,че Лева, знае координатите му. Чува се ,че е много добър брокер,
      Не го виждам отдавна да пише тук а и по принцип не ползвам брокери, ако реша да ползвам ще го потърся или ще ползвам една позната

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Апарт в София
        Колега, дай повече подробности. Може и на личен!

Коментар

Защо не потърсиш контакт с Маверик, сигурна съм ,че Лева, знае координатите му. Чува се ,че е много добър брокер,
          не се излагай
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Днес за сефте звънна човек дето да каже че има парата в джоба, ако му хареса може и да станат нещата
            а дано
            после ще и береш дерт на 'шумата'

Коментар

Апарт в София

Коментар

Какво и къде продаваш ?
                Апарт в София

Коментар

Днес за сефте звънна човек дето да каже че има парата в джоба, ако му хареса може и да станат нещата
                  Какво и къде продаваш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

как върви продаването?

Коментар

За да смяташ цената в наеми трябва да имаш много реална представа за наемният пазар иначе изпадаш в смешната ситуация на Бота да разправяш как продал за 330 наема, а продажбите и на двата апарта станали за по една седмица и купувачите даже и не си направили устата да питат за отстъпка в цената

Това е класически пример за непознаване на пазара, той е отдавал на половин цена и всъщност е продал на около 160-180 наема и после се чуди що така бързо е продал и даже не са се пазарили
                      как върви продаването?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение

Към колко трябва да се привиква, за цена/наем отношението?
                        За да смяташ цената в наеми трябва да имаш много реална представа за наемният пазар иначе изпадаш в смешната ситуация на Бота да разправяш как продал за 330 наема, а продажбите и на двата апарта станали за по една седмица и купувачите даже и не си направили устата да питат за отстъпка в цената

Това е класически пример за непознаване на пазара, той е отдавал на половин цена и всъщност е продал на около 160-180 наема и после се чуди що така бързо е продал и даже не са се пазарили

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не смятам да чакам 40 години, предполагам нямам и толкова време.
                          но, кой знае, след 5 години може да ми се вижда ок.
                          сега 19-20 са ми да речем поносими
                          вече свикнах, че ги няма предишите 13-16 години.
                          за разпоретини от кретена и да ми плащат не бих се навил.
                          освен ако не съм го много закъсал с вноската
                          Като каза Кретена, дано да върне койна поне на 40к че да се появи пак тоя човек че се притесних и за него

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ИМОТ СЕ КУПУВА САМО КОГАТО НЯМА повтарям НЯМА какво да си правиш ИЗЛИШНИТЕ ПАРИ.
                            ....... и не си изпуснал влака щото почваш да обясняваш колко кисело е гроздето

То не гледа по Турция то не гледа и на други места - Тоест факт е че имаш излишни пари и се чудиш какво да ги правиш, ама като си продал на върхо за 800 евро някак си не ти иде отръки да купиш на 1600 и се почва ръсенето на умни мисли какво да се правело и какво не

Ти и Кавръка, а в скоро време в тази групичка ще включим и Лаконика сте пример за това какво не трябва да се прави
                            Last edited by 6000; 24.02.2023, 10:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ти ако смяташ да си губиш времето 40-50 години, аз не смятам. Да не говорим че човек НЯМА ТОЛКОВА ВРЕМЕ. А възможности колкото искаш да уцелиш и за 1 месец да си избиеш парите. За какво да се набутваш в 400-500 месеца хоризонт? Да се заблуждаваш цял живот че нещо си направил? НЕЕЕЕЕЕ ПРЕЕБАЛ СИ СИ ЖИВОТА за купчина тули и битонь дори и ако случайно реализираш на смъртния си одър мечтата на младини !?!?

ИМОТ СЕ КУПУВА САМО КОГАТО НЯМА повтарям НЯМА какво да си правиш ИЗЛИШНИТЕ ПАРИ. Аз така направих преди 20 години.
                              По добре ги изфукай за пачавра тип "ергенът" поне спомените ще ти останат и ще разправяш и на онуките, поне докато не те хване деменцията
                              не смятам да чакам 40 години, предполагам нямам и толкова време.
                              но, кой знае, след 5 години може да ми се вижда ок.
                              сега 19-20 са ми да речем поносими
                              вече свикнах, че ги няма предишите 13-16 години.
                              за разпоретини от кретена и да ми плащат не бих се навил.
                              освен ако не съм го много закъсал с вноската
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

това се опитай да го забравиш.
                                ти ако смяташ да си губиш времето 40-50 години, аз не смятам. Да не говорим че човек НЯМА ТОЛКОВА ВРЕМЕ. А възможности колкото искаш да уцелиш и за 1 месец да си избиеш парите. За какво да се набутваш в 400-500 месеца хоризонт? Да се заблуждаваш цял живот че нещо си направил? НЕЕЕЕЕЕ ПРЕЕБАЛ СИ СИ ЖИВОТА за купчина тули и битонь дори и ако случайно реализираш на смъртния си одър мечтата на младини !?!?

ИМОТ СЕ КУПУВА САМО КОГАТО НЯМА повтарям НЯМА какво да си правиш ИЗЛИШНИТЕ ПАРИ. Аз така направих преди 20 години.
                                По добре ги изфукай за пачавра тип "ергенът" поне спомените ще ти останат и ще разправяш и на онуките, поне докато не те хване деменцията
                                Last edited by bota156; 24.02.2023, 07:37.
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X