IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• vabo_2008

През 2213 година , ще паднат яко.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Лорда

Лорд си ама не ти ли миришат краката за Атина , това което казваш че имаш в София като апартаменти и локация отговаря на цена 2- 3 хиляди евро обаче за квадратен метър в Атина.
      D.Y.F-091066

Коментар

• http://www.infocasa.gr - може да потърсиш в Атина и пак в Атина, стигнаха 6-7 хиляди евро квадрата само и все там си стоят , и за по 10к. за квадрат има но не се продават , тях ще ги търсиш от телевизията и новините.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Da popitam exspertite tuk ,koga se ochakva padane na cenite na kushtite na moreto.

Haresal sum si tazi kisht,no ne mi dostiga kesh.

http://www.christiesrealestate.com/e...sa-de-campo-lr

Моля, пишете на кирилица!
          Last edited by Amsterdamm; 23.07.2013, 10:15.
          в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Forex Master

Такива двустайни апартаменти в Атина по за 10 к евра ги продават от телевизията, обаждаш се и търсиш новините и казваш - КУПУВАМ ! То ние не сме добре мозъчно, но някои хора съвсем са се одялкали. В Атина цените са ясни, чукни в интернет и си търси в някой от съответните квартали и в момента има за 10 к. евро за квадрат, това им е най високата цена. В новините работят хора, които не могат очевидно да четат, аз имах познати които аха да тръгнат да си купят къща в Калифорния за 6-7 хиляди долара и едва ги спрях..видяли там в един сайт обява на къща с едни спални обзаведена като в приказките и цена 6-7 , да но ставаше въпрос за наем.Преди да тръгнеш за Атина звънкай в новините за резервация.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
              Пеше, фирмата ми се занимава с разработка на електроника и по-специално тази в областта на лабораторното оборудване. Изненадващо в БГ никой не ни допусна до пазара. Напротив, скъсаха се да ни серат по пътя. Изненадващо в Германия ни откупиха част от патентите и в момента работим по нов тип полупроводникови елементи, които могат (и надявам се) ще направят революция при дисплеите. В момента, без да се хваля, правим доста добри пари. У нас това нямаше НИКОГА да се случи. Това е положението, а ти си разтягай локуми колкото искаш.

И да те успокоя. Живял съм няколко години в Германия и Италия. Но не като бачкатор. Виждам, че за теб емиграцията се върти основно около мангалския и дюлгерския поток към Испания. Не те упреквам. Явно такива са ти контактите и средите. От моите заминават главно хора, които имат предварително уговорено работно място. Та така. Грам не разбирам, защо толкова злобеете, когато ви се посочват очевидни истини. Тук остнаха само хората, които не могат да се реализират навън. Това са фактите.
              В голяма заблуда си.Исках само да кажа че 99% от емигриралите са си гастарбайтери.Аз съм се реализирал тук и не само аз и половинката ми.Доходите ни са такива че можем да си позволим много неща немислими за 60-70% от западноевропейците.Успех на фирмата ти и се бори а не реви.Щом си упорит ще успееш.Не приемам да се говори така за България.Тя ни е като майка друга нямаме.Добра или лоша това е тя.И на мен ми идва тоя народ да го осуровакам с една неокастрена тояга ама не става.Много неща не ми харесват и съм безсилен да ги променя затова търпя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Лордов, обикновено слушам новини по българската телевизия с половин ухо, но споменаха, че в Атина можеш да си купиш свестен двустаен хапартамент за 10 хил. евро. Ако си наблъскал всичките си пари в панелки просто не ти завиждам...
                За кое от двете не ми завиждаш не разбрах? Да си купя тънък апарт в Атина или защото всичко съм инвестирал във вечни панелки в София или Атина?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Лордиевски имотите са много сериозен бизнес и не са спекула, обаче играта с цените им е спекула от всякъде. Англичаните, като добри спекуланти къртят отвсякъде и премиера им е загрижен за цените на имотите и инвестициите в имоти да не спаднат. Държавата има 1000 начина да въздейства на този пазар, защото като падат цените и банките се пържат, като се пържат те изпържват кредитополучателите си..като ги изпържат тях губим в злато и ни тече кръв.
                  За съжаление в тази страна управляват хора, които въобще не са наясно по този въпрос ! Пример - Борисов, Плевнелиев..Орешарски нещо изостава и не е коментирал имотния балон.
                  И аз се чудех на Борисов, Плевнята и прочее защо не се концентрираха просто върху пазара на имоти а се радват на порастнал износ на велосипеди!!!
                  Дори да шиеш на ишлеме ти трябва сериозен имот. Дори сапун да произвеждаш ти трябва сериозен имот, дори склад на едро да сътвориш, трябва ти сериозна квадратура, температура и прочее. Как ги мислят тези работи безимотните???

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                    и си говорим откровено- наистина ли никога не ти мина мисълта, че си прибързал с продажбата?
                    Лордов, обикновено слушам новини по българската телевизия с половин ухо, но споменаха, че в Атина можеш да си купиш свестен двустаен хапартамент за 10 хил. евро. Ако си наблъскал всичките си пари в панелки просто не ти завиждам...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Форекса е много добър, хващаш някой с много добро периферно зрение да става за компютърен маймун и да гледа графиките и му даваш да играе на форекса. В продължение на 2 седмици можеш смело да го копираш 1 към1 и да прибираш парата, ще печели че ще кърти, нали така се зарибяват на демо..после ще губи.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Лорда

Лордиевски имотите са много сериозен бизнес и не са спекула, обаче играта с цените им е спекула от всякъде. Англичаните, като добри спекуланти къртят отвсякъде и премиера им е загрижен за цените на имотите и инвестициите в имоти да не спаднат. Държавата има 1000 начина да въздейства на този пазар, защото като падат цените и банките се пържат, като се пържат те изпържват кредитополучателите си..като ги изпържат тях губим в злато и ни тече кръв.
                        За съжаление в тази страна управляват хора, които въобще не са наясно по този въпрос ! Пример - Борисов, Плевнелиев..Орешарски нещо изостава и не е коментирал имотния балон.
                        D.Y.F-091066

Коментар

Ок. Виждам, че няма смисъл да продължавам с писането в този форум. Примера с ягуара го дадох, защото просто човека може да си го позволи. Едни се кефят на мотори, други на яхти, той просто обича да кара хубави коли. Не казах, че е свръх успял, а че живее прилично и се чуства добре, където е. След като колата е ТОЛКОВА важен детайл, а не факта, че сам се е издигнал, какъв е смисъла да продължаваме.....Ето, и аз съм бил терминатор и съм приказвал глупости, а никой си няма и бегла представа, колко време и нерви съм загубил в тази КОЧИНА, преди да реша да изляза навън. Благодаря ви.

Ако някой не помни, се регистрирах в този форум за да споделя мнението си за имотния балон и как се набутах, а после навреме продадох малко тухли преди пързалката. Надявам се да съм бил от помощ на някого. Пожелавам ви успех и приятно бистрене на имотите, инвестициите, политиката и всичко останало, което намерите за добре. И помнете. Когато от едно място си тръгнат отвратените, остават само отвратителните.
                          Е, как да няма смисъл? Ти си най-интересния тук. Мислиш, че имотите не са добра инвестиция, а те са най-добрата! Искам да ми отговориш честно на един въпрос, само заради факта, че ние с теб пазим добрия тон и си говорим откровено- наистина ли никога не ти мина мисълта, че си прибързал с продажбата?

Коментар

Ок. Виждам, че няма смисъл да продължавам с писането в този форум. Примера с ягуара го дадох, защото просто човека може да си го позволи. Едни се кефят на мотори, други на яхти, той просто обича да кара хубави коли. Не казах, че е свръх успял, а че живее прилично и се чуства добре, където е. След като колата е ТОЛКОВА важен детайл, а не факта, че сам се е издигнал, какъв е смисъла да продължаваме.....Ето, и аз съм бил терминатор и съм приказвал глупости, а никой си няма и бегла представа, колко време и нерви съм загубил в тази КОЧИНА, преди да реша да изляза навън. Благодаря ви.

Ако някой не помни, се регистрирах в този форум за да споделя мнението си за имотния балон и как се набутах, а после навреме продадох малко тухли преди пързалката. Надявам се да съм бил от помощ на някого. Пожелавам ви успех и приятно бистрене на имотите, инвестициите, политиката и всичко останало, което намерите за добре. И помнете. Когато от едно място си тръгнат отвратените, остават само отвратителните.
                            Ми не, не е важен детайл. Особено пък на старо. Ама ти си този дето го изтъкна, не ние, "отвратителните".

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              Много по-добър от форекса е. А, пък рулетката направо благодат! По "Мартингейл" можеш да направиш чудеса в сравнение със всякакви стопове и лостове на форекс.
                              Ако не срещнеш голямата черна паДка

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                                Аз още ще свалям от мизата ама питаи лордо как е с покера
                                Много по-добър от форекса е. А, пък рулетката направо благодат! По "Мартингейл" можеш да направиш чудеса в сравнение със всякакви стопове и лостове на форекс.

Коментар

Working...
                                X