Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДа не си продал онова със скосовете на Траката, прав си за какво ти е да го оставиш на наследниците си да ремонтират покрива, който поне на 10 години ще потича.
Разликата между мен и теб е, че аз се кефя на живота, а ти само хленчиш, а и да , си апокалиптик.
Не забравяй да си вземеш хапчетата преди лягане...
Коментар
-
Гледам балъците чакащи по 2000 евро квадрата си продължават да цвилят. То годинка по годинка и без да се усетят станали пенсионери, не усетили нищо от живота. Та точно таквиз стискат докрай и си мислят, че ще могат да си вземат имота в гроба. Ама мен най ме кефи, че като се бутурясат наследниците им хич не ги е.бе за тях - продават и с парите си правят кефа - евала. А дъртите, стискали до последно - никой не си спомня за тях...
Коментар
-
Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнениеЯ се съсредоточете върху рррррррррррръста
В Гърция вече могат да се намерят жилища за по 100 евро на квадрат
http://www.spekulanti.com/imoti-svia...vro_na_kvadrat
рррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр
Коментар
-
Я се съсредоточете върху рррррррррррръста
В Гърция вече могат да се намерят жилища за по 100 евро на квадрат
http://www.spekulanti.com/imoti-svia...vro_na_kvadrat
рррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеDa popitam exspertite tuk ,koga se ochakva padane na cenite na kushtite na moreto.
Haresal sum si tazi kisht,no ne mi dostiga kesh.
http://www.christiesrealestate.com/e...sa-de-campo-lr
Моля, пишете на кирилица!.Ама майтапа на страна ,аз живея близо до морето ...има го тоз момент ,особенно зимата.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеМастъре ще ме караш да ровя из гръцки имотни сайтове,ама на първо четене ми се струва невероятно чак до 10к евро!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеВ голяма заблуда си.Исках само да кажа че 99% от емигриралите са си гастарбайтери.Аз съм се реализирал тук и не само аз и половинката ми.Доходите ни са такива че можем да си позволим много неща немислими за 60-70% от западноевропейците.Успех на фирмата ти и се бори а не реви.Щом си упорит ще успееш.Не приемам да се говори така за България.Тя ни е като майка друга нямаме.Добра или лоша това е тя.И на мен ми идва тоя народ да го осуровакам с една неокастрена тояга ама не става.Много неща не ми харесват и съм безсилен да ги променя затова търпя.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЛордов, обикновено слушам новини по българската телевизия с половин ухо, но споменаха, че в Атина можеш да си купиш свестен двустаен хапартамент за 10 хил. евро. Ако си наблъскал всичките си пари в панелки просто не ти завиждам...Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Лорда
На Плевнята и Борисов въобще не им дреме за Майка България, правеха чисто спекулативни изказвания за имотни балони с цел да юркат цените надолу, за да не се теглят пари от банките и да се купуват имоти понеже банките неплатежеспособни. Дянков видя как това ще ги закове и вота на народа , ще стане негативен за тях и обърна плочата- да теглели, но за какво да ги харчат така и не успя да каже потеже не му стигна мандата.Политиците не бива да правят спекулативни изказвания, спекулата е хазарт и политик който тръгне да се изцепва, че познава числата от тотото трябва моментално да бъде отсвирван, дори съм за това ако трябва да бъдат отсвирвани с 9 милиметрова свирка такива умни глави.
Други хора, които не бива да правят спекулативни изказвания и не им е работата да се изживяват като радари за балони са председателите на ЦБ. Например с речта си след встъпването му в длъжност след първото още събрание Бен Бернанке се изказа достатъчно силно спекулативно, за да бъде отсвирен дори с 22 милиметрова свирка.И никак не е чудно , че този човек реално живее под земята като плъх и не смее да си покаже носа на светло понеже го дебнат с много свирки.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар