IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Не знам при какви условия са теглени кредитите в САЩ, но не вярвам цялата сума да е на 5%. Едва ли лихвите са 1.5 трилиона. Сега ако теглят, да.
    Около 10 трлн. от дълга изтичал тази год.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
      След 30-40 години две трети от населението на Германия ще са бонговци,ахмедовци,айшета и ибрямовци.Ще цъфнат и ще вържат.
      А циганите масово се изнасят към Германия и други държави от ЕС. В момента са не повече от 300-400 хиляди. Само в Германия броят на българските граждани е нараснал от 30 хиляди през 2006г на 430 хиляди за 2022г. И по-голямата част от тях са цигани. И в каквото училище да учат тия хора няма да се променят.
      А Ай Кю на българите със сигурност е по-високо от гореизброените, безработицата в България е много ниска, в България мизерия има рядко,а до няколко години България вече няма да е най-бедната държава в ЕС
      .
      Единственото вярно в целия пост,е че безработицата в БГ е ниска .

Ако тея глупости бяха вярни,защо 2.5 млн българи избягаха от "рая" БГ ,а десетки милиони от цял свят искат и емигрират в "ада" Германия ?
      Нещо не се вързва ?
      Ти ли си се объркал или десетки милиони хора от различни краища на планетата,включително и от БГ?

Коментар

След 30-40 години две трети от населението на Германия ще са бонговци,ахмедовци,айшета и ибрямовци.Ще цъфнат и ще вържат.
        А циганите масово се изнасят към Германия и други държави от ЕС. В момента са не повече от 300-400 хиляди. Само в Германия броят на българските граждани е нараснал от 30 хиляди през 2006г на 430 хиляди за 2022г. И по-голямата част от тях са цигани. И в каквото училище да учат тия хора няма да се променят.
        А Ай Кю на българите със сигурност е по-високо от гореизброените, безработицата в България е много ниска, в България мизерия има рядко,а до няколко години България вече няма да е най-бедната държава в ЕС.

Last edited by Kris_; 12.05.2023, 14:05. Причина: с английски субтитри

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

По-добре 80 млн германци след 30г,учили в немски у-ща и университети, начетени,умни хора,работещи,живеещи в богато развито общество ,отколкото 5.5 млн българи от тях 25% цигани,други 50% ниско образовани с нисък % интелигентност,безработни,живеещи в анархия,мизерия и бедност в най-бедната и корумпирана държава в ЕУ.
          А Ай Кю на българите със сигурност е по-високо от гореизброените, безработицата в България е много ниска, в България мизерия има рядко,а до няколко години България вече няма да е най-бедната държава в ЕС.

Коментар

Значи много експерти вече са се изказали по въпроса.И международни такива.Топлата вода е открита.Няма нищо субективно
            Отговора се знае и е много елементарен.Той е тест за вас, да ви видят колко сте некомпетентни и неадекватни в преценката си
            И как шикалкавите по-български с цел да се измъкнете.
            А за светоглед баш ти не ми говори То не беше ще хакваш биткойн,че разни гълъби носили злато в няква планина и т.н.
            Никакъв тест не е, ами просто се мъчиш да си докажеш и аз не знам какво точно, и за себе си или другите го правиш също не знам.
            Аз нямам потребност да се самодоказвам. След като ти беше обяснено и нямаш капацитета да разбереш, че света не е само черно и бяло, а има и нюанси, не очаквай допълнителни разяснения, защото това е загуба на време и енергия, които ти не заслужаваш, доказано с поведението си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
              Основния проблем с него е, че използва понятието „справедлива” и „добра” като абсолютни, а те са абстрактни и субективни по същия начин както са понятията морал, богатство или красота. Същите абсолютни негови субективности се мъчи да приложи за всичко останало. Целия му светоглед е така.
              Значи много експерти вече са се изказали по въпроса.И международни такива.Топлата вода е открита.Няма нищо субективно
              Отговора се знае и е много елементарен.Той е тест за вас, да ви видят колко сте некомпетентни и неадекватни в преценката си
              И как шикалкавите по-български с цел да се измъкнете.
              А за светоглед баш ти не ми говори То не беше ще хакваш биткойн,че разни гълъби носили злато в няква планина и т.н.

Коментар

• [QUOTE=petrg5s;n4062422]
                Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                Подобни сравнения ме връщат в детските години, когато спорехме кои коли били по-добри немски или японски.
                Усещането за справедливост ВИНАГИ Е СУБЕКТИВНО. Пример-караш кола изскача на пътя дете и го убиваш.Осъждат те условно,ама за родителите на детето това не е справедлива присъда.Но ако те осъдят на затвор то за твоите родители няма да е справедлива присъдата. Винаги има недоволна страна от правораздаването.[
                /QUOTE]

Въпроса е елементарен.
                Бягството от него показва немощ и неуспешен опит за измъкване.
                Или така нареченото шикалкавене по български
                Задаваш ИДИОТСКИ ВЪПРОСИ и искаш ясен отговор. Това е подобен въпрос като този пред Парис коя е най-красивата богиня.
                За мен лично не е справедливо Оджей Симпсън да убие жена си и любовника й и да го оправдаят.
                Коментарай подобни случаи, а не подобни субективни възприятия.
                Last edited by mirodes; 12.05.2023, 12:45.

Коментар

По-добре е 5 милиона българи и население от 5.5 милиона,отколкото 20 милиона немци от 80 милионна държава.Само след 20-30 години немците ще са под 50 процента от населението на Германия. Тогава ще цъфнат, а като станат под 20 процента и ще вържат.
                  По-добре 80 млн германци след 30г,учили в немски у-ща и университети, начетени,умни хора,работещи,живеещи в богато развито общество ,отколкото 5.5 млн българи от тях 25% цигани,други 50% ниско образовани с нисък % интелигентност,безработни,живеещи в анархия,мизерия и бедност в най-бедната и корумпирана държава в ЕУ.

Коментар

Подобни сравнения ме връщат в детските години, когато спорехме кои коли били по-добри немски или японски.
                    Усещането за справедливост ВИНАГИ Е СУБЕКТИВНО. Пример-караш кола изскача на пътя дете и го убиваш.Осъждат те условно,ама за родителите на детето това не е справедлива присъда.Но ако те осъдят на затвор то за твоите родители няма да е справедлива присъдата. Винаги има недоволна страна от правораздаването.
                    Основния проблем с него е, че използва понятието „справедлива” и „добра” като абсолютни, а те са абстрактни и субективни по същия начин както са понятията морал, богатство или красота. Същите абсолютни негови субективности се мъчи да приложи за всичко останало. Целия му светоглед е така.
                    Last edited by Kris_; 12.05.2023, 12:30.

Коментар

• [QUOTE=mirodes;n4062414]
                      Усещането за справедливост ВИНАГИ Е СУБЕКТИВНО. Пример-караш кола изскача на пътя дете и го убиваш.Осъждат те условно,ама за родителите на детето това не е справедлива присъда.Но ако те осъдят на затвор то за твоите родители няма да е справедлива присъдата. Винаги има недоволна страна от правораздаването.[
                      /QUOTE]

Въпроса е елементарен.
                      Бягството от него показва немощ и неуспешен опит за измъкване.
                      Или така нареченото шикалкавене по български

Коментар

Лошото е,че и нас завличат със себе си.Плащаме огромни суми за въглеродни квоти,натискат ни да затворим тецовете, лишават ни от евтина електроенергия и енергия от нефт и газ,забраняват автомобилите с ДВГ,разрушават си индустрията,което рефлектира и върху България.
                        Най-добрият вариант е след 15-20 години, когато държавите от Източна Европа в ЕС постигнат същият стандарт да се отцепят и да създадат източноевропейски ЕС.Без затоплизъм,джендър идеология, нашествие на африканци и азиатци.
                        Пробват се да прокарат нов социален и икономически експеримент, но да видим докъде ще я докарат.
                        ЕС, ако не се разпадне другото десетилетие ще е чудо.

Коментар

За краткост съм написал съдебна система,в минали постове конкретно посочих "Справедлива правораздавателна система" .Така по-добре ли?
                          Американската ли е по-добра или българската?
                          И пак си писал един ферман ,който само ти си четеш,и нищо конкретно не си отговорил.
                          Сефте

Усещането за справедливост ВИНАГИ Е СУБЕКТИВНО. Пример-караш кола изскача на пътя дете и го убиваш.Осъждат те условно,ама за родителите на детето това не е справедлива присъда.Но ако те осъдят на затвор то за твоите родители няма да е справедлива присъдата. Винаги има недоволна страна от правораздаването.

Коментар

Или имаш когнитивно увреждане, или просто обичаш да се заяждаш. Не знам кое от двете.
                            Всичко си е написано. Нека, някой друг, който не разбира да каже, за да преценим дали пък има и други и случая е общ или ти си само единственото изключение вечно неразбиращо от конкретика, но постоянно оплакващо се от липсата ѝ.
                            Каква обида,какво увреждане,кви 5 лв
                            17 пъти ви зададох елементарен въпрос.
                            Американската правораздавателна система или българската такава, е по-добра и справедлива?
                            Кое точно те затруднява да отговориш ?

Коментар

За краткост съм написал съдебна система,в минали постове конкретно посочих "Справедлива правораздавателна система" .Така по-добре ли?
                              Американската ли е по-добра или българската?
                              И пак си писал един ферман ,който само ти си четеш,и нищо конкретно не си отговорил.
                              Сефте

Или имаш когнитивно увреждане, или просто обичаш да се заяждаш. Не знам кое от двете.
                              Всичко си е написано. Нека, някой друг, който не разбира да каже, за да преценим дали пък има и други и случая е общ или ти си само единственото изключение вечно неразбиращо от конкретика, но постоянно оплакващо се от липсата ѝ.

Коментар

Забравил си да го болднеш и очервиш.
                                Така щеше да е по-приемливо и да ти го оставят.
                                Не съм ли прав?

Коментар

Working...
                                X