IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Засега е проблем съхранението, но бъди сигурен, че до 5 год ще има изгоден начин за съхраняването на произведения от ВЕИ та ток. Осен гравитационните батерии, има разбработки за евтини натриеви батерии, а колко още неща ще излязат - бедна ни е фантазията. Нещата, които преди време са се откривали и усъвършенствали ако са отнемали 50-100 години, сега същите неща стават за 1-2 год.

П.С Погледни това видео, то е направено изцяло от изкуствен интелект - без милионен бюджет, без скъпо платени актьори, оператори, монтажисти и др. Преди 5 год. можеше ли да си представиш, че това ще е възможно?

https://www.youtube.com/watch?v=ITq-mG67qiE&t=3s
    Когато стане факт няма да имам нищо против. Дотогава предлагам да разчитаме на доказаните начини за производство на ток.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Лошо няма, ама през нощта какво правим?А потреблението е най-високо вечерно време. Когато соларките ток не произвеждат.Тия батерии са само една проекция засега. През зимата вечер се произвежда над 7 гигавата ток.Как ще се съхрани в батерии?
      Засега е проблем съхранението, но бъди сигурен, че до 5 год ще има изгоден начин за съхраняването на произведения от ВЕИ та ток. Осен гравитационните батерии, има разбработки за евтини натриеви батерии, а колко още неща ще излязат - бедна ни е фантазията. Нещата, които преди време са се откривали и усъвършенствали ако са отнемали 50-100 години, сега същите неща стават за 1-2 год.

П.С Погледни това видео, то е направено изцяло от изкуствен интелект - без милионен бюджет, без скъпо платени актьори, оператори, монтажисти и др. Преди 5 год. можеше ли да си представиш, че това ще е възможно?

https://www.youtube.com/watch?v=ITq-mG67qiE&t=3s

Коментар

Изкукали пенсионери има навсякъде. А изброените от теб не съм забелязал да имат някаква безумна идеология. Искат референдум за еврото,което си е доста разумно и имат искания България да е по-малко обвързана с американската политика.
        Аз не съм им привърженик, но разбирам тия,които гласуват за тях.Ама не мога да разбера тия, които гласуват държавите им да се напълнят с африканци и азиатци, да се затворят тецовете и АЕЦ, да се сменя пола на децата. Това е безумие.
        Всички тия са патерици на гроБ, а Копейката е такъв лъжец, че цяла Варна не мое го трае. Против ваксините е, обаче неговите ора ваксинирани. Против еврото, ама неговите ора с депозити в гадни евра. Той е "За" семейството и традиционните ценности, самия той - разведен, щеше да дарява субсидията, но си купи нова къща и нова кола от магазина, а жена му получава гадни евра от Европските фондове. Незнам кои са по-големи безумци - тия дет гласуват за джендърството и арапшъните да пълнят европа с племена или тия дет гласуват за костЯ копейката.

Коментар

Не е безумие, мина им времето. Токът от веи тата в момента е 2~3 ст на киловат, като вкарат още толкоз мощности ще падне на 1~2 ст средно. За съхранението ще се ползват гравитационни батерии.
          Лошо няма, ама през нощта какво правим?А потреблението е най-високо вечерно време. Когато соларките ток не произвеждат.Тия батерии са само една проекция засега. През зимата вечер се произвежда над 7 гигавата ток.Как ще се съхрани в батерии?
          Last edited by mirodes; 12.05.2023, 16:48.

Коментар

Е чакай бре, още са ученици.
            И колко време са ученици?При условие, че циганите правят деца млади,то вече трябваше да има изградена циганска интелигенция в Германия. Ама друго освен социала ,къра и строежа не знаят.
            Ти сигурно ги сравняваш с тия лошо облечените цигани. Да по-високо им е нивото от тях и са по-добре облечени.Но пак не могат да надскочат социала, къра и строежа.
            Last edited by mirodes; 12.05.2023, 16:20.

Коментар

Много добре осъзнават,че животът в България не е лош,но тук в култ се издига националния нихилизъм и се надпреварват кой повече ще плюе по България.
              На нен ми е чудно друго... Значи България била много зле, намалявало населението, но не осъзнават и най-вече не оценяват факта, че България все още я има, а ако всеки така мислеше като тях нямаше да я има, т.е. не правят нещо по въпроса, примерно като останат и създадат деца или помогнат по друг начин. Хем съм бил на хубавите примери, които се дават, хем и имам възможност да отида лесно и всичко "да ми е уредено", но не искам, а те които ми разправят какво хубаво било еди-къде си, за където не се знае дали са го изживели хубавото, те си седят в България и само жлъч по какво било тук. Ама заминавайте, бре! Не ме убеждавайте какъв бил демографския прираст. Защо си мислите, че не го знам? Направил съм си моя избор! Той демографския прираст не се оправя с писане по форуми колко е зле, а с правене на деца в България.
              Last edited by Kris_; 12.05.2023, 16:22.

Коментар

Да ве затуй си фърлят парите от терасата и вЕрват на Сайдеровци, Копейки, шкембе войовди, Варели релсата.
                Изкукали пенсионери има навсякъде. А изброените от теб не съм забелязал да имат някаква безумна идеология. Искат референдум за еврото,което си е доста разумно и имат искания България да е по-малко обвързана с американската политика.
                Аз не съм им привърженик, но разбирам тия,които гласуват за тях.Ама не мога да разбера тия, които гласуват държавите им да се напълнят с африканци и азиатци, да се затворят тецовете и АЕЦ, да се сменя пола на децата. Това е безумие.

Коментар

Замърсяват тецовете на Ковачки.Това е факт. Ама те отделят по-малко СО2,което ги прави привлекателни в очите на затоплистите. А тецовете Марица Изток имат сероочистки,ама са'лоши",щото отделят повече СО2.Абсолютно безумие.
                  Не е безумие, мина им времето. Токът от веи тата в момента е 2~3 ст на киловат, като вкарат още толкоз мощности ще падне на 1~2 ст средно. За съхранението ще се ползват гравитационни батерии.

Коментар

Ами защо не се развиват?Ами и те получават социални помощи и бачкат по строежите.
                    Е чакай бре, още са ученици.

Коментар

Питай тия от Раднево, дали няма замърсяване.
                      Замърсяват тецовете на Ковачки.Това е факт. Ама те отделят по-малко СО2,което ги прави привлекателни в очите на затоплистите. А тецовете Марица Изток имат сероочистки,ама са'лоши",щото отделят повече СО2.Абсолютно безумие.

Коментар

Глупости-не съм казал, че американците са тъпи. Нито пък немците. Напротив немците са по-умни от българите. Но са много податливи на безумни идеологии.Затова ги наричам идиоти.Ето 45 години комунизъм в България, ама аз не познавах нито един българин,който да вярва, че действително в България се живее добре през комунизма. Всички знаеха, че комунистите лъжат.Докато немците вярват на безумната пропаганда.
                        Да го кажа по-точно-липсва им здрав разум. Българите може да не са гении,ама имат здрав разум.
                        Да ве затуй си фърлят парите от терасата и вЕрват на Сайдеровци, Копейки, шкембе войовди, Варели релсата, които им обещават пак "онова време".
                        Last edited by better; 12.05.2023, 16:04.

Коментар

Децата им имаш шанс да се развият,
                          Ами защо не се развиват?Ами и те получават социални помощи и бачкат по строежите.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ти смяташе и американците ако не се лъжа за адски тъпа нация,сега германците за идиоти,докато българите сме "номер 1" във всяко отношение
                            Но реалността е доста по -различна за наше съжаление и желанието на стотици милиони хора да емигрират именно в тези страни,а не в БГ е най-голямото доказателство ,че грешиш.
                            Така че аз спирам с празнодумието
                            Глупости-не съм казал, че американците са тъпи. Нито пък немците. Напротив немците са по-умни от българите. Но са много податливи на безумни идеологии.Затова ги наричам идиоти.Ето 45 години комунизъм в България, ама аз не познавах нито един българин,който да вярва, че действително в България се живее добре през комунизма. Всички знаеха, че комунистите лъжат.Докато немците вярват на безумната пропаганда.
                            Да го кажа по-точно-липсва им здрав разум. Българите може да не са гении,ама имат здрав разум.

Коментар

Точно де-бачкат на 1500 евро на строежа.Плюс получават високи социални помощи .Това ли наричаш развитие?Колко от тях си изкарват прехраната с интелектуален труд?
                              Децата им имаш шанс да се развият,

Коментар

Хахаха-тецовете не искат ги затварят заради замърсяване, а защото отделяли СО2.Който НЕ Е мръсен газ ,а се отделя при дишане от всяко същество,включително човека. Същевременно изгарят дървета и наричат това "биомаса",щото така се отделял по-малко СО2.Наистина много екологично е да се изсичат горите.
                                Питай тия от Раднево, дали няма замърсяване.

Коментар

Working...
                                X