Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Лошо няма, ама през нощта какво правим?А потреблението е най-високо вечерно време. Когато соларките ток не произвеждат.Тия батерии са само една проекция засега. През зимата вечер се произвежда над 7 гигавата ток.Как ще се съхрани в батерии?
П.С Погледни това видео, то е направено изцяло от изкуствен интелект - без милионен бюджет, без скъпо платени актьори, оператори, монтажисти и др. Преди 5 год. можеше ли да си представиш, че това ще е възможно?
https://www.youtube.com/watch?v=ITq-mG67qiE&t=3s
Коментар
-
Изкукали пенсионери има навсякъде. А изброените от теб не съм забелязал да имат някаква безумна идеология. Искат референдум за еврото,което си е доста разумно и имат искания България да е по-малко обвързана с американската политика.
Аз не съм им привърженик, но разбирам тия,които гласуват за тях.Ама не мога да разбера тия, които гласуват държавите им да се напълнят с африканци и азиатци, да се затворят тецовете и АЕЦ, да се сменя пола на децата. Това е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не е безумие, мина им времето. Токът от веи тата в момента е 2~3 ст на киловат, като вкарат още толкоз мощности ще падне на 1~2 ст средно. За съхранението ще се ползват гравитационни батерии.Last edited by mirodes; 12.05.2023, 16:48.
Коментар
-
Е чакай бре, още са ученици.
Ти сигурно ги сравняваш с тия лошо облечените цигани. Да по-високо им е нивото от тях и са по-добре облечени.Но пак не могат да надскочат социала, къра и строежа.Last edited by mirodes; 12.05.2023, 16:20.
Коментар
-
Много добре осъзнават,че животът в България не е лош,но тук в култ се издига националния нихилизъм и се надпреварват кой повече ще плюе по България.Last edited by Kris_; 12.05.2023, 16:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да ве затуй си фърлят парите от терасата и вЕрват на Сайдеровци, Копейки, шкембе войовди, Варели релсата.
Аз не съм им привърженик, но разбирам тия,които гласуват за тях.Ама не мога да разбера тия, които гласуват държавите им да се напълнят с африканци и азиатци, да се затворят тецовете и АЕЦ, да се сменя пола на децата. Това е безумие.
Коментар
-
Замърсяват тецовете на Ковачки.Това е факт. Ама те отделят по-малко СО2,което ги прави привлекателни в очите на затоплистите. А тецовете Марица Изток имат сероочистки,ама са'лоши",щото отделят повече СО2.Абсолютно безумие.
Коментар
-
Ами защо не се развиват?Ами и те получават социални помощи и бачкат по строежите.
Коментар
-
Питай тия от Раднево, дали няма замърсяване.
Коментар
-
Глупости-не съм казал, че американците са тъпи. Нито пък немците. Напротив немците са по-умни от българите. Но са много податливи на безумни идеологии.Затова ги наричам идиоти.Ето 45 години комунизъм в България, ама аз не познавах нито един българин,който да вярва, че действително в България се живее добре през комунизма. Всички знаеха, че комунистите лъжат.Докато немците вярват на безумната пропаганда.
Да го кажа по-точно-липсва им здрав разум. Българите може да не са гении,ама имат здрав разум.Last edited by better; 12.05.2023, 16:04.
Коментар
-
Децата им имаш шанс да се развият,
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти смяташе и американците ако не се лъжа за адски тъпа нация,сега германците за идиоти,докато българите сме "номер 1" във всяко отношение
Но реалността е доста по -различна за наше съжаление и желанието на стотици милиони хора да емигрират именно в тези страни,а не в БГ е най-голямото доказателство ,че грешиш.
Така че аз спирам с празнодумието
Да го кажа по-точно-липсва им здрав разум. Българите може да не са гении,ама имат здрав разум.
- 1 like
Коментар
-
Точно де-бачкат на 1500 евро на строежа.Плюс получават високи социални помощи .Това ли наричаш развитие?Колко от тях си изкарват прехраната с интелектуален труд?
Коментар
-
Хахаха-тецовете не искат ги затварят заради замърсяване, а защото отделяли СО2.Който НЕ Е мръсен газ ,а се отделя при дишане от всяко същество,включително човека. Същевременно изгарят дървета и наричат това "биомаса",щото така се отделял по-малко СО2.Наистина много екологично е да се изсичат горите.
Коментар
Коментар