Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Глупости-не съм казал, че американците са тъпи. Нито пък немците. Напротив немците са по-умни от българите. Но са много податливи на безумни идеологии.Затова ги наричам идиоти.Ето 45 години комунизъм в България, ама аз не познавах нито един българин,който да вярва, че действително в България се живее добре през комунизма. Всички знаеха, че комунистите лъжат.Докато немците вярват на безумната пропаганда.
Да го кажа по-точно-липсва им здрав разум. Българите може да не са гении,ама имат здрав разум.Last edited by better; 12.05.2023, 16:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Децата им имаш шанс да се развият,
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти смяташе и американците ако не се лъжа за адски тъпа нация,сега германците за идиоти,докато българите сме "номер 1" във всяко отношение
Но реалността е доста по -различна за наше съжаление и желанието на стотици милиони хора да емигрират именно в тези страни,а не в БГ е най-голямото доказателство ,че грешиш.
Така че аз спирам с празнодумието
Да го кажа по-точно-липсва им здрав разум. Българите може да не са гении,ама имат здрав разум.
- 1 like
Коментар
-
Точно де-бачкат на 1500 евро на строежа.Плюс получават високи социални помощи .Това ли наричаш развитие?Колко от тях си изкарват прехраната с интелектуален труд?
Коментар
-
Хахаха-тецовете не искат ги затварят заради замърсяване, а защото отделяли СО2.Който НЕ Е мръсен газ ,а се отделя при дишане от всяко същество,включително човека. Същевременно изгарят дървета и наричат това "биомаса",щото така се отделял по-малко СО2.Наистина много екологично е да се изсичат горите.
Коментар
-
Аз пък имам други наблюдения, повечето са се интегрирали перфектно, а родителите работят и си идват само лятото в България. Тук са работели са 600 лв а там за 1500 евра. Всеки който иска може да се развива там, тук е трудно и почти невъзможно за тях. Те са нужни само като гласоподаватели.
Коментар
-
Ако ги няма тия квоти няма да можеш да дишаш, знаеш ли колко хора умират в в бг заради мръсния въздух? Бъдещето е на веи тата, тец овете са от една минала епоха. Достатъчно енергия има около нас, нужно е само да я "уловим".
Коментар
-
Човече-постоянно се сблъсквам служебно с такива цигани, които са в Германия. Единствено се обличат по-представително,немски владеят на елементарно ниво ,получават социални помощи и ако работят то е по строежите или друг нискоквалифициран труд.
Как ги разбра ,че учели?Един даже не знаеше българското име на града ,в който е.
Нивото им е да вземат социалните помощи и да бачкат на строеж. И дотам.Развитие нагоре няма.
Иначе и френският национален отбор по футбол на финала на световното беше от 10 негри и бял вратар,ама това означава ли,че негри са лекари,инженери, юристи,Ай Ти,икономисти и така нататък във Франция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Щото и там да са ще са същите мрънкала и си го знаят, но трябва външно да намерят някой, чрез който да убеждават себе си, че не е така.
Често това са слабохарактерни хора.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТочно това мисля-че немците са пълни идиоти
Но реалността е доста по -различна за наше съжаление и желанието на стотици милиони хора да емигрират именно в тези страни,а не в БГ е най-голямото доказателство ,че грешиш.
Така че аз спирам с празнодумиетоLast edited by petrg5s; 12.05.2023, 15:50.
Коментар
-
А защо работят на загуба?Поради две причини-първо заради идиотските въглеродни квоти,второ, защото през деня се произвежда ток от фотоволтаици.Които обаче през нощта не произвеждат ток. И ползата от тях е нулева, защото изкуствено се ограничават тецовете да произведат повече ток през деня.
Коментар
-
Аз това се чудя- плюят по България ,а стоят тук.Ами като е такъв ад защо не напуснат?
Често това са слабохарактерни хора.
Коментар
-
То в Германия са едни ненаркомани и трезвеници. Чудо …
Коментар
-
Може пък да има хора, които им допада тръпката да гледат атентати на живо. Прав им път към Белгия, Париж, Англия, Скандинавия!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар