IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Питай тия от Раднево, дали няма замърсяване.
    Замърсяват тецовете на Ковачки.Това е факт. Ама те отделят по-малко СО2,което ги прави привлекателни в очите на затоплистите. А тецовете Марица Изток имат сероочистки,ама са'лоши",щото отделят повече СО2.Абсолютно безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Глупости-не съм казал, че американците са тъпи. Нито пък немците. Напротив немците са по-умни от българите. Но са много податливи на безумни идеологии.Затова ги наричам идиоти.Ето 45 години комунизъм в България, ама аз не познавах нито един българин,който да вярва, че действително в България се живее добре през комунизма. Всички знаеха, че комунистите лъжат.Докато немците вярват на безумната пропаганда.
      Да го кажа по-точно-липсва им здрав разум. Българите може да не са гении,ама имат здрав разум.
      Да ве затуй си фърлят парите от терасата и вЕрват на Сайдеровци, Копейки, шкембе войовди, Варели релсата, които им обещават пак "онова време".
      Last edited by better; 12.05.2023, 16:04.

Коментар

Децата им имаш шанс да се развият,
        Ами защо не се развиват?Ами и те получават социални помощи и бачкат по строежите.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ти смяташе и американците ако не се лъжа за адски тъпа нация,сега германците за идиоти,докато българите сме "номер 1" във всяко отношение
          Но реалността е доста по -различна за наше съжаление и желанието на стотици милиони хора да емигрират именно в тези страни,а не в БГ е най-голямото доказателство ,че грешиш.
          Така че аз спирам с празнодумието
          Глупости-не съм казал, че американците са тъпи. Нито пък немците. Напротив немците са по-умни от българите. Но са много податливи на безумни идеологии.Затова ги наричам идиоти.Ето 45 години комунизъм в България, ама аз не познавах нито един българин,който да вярва, че действително в България се живее добре през комунизма. Всички знаеха, че комунистите лъжат.Докато немците вярват на безумната пропаганда.
          Да го кажа по-точно-липсва им здрав разум. Българите може да не са гении,ама имат здрав разум.

Коментар

Точно де-бачкат на 1500 евро на строежа.Плюс получават високи социални помощи .Това ли наричаш развитие?Колко от тях си изкарват прехраната с интелектуален труд?
            Децата им имаш шанс да се развият,

Коментар

Хахаха-тецовете не искат ги затварят заради замърсяване, а защото отделяли СО2.Който НЕ Е мръсен газ ,а се отделя при дишане от всяко същество,включително човека. Същевременно изгарят дървета и наричат това "биомаса",щото така се отделял по-малко СО2.Наистина много екологично е да се изсичат горите.
              Питай тия от Раднево, дали няма замърсяване.

Коментар

Аз пък имам други наблюдения, повечето са се интегрирали перфектно, а родителите работят и си идват само лятото в България. Тук са работели са 600 лв а там за 1500 евра. Всеки който иска може да се развива там, тук е трудно и почти невъзможно за тях. Те са нужни само като гласоподаватели.
                Точно де-бачкат на 1500 евро на строежа.Плюс получават високи социални помощи .Това ли наричаш развитие?Колко от тях си изкарват прехраната с интелектуален труд?

Коментар

Ако ги няма тия квоти няма да можеш да дишаш, знаеш ли колко хора умират в в бг заради мръсния въздух? Бъдещето е на веи тата, тец овете са от една минала епоха. Достатъчно енергия има около нас, нужно е само да я "уловим".
                  Хахаха-тецовете не искат ги затварят заради замърсяване, а защото отделяли СО2.Който НЕ Е мръсен газ ,а се отделя при дишане от всяко същество,включително човека. Същевременно изгарят дървета и наричат това "биомаса",щото така се отделял по-малко СО2.Наистина много екологично е да се изсичат горите.

Коментар

Човече-постоянно се сблъсквам служебно с такива цигани, които са в Германия. Единствено се обличат по-представително,немски владеят на елементарно ниво ,получават социални помощи и ако работят то е по строежите или друг нискоквалифициран труд.
                    Как ги разбра ,че учели?Един даже не знаеше българското име на града ,в който е.
                    Нивото им е да вземат социалните помощи и да бачкат на строеж. И дотам.Развитие нагоре няма.
                    Иначе и френският национален отбор по футбол на финала на световното беше от 10 негри и бял вратар,ама това означава ли,че негри са лекари,инженери, юристи,Ай Ти,икономисти и така нататък във Франция?
                    Аз пък имам други наблюдения, повечето са се интегрирали перфектно, а родителите работят и си идват само лятото в България. Тук са работели са 600 лв а там за 1500 евра. Всеки който иска може да се развива там, тук е трудно и почти невъзможно за тях. Те са нужни само като гласоподаватели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Щото и там да са ще са същите мрънкала и си го знаят, но трябва външно да намерят някой, чрез който да убеждават себе си, че не е така.
                      Често това са слабохарактерни хора.
                      Много добре осъзнават,че животът в България не е лош,но тук в култ се издига националния нихилизъм и се надпреварват кой повече ще плюе по България.

Коментар

Точно това мисля-че немците са пълни идиоти
                        Ти смяташе и американците ако не се лъжа за адски тъпа нация,сега германците за идиоти,докато българите сме "номер 1" във всяко отношение
                        Но реалността е доста по -различна за наше съжаление и желанието на стотици милиони хора да емигрират именно в тези страни,а не в БГ е най-голямото доказателство ,че грешиш.
                        Така че аз спирам с празнодумието
                        Last edited by petrg5s; 12.05.2023, 15:50.

Коментар

А защо работят на загуба?Поради две причини-първо заради идиотските въглеродни квоти,второ, защото през деня се произвежда ток от фотоволтаици.Които обаче през нощта не произвеждат ток. И ползата от тях е нулева, защото изкуствено се ограничават тецовете да произведат повече ток през деня.
                          Ако ги няма тия квоти няма да можеш да дишаш, знаеш ли колко хора умират в в бг заради мръсния въздух? Бъдещето е на веи тата, тец овете са от една минала епоха. Достатъчно енергия има около нас, нужно е само да я "уловим".

Коментар

Аз това се чудя- плюят по България ,а стоят тук.Ами като е такъв ад защо не напуснат?
                            Щото и там да са ще са същите мрънкала и си го знаят, но трябва външно да намерят някой, чрез който да убеждават себе си, че не е така.
                            Често това са слабохарактерни хора.

Коментар

То в Германия са едни ненаркомани и трезвеници. Чудо …
                              Ама там ги държат здраво, а тук колко човека избиха, някои даже отърваха кауша.

Коментар

Може пък да има хора, които им допада тръпката да гледат атентати на живо. Прав им път към Белгия, Париж, Англия, Скандинавия!
                                Аз това се чудя- плюят по България ,а стоят тук.Ами като е такъв ад защо не напуснат?

Коментар

Working...
                                X