Първоначално изпратено от alphaomega
Разгледай мнение

Нали от тук тръгнахме ........
Разгледай мнение
Сериозно ................ , резултата ЗА МЕН е напълно задоволяващ ....... Но той е предмет на обсъждане само с 3 човека

Ти не влизаш в това число , приятелю ..... и това по никакъв начин не се отразява или да зависи от ПРОГНОЗАТА ....
А по принцип ..... имам стотици описани и заявени предварително сделки и в този и други форуми с ника Кондор ....
Ти имаш ли ..... Въпроса е риторичен ........ Знам че НЯМАШ ....
Разгледай мнение

Това изречениице , е лишено от всякакво.................ПМО ...

Ти си едно програмистче , което пуска експертчета да му кълцат стотинки ..... докато една сутрин стане и види , че условията на пазара са се променили , зададените вече не вършат работа и сметката свети във червено .................
И си признавам ..... никога не съм се занимавал роботизирано с форекс , а и не ми харесва За мен - това не са трейдъри ...... а програмистчета и разбират от форекс и графики , колкото аз от атомна физика ............

Разгледай мнение
Ми то нямаше нищо тогава , бе ...... нито брокери , нито МТ4 , нито .....даже матеев го немаше , даже ......

пп ...
Давай ако имаш прогноза , графика ...да ги мерим ....ако не - фъргай кърпата и ....... бегай да мислиш нов експерт ...
Да те подсетя .... ,
Темата е Биткойн и посоката на неговото движение .... Обосновано по някой от възможните начини ....

Коментар