ЪъъъъъъъъъъъъъъъъППППППППППП!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение80.... идва най-трудната част....
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Кой можеше да предположи, че за 10-15 години толкова ще се извратят нещата?!
Тогава все още имаше останала някаква нормалност, хората все още имаха свобода и никой нямаше нужда от биткойни.
В момента дотолкова са се извратили нещата, че свобода и демокрация почти никъде няма - почти навсякъде тоталитарни репресивни мафиотски режими..., Онези, които трябваше да се грижат за парите ти(банкстери) станаха най-големите крадци и измамници, онези боклуци и злосторници в политиката, които трябваше да се грижат за тебе станаха най-големите злодеи, човекомразци, репресори и подтисници..
Преди 15 години кой би могъл да предположи, че единствената защита(освен златото) на обикновенния човек срещу злодеите в политиката, ще се окаже китайска пирамидална понци-схема, която гори астрономически количества ток за виртуални цифрички и нищо не произвежда?!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten
не.
По темата: Биткойн ще го играя твърдо, чрез MSTR, където ми е 59% от акаунта. Утре сигурно ще отвори с гап. Скромна 5 цифрена сума, тепърва умножавам капитал. Не бих се учудил Сейлър да я докара до 1000. Там където повечето се провалят е кога да се продаде и там техническият анализ помага много
Коментар
� -
Кой можеше да предположи, че за 10-15 години толкова ще се извратят нещата?!
Тогава все още имаше останала някаква нормалност, хората все още имаха свобода и никой нямаше нужда от биткойни.
В момента дотолкова са се извратили нещата, че свобода и демокрация почти никъде няма - почти навсякъде тоталитарни репресивни мафиотски режими..., Онези, които трябваше да се грижат за парите ти(банкстери) станаха най-големите крадци и измамници, онези боклуци и злосторници в политиката, които трябваше да се грижат за тебе станаха най-големите злодеи, човекомразци, репресори и подтисници..
Преди 15 години кой би могъл да предположи, че единствената защита(освен златото) на обикновенния човек срещу злодеите в политиката, ще се окаже китайска пирамидална понци-схема, която гори астрономически количества ток за виртуални цифрички и нищо не произвежда
А при добива на злато, мислиш ли че няма поражения върху природата. Знаеш ли колко химия се ползва и всичко отива в почвите и реките.
Коментар
� -
Форекс Мастъра май е Росен Йосифов и в момента вероятно се намира зад решетките в американски пандиз...
-------------
Търговия с биткойни може да прати в американски затвор българин. Софийският апелативен съд вече е разрешил екстрадирането на 51-годишния Росен Йосифов, който от 2015 г. управлява у нас фирма за търговия с виртуални валути, предаде bTV.
Властите в САЩ ще го съдят за „конспирация за извършване на рекетиращо престъпление” и „пране на пари”.
„Това, което ние прочетохме по документите, изпратени от САЩ, е, че един от неговите клиенти наистина е участвал в някаква група, занимавала се с измами на територията на САЩ. Баща ми никога не е бил в САЩ, никога не е бил в Румъния. Когато тези сделки се случват в България, е пълен абсурд някой в Щатите да иска да те съди по тяхното законодателство”, посочи Виктория Йосифова – Кънева, дъщеря на Росен Йосифов.
Пред близките си Йосифов разказал, че не помни румънския клиент, разследван от американските служби. „Фирмата на баща ми има над 1000 клиенти през последните 4 години и половина. Тя е легална фирма, регистрирана в Търговския регистър”, допълни Виктория.
Софийският апелативен съд е одобрил окончателно екстрадирането на Йосифов. Кога точно ще се случи – засега не е ясно.
По всяко от обвиненията българинът е заплашен от 20 години затвор.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Имаше един ник Forex Master 2011-2013та, доста беше навътре още тогава. Четях и аз доста но нищо не направих, а коня беше под долар.
Тя темата била негово дело.
Преди 15 години кой би могъл да предположи, че единствената защита(освен златото) на обикновенния човек срещу злодеите в политиката, ще се окаже китайска пирамидална понци-схема, която гори астрономически количества ток за виртуални цифрички и нищо не произвежда?!Last edited by Frosty; 10.11.2024, 22:34.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеМного ми е любопитно има ли поне един човек в България, който да се е захванал с Биткойн още в неговата зора, и към днешна дата да е станал мултимилионер?
Тя темата била негово дело.
Last edited by polax; 10.11.2024, 21:20.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение"Всеки купува Биткойн на цената, на която заслужава"
Клише, но е така.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение80.... идва най-трудната част....
Коментар
� -
Матэйкин, абе ти как разбра за биткойна и как го копахте през 2007-ма, след като стартовият блок е пуснат/изкопан за първи път в историята през 2009-та година ?
Почти до края на 2009-та биткойна не е имал цена, защото не се е котирал на нито една борса...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Знаеш ли кое най-много ме е яд. Още през 2007-а година разбрах за Биткойна, когато излових моите програмисти да копаят биткойн на фирмените им компютри. И аз глупака вместо да му обърна сериозно внимания и да накупя 1000-2000 биткойна, ядосах се на програмистите и ги наказах.
И истински осъзнах що за чудо е този Биткой чак когато той стигна до 20к. Тогава се захванах с него и накупих копачки, но вече беше късно.Копаеше се много трудно и много бавно.
Клише, но е така.
- 1 like
Коментар
�
Коментар