If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изглежда че ще има консолидация или няква малка корекция няколко дни а и хората да посвикнат с цената и нулите преди да атакуват психо нивото 1000
До Коледа и нова година е възможно да сме в дуапазона 1200-1500
И определено в малките криптовалути се надува балон според мен
Като привърженик на еволюцията пред революцията осъзнавам, че темпа на растеж на BTC не е обичаен и неминуемо ще следва срив. Интересно би било, ако графиката се разглежда като функция, да се види и графика с първа производна на функцията.. би била доста информативна по отношение на темповете на растеж
Това обаче не пречи на краткосрочни сделки.. при инвестирани преди дни едни 490лв. в LTC да си докарам днес едни $1300..
Разбира се че крипситата купуват койна и така си помагат да растат и после въпроса кой ги купува е излишен. И никой да не похарчи и един реален долар за койнове пак ще се качва до небето. И ще върви и върви като топъл хляб ! Още ли държите койнове да ги чакате да станат по милион.
На седмична графика виждам как стига до 1500$ и от там следва големия гърмеж.
След това е ясно - Denial, Fear, Capitulation, Despair - едвам го спираме на $50, след което се връща до $100.
Дай някакъв тайминг, за да мога да ти припомня какво си говорил, като стане време.
Разбира се че крипситата купуват койна и така си помагат да растат и после въпроса кой ги купува е излишен. И никой да не похарчи и един реален долар за койнове пак ще се качва до небето. И ще върви и върви като топъл хляб ! Още ли държите койнове да ги чакате да станат по милион.
На седмична графика виждам как стига до 1500$ и от там следва големия гърмеж.
След това е ясно - Denial, Fear, Capitulation, Despair - едвам го спираме на $50, след което се връща до $100.
Не Ви ли омръзна? Сериозно, не Ви ли омръзна да спорите и повтаряте едно и също?
Абе това е форум за инвестиции, набийте си го в главите, пък дано вземе, че да Ви влезе нещо в главата...
честито
аз вчера питах ама никой не ми отговори.Абе кой ги купува тея малки критповалути ? и ги купуват всеки ден ,постоянно и са някви където изобщо не съм ги и чувал.Вече има 21 криптовалути с капитализация над 1млн. $ !!!!
е тук са 50-60 валути поне и ги купуват като топъл хляб https://www.cryptsy.com/
Всеки има различен метод да се справи психологически с проблема. Колкото повече си изтървал и изгубил преди, толкова по-добре. Чисто спекулативно, всички, които са влезли миналата година и в началото на годината са над нулата според мен, а някой много, и то измерено в нашенски пари по сметката. Иначе не ви ли харесва ? Все едно сме 2006-2007. Само няма кой да каже: "...новата ракета ...". Страх голям и от двете страни.
Пичове, търгувам от много години. За мен пропуснатата печалба не е и никога не е била загуба. Когато говорим за печалба тя се изразява в процент от първоначалния капитал. Ако вие твърдо вярвате в койните, продължавайте да натрупвате от тях. Не се хвалете че сега имате 1 койн по 1000 долара, а утре 1 по 2000. Покажете 2 койна в края на някой период. И докато преизчислявате стойността им в долари - не са пари
Освен биткойните, ако знаете колко други реални активи съм изпуснал, които са увеличили стойността си с хиляди проценти
Успех!
Коментар