Първоначално изпратено от SKP
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
Дори на мен не би хрумнала тая простотия, да вляза в селската ракиджийница, да снимам с телефона, да го кача на NFT и да продам всичко това.
[!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Аз съм на нула още при цена 10к, а към днешна дата се оглеждам кой точно модел Lamborghini да си купя + разбира се последен модел Audi S8 и Audi eTron.Ти толкова пъти си занулен вече, че спрях да ги броя - чия ли не беше, монеро ли не беше, сега биткойн
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеАйде стискай още 5к само и ще си на нула
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЧукнахме 60к и в темата настана гробовно мълчание ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЧукнахме 60к и в темата настана гробовно мълчание ...
59 е в момента, т.е. нито е 60 нито е гробовно мълчание.
Аз не съм "трейдър" като вас да си препродаваме портокал един на друг, като стария виц за Чапай и Петка. Накрая някой го откраднал в навалицата.
Все едно да се тюхкам че съм отървал далаверата с оня смешния колаж за 69 милиона $. Аз и 6,9 $ не давам за тия тъпни.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
А златото може ли да се срине така?Какво трябва да стане за да падне цената на златото с 50%? Ами с 90%? Аз мисля че ако златото падне с 90% тогава ще имаме някакви много по важни проблеми за решаване и ако още сме живи изобщо няма да ни пука за капитали и инвестиции.
И златото ще си иде където му е баш мястото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Че то с кое не е така?
Да ти припомня ли хиперинфлацията в България, когато цената на лева се срина 2000 пъти?
Та хайде да се отказваме от левовете, че пак могат да се сринат .....
Какво трябва да стане за да падне цената на златото с 50%? Ами с 90%? Аз мисля че ако златото падне с 90% тогава ще имаме някакви много по важни проблеми за решаване и ако още сме живи изобщо няма да ни пука за капитали и инвестиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
Само Дядо Златко заровен в земята върши истинска работа стига да не ти се налага да го пренасяш през граница, въпреки че и за това си има начини! Другото е бошлав работа и въздух под налягане. Биткойн е ОК за спекуалции докато не решат да му сринат цената.
Да ти припомня ли хиперинфлацията в България, когато цената на лева се срина 2000 пъти?
Та хайде да се отказваме от левовете, че пак могат да се сринат .....
Last edited by Mateev; 14.10.2021, 23:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
https://www.google.com/search?q=%D0%...hrome&ie=UTF-8
Не си в час. Че и обща култура ти липсва, много. Най-лесно се пере кешовица. С куфарчета, или в нощни шкафчета.
При Биткойна, всеки по богат адрес е на отчет, при всички спецслужби. А се е размърдал, а са го налазили баретите.
Коментар
-
Определено общата култура, не ти е сила.
Разбирам, че ти е лесно да квалифицираш. ..
https://sofiapopova.wordpress.com/20...0%D1%81%D0%BE/Last edited by X_Y; 14.10.2021, 22:02.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеНищо не струва. Сериозно, технологията е велика, примерно за патентоване на идеи и за крипто подписване на научни статии.
Тия щуротевини с картинки от нета са още по-голям балон и от новите дрехи на царя.
Разбирам, че ти е лесно да квалифицираш. ..
https://sofiapopova.wordpress.com/20...0%D1%81%D0%BE/Last edited by X_Y; 14.10.2021, 22:02.
Коментар
-
А това НФТ, колко струва, според теб?
Тия щуротевини с картинки от нета са още по-голям балон и от новите дрехи на царя.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар