If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Данчо шорта всеки път това казва, миналия път при нива от около 30 очакваше 22, то стана 52. Обаче винаги звучи убедително, мен ме кефи тоя човек. Да видим сега дали ще познае апокалиптичния срив.
И аз съм го гледал този и не са му лоши изявите . Не може винаги да е прав но има и добри попадения.
Изказвам благодарност на китайски президент от името на всички миньори извън Китай
Хешрейта ще спадне с много (приноса на Китай сега е 40%) и
добива на биткойни от оживялите копачки ще се увеличи
Китай явно ни обича... отново забраниха Биткойн.
Всяка година едно и също... тази година май го забраняват за 3-ти път... и пак голяма част от миньорите са Китайци... жива видеокарта не остана от тях. Да спират да копаят и толкова... защо не слушат какво им казват от "вещото ръководство на партията" ...
Когато някой иска да купи евтинко, бута някой долар на някоя медия и глей ко стааа
Най-бърз ефект има новината за забрана на Биткойн в Китай, въпреки, че Биткойн е забранен някъде 2017 г.
Изказвам благодарност на китайски президент от името на всички миньори извън Китай
Хешрейта ще спадне с много (приноса на Китай сега е 40%) и
добива на биткойни от оживялите копачки ще се увеличи
Данчо шорта да не излезе прав, макар и с няколко дни закъснение?
той никога не е казвал конкретни дати - така винаги излиза прав рано или късно. Но много мяза като да е уцелил генералния тренд. Реално не е уцелил, а каза, че ще се повтори това, което винаги се случва, което си е логично
The two documents issued by the Chinese government triggered a decline in the crypto market.
Bitcoin fell by 4% in one hour, ETH fell by 6%, and the Liquidation was close to 100 million U.S. dollars in one hour.
Цитиат от видеото.. "Реално Биткойн в момента е пробил всичкия си познат съпорт... и след това съпорт за него няма."
Това ли е големия експерт по Биткойн..... Биткойн бил пробил всичкия си съпорт, тоз зне ли изобщо какво приказва?!
Evergrande повлече всички пазари надолу, този спад на Биткойн изобщо нямаше общо с Биткойн и криптовалутите. Това обаче този от клипчето не го разбира, той си мисли, че Биткойн е тръгнал надолу.... и няма "спиране" до 22К.
Остави я Ивелинчето да ги слуша тез псевдоразбирачи, скоро пак ще кълне тук във форума, как са я прецакали
Коментар