IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
    що бе разбирам ги. Криптото един ден ще го сринат
    Може ли да опишеш как точно ще стане това ? Имам предвид биткойн , как ще го сринат ? Изгониха миньорите от Китай , хашрейта падна наполовина . Случи ли се нещо , а не вярвам да не е имало опити за атака . Сега хашрейта се възстановява и ще е още по - трудно да го сринат .

Коментар

то ще е безсмислено да продаваш на курс 0 Всички държатели ще бъдат потопени
      Аз не съм казал, че ще продам. Аз купувам... евтино

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И като го сринат, такива като теб ще продадат - разбира се на загуба (за кой ли път) на нас.
        то ще е безсмислено да продаваш на курс 0 Всички държатели ще бъдат потопени

Коментар

що бе разбирам ги. Криптото един ден ще го сринат
          И като го сринат, такива като теб ще продадат - разбира се на загуба (за кой ли път) на нас.

Коментар

• що бе разбирам ги. Криптото един ден ще го сринат

Коментар

усетих аз оня ден на къде е тръгнало и много ме засърбяха ръчичките да продам. Ама си викам Айде тоя път ще стискам тъпо и упорито за да ме не е яд после че съм продала евтино. Ама вече ме е яд, че не продадох.
              Затвърди впечатлението, че много ги разбираш нещата, но след време....

Коментар

усетих аз оня ден на къде е тръгнало и много ме засърбяха ръчичките да продам. Ама си викам Айде тоя път ще стискам тъпо и упорито за да ме не е яд после че съм продала евтино. Ама вече ме е яд, че не продадох.
                Дръж до Коледа поне .

Коментар

това, че до сега всички 5 годишни държатели са спечелили грам ама ГРАМ не означава, че и новите ще спечелят. Може да се случат събития, след които хората ще загубят интерес към криптото
                  Права си . Може да се случат всякакви събития . Астероид да удари земята , нов вирус , извънземни да ни поробят . Тогава биткойн ще струва 0,00 както и хартиените пари и всичко останало .

Коментар

• усетих аз оня ден на къде е тръгнало и много ме засърбяха ръчичките да продам. Ама си викам Айде тоя път ще стискам тъпо и упорито за да ме не е яд после че съм продала евтино. Ама вече ме е яд, че не продадох.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                      Ивелина , замисли се . Всички инвестирали в биткойн са спечелили . Под инвестиране разбирам купуване и задържане поне 5 години .
                      това, че до сега всички 5 годишни държатели са спечелили грам ама ГРАМ не означава, че и новите ще спечелят. Може да се случат събития, след които хората ще загубят интерес към криптото

Коментар

• Ивелина , замисли се . Всички инвестирали в биткойн са спечелили . Под инвестиране разбирам купуване и задържане поне 5 години .

Коментар

сериозно ли не знаеш как? Просто е. Значи ти си още по-прост ако не се сещаш.
                          Така е ние сме "прости" (според твоите думи) затова правим 500%+ печалби. Следователно, ако искаш да печелиш стани "ПРОСТА" като нас

Коментар

не не, питам ако си ги купил на 60 000 всичките защото така се е случило - тогава да влезеш в тия пазари. Дори не говорим, че парите ти трябват. До кога ще чакаш и от къде знаеш дали някога ще минеш на плюс?

Ти си копач - при вас е съвсем различно ине питам за твоя случай
                            Много просто, чакаш да мине 60 000к!
                            Никъде, никой не е обещавал печалби - запомни го!

Коментар

не не, питам ако си ги купил на 60 000 всичките защото така се е случило - тогава да влезеш в тия пазари. Дори не говорим, че парите ти трябват. До кога ще чакаш и от къде знаеш дали някога ще минеш на плюс?

Ако някой е купил на 60 000 и все още е на загуба, то според мене най-добрата негова стратегия е да изчака поне 120к преди да продаде. Никой не е казал, че това чакане ще е само няколко месеца - може да отнеме и няколко години, а може и никога да не се случи.

В общия случай аз се ръководя от изискването да правя симетрични сделки. Тоест колкото дълбока корекция съм преживял, горе долу толкова печалба очаквам, за да затворя на печалба. Например ако съм купил на 60к и съм изтърпял корекция до 30к, ще гледам да затворя на печалба 60+30=90к. Правилото важи и за всякаква спекула на по-ниските мащаби от време. Тоест ако съм готов да изтърпя корекция максимум 10%, ще търся печалба със затваряне от порядъка на 10% над покупната цена.

Тези решения се вземат в момента непосредствено преди отварянето на позицията, и после стриктно се спазват.
                              Last edited by Mateev; 26.08.2021, 15:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

При мене е лесно - няма да продам на загуба дори и да направи 90% корекция. Колкото до продажбата на печалба - ами ще продам тогава, когато парите ми потрябват за нещо. И тъй като сега не ми трябват, мога да чакам още 10 или 20 години (живот и здраве).

Коментар

Working...
                                X