Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
то ще е безсмислено да продаваш на курс 0 Всички държатели ще бъдат потопени
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И като го сринат, такива като теб ще продадат - разбира се на загуба (за кой ли път) на нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениещо бе разбирам ги. Криптото един ден ще го сринат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеусетих аз оня ден на къде е тръгнало и много ме засърбяха ръчичките да продам. Ама си викам Айде тоя път ще стискам тъпо и упорито за да ме не е яд после че съм продала евтино. Ама вече ме е яд, че не продадох.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеусетих аз оня ден на къде е тръгнало и много ме засърбяха ръчичките да продам. Ама си викам Айде тоя път ще стискам тъпо и упорито за да ме не е яд после че съм продала евтино. Ама вече ме е яд, че не продадох.
- 1 like
Коментар
-
това, че до сега всички 5 годишни държатели са спечелили грам ама ГРАМ не означава, че и новите ще спечелят. Може да се случат събития, след които хората ще загубят интерес към криптото
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеИвелина , замисли се . Всички инвестирали в биткойн са спечелили . Под инвестиране разбирам купуване и задържане поне 5 години .
Коментар
-
сериозно ли не знаеш как? Просто е. Значи ти си още по-прост ако не се сещаш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
не не, питам ако си ги купил на 60 000 всичките защото така се е случило - тогава да влезеш в тия пазари. Дори не говорим, че парите ти трябват. До кога ще чакаш и от къде знаеш дали някога ще минеш на плюс?
Ти си копач - при вас е съвсем различно ине питам за твоя случай
Никъде, никой не е обещавал печалби - запомни го!
- 1 like
Коментар
-
не не, питам ако си ги купил на 60 000 всичките защото така се е случило - тогава да влезеш в тия пазари. Дори не говорим, че парите ти трябват. До кога ще чакаш и от къде знаеш дали някога ще минеш на плюс?
В общия случай аз се ръководя от изискването да правя симетрични сделки. Тоест колкото дълбока корекция съм преживял, горе долу толкова печалба очаквам, за да затворя на печалба. Например ако съм купил на 60к и съм изтърпял корекция до 30к, ще гледам да затворя на печалба 60+30=90к. Правилото важи и за всякаква спекула на по-ниските мащаби от време. Тоест ако съм готов да изтърпя корекция максимум 10%, ще търся печалба със затваряне от порядъка на 10% над покупната цена.
Тези решения се вземат в момента непосредствено преди отварянето на позицията, и после стриктно се спазват.Last edited by Mateev; 26.08.2021, 15:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
При мене е лесно - няма да продам на загуба дори и да направи 90% корекция. Колкото до продажбата на печалба - ами ще продам тогава, когато парите ми потрябват за нещо. И тъй като сега не ми трябват, мога да чакам още 10 или 20 години (живот и здраве).
Коментар
Коментар