IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако някой се чуди как се "копаят" Litecoins, ето как изглежда една малка ферма:

При цена от $40 за 1 LTC (Litecoin), една видео карта, която струва 600 лв. , за 2 седмици работа си избива цената. Ако цената на лайткойна не падне под $25, след седмица видеокартите ще бъдат изкупени, както в зората на биткойн майнинга.
    You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
    Know when to walk away and know when to run

Коментар

• Мерси..

Коментар

• И втората част от прогнозата ми се сбъдна, лайткойна да мине $50 до НГ На печелившите честито!

Коментар

• Аз мисля да поспра да гледам всякакви борси за известно време, защото виждам доста народ и около мен вече започна да има сериозни психологически проблеми.
          Успех на всички фенове на крипо-валутите.

Коментар

• Въпрос

Нов сам, но съм що годе наясно с някой неща.
            Има ли сайт от които могат да се купуват директно с пари BTC и NMC. Или става само чрез копане, или може и от потребител на потребител на лична уговорка?

Коментар

• Китайците най-накрая се събудиха и след като пробиха 6000 помпат яко нагоре а и с добър обем и ще пробудят биковете на гокса нищо чудно днес или утре да видим 1100 на гокса и при китайците.
              Междувремено лайткойна достигна 50$ при тях
              Last edited by kurta007; 28.11.2013, 11:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Walker1 Разгледай мнение
                Здравейте. Нов съм в сайта, но се интересувам от криптовалути от 1 година.
                Търгувам на MtGox с малко биткойни, но въпросът ми е относно лайткойните.
                Искам да инвестирам средства, но не знам начинът, по който да ги вложа. Мисля да използвам BTC-E.
                Ако някой може да помогне ще съм много благодарен
                доста хора не я препоръчват тая борса заради различни проблеми но начина е регваш се ,правиш превод и купуваш .Най-вероятно ще ти искат верифициране при теглене затова го направи предварително.Имай впредвид че таксите за депозит и теглене не са малки .

Другия вариант е да купиш от човек кеш .https://localbitcoins.com/ /за биткоини, има подобен саит и за лаиткоини но не ми се търси сега /може да търсиш за София.Аз ти препоръчвам обаче тоя пич,много е коректен ,аз съм търгувал с него доста http://bitcoinbg.eu/forum/viewtopic.php?f=15&t=329 Пиши му на меила за подробности и актуални курсове
                Last edited by kurta007; 28.11.2013, 10:42.

Коментар

• Относно лайткойните

Здравейте. Нов съм в сайта, но се интересувам от криптовалути от 1 година.
                  Търгувам на MtGox с малко биткойни, но въпросът ми е относно лайткойните.
                  Искам да инвестирам средства, но не знам начинът, по който да ги вложа. Мисля да използвам BTC-E.
                  Ако някой може да помогне ще съм много благодарен

Коментар

• Интересно четиво. Идеята на този асасинейшън маркет е почти толкова гениална колкото и на самия биткойн.

http://www.forbes.com/sites/andygree...with-bitcoins/
                    "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• kurta007

Все още няма сериозен производител на копачки - хардуер, който да е брандов. Подобна разработка не струва повече от 100 милиона и няма кой да ги инвестира при положение, че възвращаемоста - печалбата би била голяма.Толкова сериозно е всичко с койните и криптирането им е пак същата стока.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• аз не виждам рухване или някво осезаемо падане в цената поне в близките 3-4м ,дотогава смятам че сме твърдо нагоре
                        има цели фабрики за койни вече,маса пари са вкарани ....няма как да стане
                        все още много масовка не се е качила ,заради липсата на голяма борса в УСА ,а по другите борси е зор ,бавно депозиране,верификации и т.н.
                        аз съм супер булиш за бит и лаиткойна за близките 3-4м поне, за другите коини не знам
                        но всичко е възможно все пак,покачването е доста стръмно
                        фундамента също е зад койна засега ,ако има пукване то ще е от проблеми в сигурноста на протокола,51% атака,хакване или нещо от сорта,но тея работи са малко вероятни...поне така си мисля

Коментар

• Продавайте биткойните, когато чуете за тях в новините на БиТиВи
                          Истината е винаги някъде по средата

Коментар

• индианеца

Помпи се чрез криптосите, как би могло да се изчисли кога ще рухне ? Съмнявам се да платят къси койни предлагащите ги брокери, ще офейкат.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Все си мисля, че ще се размаже от някъде около $1000. Ама аз така си мислих и като се разделих един биткойни на $50-$70.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaigush Разгледай мнение
                                Отивам да скоча от моста!!! .
                                На опашката със записване и само срещу закупен билет от 5 бтк. са скоковете от моста
                                Иначе глоба.
                                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Working...
                                X