IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

или в етер
    може би, аз не съм фен на Етера (не че нямам де) Всъщност не съм фен и на шитовете, но имам по-малко от кучИто и дот-а.
    П.С Дот-а гледам съм го купил преди месец на 21 $ (+50% не е зле), май е време да разтоваря за Биткойн
    Last edited by better; 02.09.2021, 14:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

За Биткойн! Надуват шитните (по-лесно е), после обръщат в Биткойн.
      или в етер

Коментар

• Брей, тези китайци Чудя им се на акъла защо ми дадоха толкова долари за 6 месеца

Не съм егоист (печеля $1 за 1 регистриран), затова
        ако някой иска евентуално да спечели няколко долара, сега е момента
        В момента новорегистриралите се, ползващи моя линк за регистрация
        https://www.bitfufu.com/accounts/sig...iteCode=RSFHHN
        до 10 септември могат да купят до 200 Th/s от този контракт:
        .
        Date Buy 1 BTC= Th/s Days Price Hashr /T/D Electr /T/D Accrual /T/D BTC Accrual /T/D ROI Days Profit / ROI APR
        02/09/2021 $50 000 30 60 $392 $0,2096 $0,0499 0,00000684 $0,3420 43,0 39,4% 236,3%
        .
        При сегашните параметри (цена на BTC,трудност): 39% за 2 месеца, 236% за 360 дни.

При повишаване на трудността с 10% :
        Date Buy 1 BTC= Th/s Days Price Hashr /T/D Electr /T/D Accrual /T/D BTC Accrual /T/D ROI Days Profit / ROI APR
        02/09/2021 $50 000 30 60 $392 $0,2096 $0,0499 0,00000622 $0,3110 48,2 24,5% 147,3%
        Event Time: Sep. 1st - Sep. 10th
        Event Activity: Invite new friends to purchase 60 days plan(Hashrate fee: $0.2096/day).
        Product details: S19i 60 days
        Last edited by barbaron; 02.09.2021, 14:17.

Коментар

явно не е щом питам. За етера ли имаш предвид, че е добре?
          За Биткойн! Надуват шитните (по-лесно е), после обръщат в Биткойн. Купилите шитни на върха рИват....всеки път едно и също - шараните нЕмат свършване

Коментар

То е ясно за кое е добре
            явно не е щом питам. За етера ли имаш предвид, че е добре?

Коментар

• Администрацията на Байдън планира да спечели 300 милиарда долара от крипто пазара.
              Министерството на финансите на САЩ изисква изменение на плана за разходи за 3,5 трилиона, което предвижда разкриване на сметки на чуждестранни компании, търгуващи с криптовалута на борси в юрисдикцията на САЩ, както и на потребители на „горещи“ портфейли.
              Според американското финансово разузнаване американските граждани перат пари чрез фирми-черупки, използвайки криптовалути, за да осребрят „черни доходи“ в чужди юрисдикции.
              Белият дом вече изчисли, че подобно изменение ще донесе повече от 300 милиарда долара за 10 години, вместо планираните 28 милиарда долара.

Коментар

а за кое е добре?
                То е ясно за кое е добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Demertsel Разгледай мнение
                  тези 50К, голям зор, голямо нещо
                  Хубавите неща стават бавно

Коментар

• тези 50К, голям зор, голямо нещо

Коментар

Спадането на доминацията на Биткойн хич не свършва добре за шитните
                      а за кое е добре?

Коментар

как го реши? Да не очакваш пак срив в цените на въздуха ))))
                        Спадането на доминацията на Биткойн хич не свършва добре за шитните

Коментар

Пак ши рИвеш ми се види
                          как го реши? Да не очакваш пак срив в цените на въздуха ))))

Коментар

нищо не ми е останало - всичко съм инвестирала в шиткойни (и акции разбира се)
                            Пак ши рИвеш ми се види

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Кажи като купиш с всичко, дето ти остана.
                              нищо не ми е останало - всичко съм инвестирала в шиткойни (и акции разбира се)

Коментар

Не се отказват от Solana - doge номер 2.
                                Илон Мъск, му разгони фамилията на Кучак. Беше ликвиден, с предвидими движения, и ясно дефинирана справедлива цена, спрямо Биткойна. Сега е абсурд, да се търгува.

Коментар

Working...
                                X