bertram - имам малко койни и на 5500 ще ги ликвидирам , на толкова съм му изчислил лобното място.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да ме прощават за гадния хумор, ама не съм чул биткойна да пази от радиация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Трябваше всичките да си ги запазиш за 4150. Сега си вече 2100 долара вътрешно, все едно печатницата ти цяла година е работила напразно.
Не разбирам защо ти и още двама -трима "експерти" правите сметка на чужди печалби и загуби и плачете на чужди гробове?
Коментар
-
да ме прощават за гадния хумор, ама не съм чул биткойна да пази от радиация
Явно повечето хора не си дават сметка, че ако там започне ядрена война, целия свят отива по дяволите и няма да има никакво значение нито от борси, нито от нищо... т.е. цената на всичко става моментално 0, защото човечеството изчезва. Конфликта няма как да се ограничи само да Северна и Южна Коря, защото Китай никога няма да позволи там да има прозападна държава на границата си. Разбира се това означава, че там никога няма да има конфликт, освен нещо съвсем ограничено... примерно 5 обикновени бомби.Last edited by Xman1; 13.08.2017, 13:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Обясни го това на Южно Корейците от където идват над 10% от покупките последните 24 часа и цената в момента отива към 4.400 $ .....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
да ме извинява макс, но не мисля, че е редно да се слага биткойн в раздел сейвхевън активи ... за мене това си е турбо волатилен актив за спекула...remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Трябваше всичките да си ги запазиш за 4150. Сега си вече 2100 долара вътрешно, все едно печатницата ти цяла година е работила напразно.
Имаше месеци (и то тази година) когато прихода от "скромната ми печатница" бе 0,5 Биткоина на месец! А да не ти казвам миналата година какви приходи съм имал ....
П.С. Продавал съм Биткоин и на 400$ - за времето си беше ОТЛИЧНА Сделка!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Фрости, ти за Чуждите пари - НЕ МИСЛИ!!!
Бай Марин си е запазил и за 4.000 и за 5.000 и за 10.000 и за по-нагоре си има ....( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеMax Keiser @maxkeiser 6h6 hours ago $5,000 fast approaching as Bitcoin becomes go-to safe haven play. Gold market snoozing through the weekend, missing all the action.
When bitcoin reaches equilibrium, at $30,000 per btc, gold will start catching up.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение4150, до края на годината може ли да стигне 11 ~ 12 000 долара?
Бай Марине, ти много се прецака като си даде твойте койнчета само за 2 хиляди преди един месец.
Бай Марин си е запазил и за 4.000 и за 5.000 и за 10.000 и за по-нагоре си има ....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Max Keiser @maxkeiser 6h6 hours ago $5,000 fast approaching as Bitcoin becomes go-to safe haven play. Gold market snoozing through the weekend, missing all the action.
When bitcoin reaches equilibrium, at $30,000 per btc, gold will start catching up.
remember remember the fifth of november
Коментар
-
това като го гледам как я кара експоненциално си мисля, че следващата цел е 5К след което може да върне за 3К ... лале на квадрат ... и пак казвам честито на който ги набра в ниското. признавам си гледал съм ги по 10$ и си мислех, че е ташак работа....е явно и от ташаци може да се правят луди пари .. това последното е шега...
гледам вече има начини да се шорти та си мисля, че това може да даде още едно рамо да избият шортилите нагоре ... лудница етова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар