Първоначално изпратено от marin1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bghighlander Разгледай мнение
Значи само си плямпаш за да се намираш на приказка, нали?
не плямпам...да речем, че гледам филма и коментирам ... не е за пръв път нито за последен, когато някой си мисли,че е открил топлата вода ... писах ви го и преди easy come easy go - за мен интересното е не дали а по какъв начин ще му изпуснат въздуха в един момент...точно тези , които го надуват в момента.. за мен е голяма грешка да се мисли, че понеже зад койна няма ФЕД няма кой да го манипулира...бих казал е по-лесно даже.
поздравявам колегите които купиха продадоха или продават
и аз като колегата Грую ако вляза на късо ще ви информирам...пък и да гръмнат няколко бона...кеф цена няма
по начина по който пишеш разбирам, че не си участвал в миналото яху, когато куцо и сакато се чудеха как да трансферират пари в мт-гох, че да не изпуснат промоцията ... после никой не написа кой колко му гепи но фактите са си факти.. няма да се учудя ако в момента не гласят подобна схема пак..просто по друг начин... та имайте едно на умLast edited by bertram; 14.08.2017, 11:35.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и тогава си беше за селл като върна до 2000 не беше малко движение от 33%+ надолу. сега не знам ще го закарат ли на 5000 преди следващото отпускане на въздуха (кеширане от големи риби на добри нива)
Коментар
� -
мт гох го събори миналия път... този път може да е друго идея си нямам и затова не пипам...но разпределените системи винаги са ме кефели...тука обаче ми прилича на лалета и затова не ми се занимава .. ако падне сериозно ще купя...ако не падне ще честитя на купилите в ниското .. едно време форекс мастера много ме дразнеше не толкова с позицията си , а с начина си на изразяване..че си беше почти троп по едно време... както и да е...надявам се да не си е загубил койните и сега да маже филията от двете страни, че и отстрани с масло и мед...
баш 2012 спорехме с него, че златото не е гот да се зима (той викаше че на 1800 е панацея....) и биткойните че са само нагоре....видя се че във всичко има цикли в крайна сметка.. в момента аз си мисля, че златото е един от малкото читави активи, а койна малко изпревари нещата... дано не ги порежат
поздрави и успех!Гениална сделка ще е!
Цикъл, колко да е цикъл? 2012-та колко е бил биткойна? 20$? Сега колко е? Само 200 ПЪТИ по-скъп, но е ЦИКЪЛ!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bghighlander Разгледай мнение
Нямаше ли да го селваш на 3000? Или съм се объркал?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеднес на 4150 си беше за селл, но нямам как да пусна едни къси за спорта на това чудо на спекулантската гилдия
Коментар
� -
bertram- блокчайна съхранява всичката информация, адресите са анонимни но колко да са анонимни - блокчайна знае на кого са със сигурност. Криминалния свят ако мине на койни направо ще бъде заличен - софта ще ги хване и обезпаричи и никакви политически и каквито и да било чадъри няма да им помогнат.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Mt-gox ще ви се върти в главите до безкрай ...... И какво от това? Сега BTC-e завлече много повече пари (като USD) ама въобще не се усети!
А това за парите от наркотици и престъпна дейност са само легенди - представи си само ако 1% от оборота на наркотиците минават през Биткоин за какво иде реч???!!! Ама вярвате само на напразно хвърлени приказки .....
баш 2012 спорехме с него, че златото не е гот да се зима (той викаше че на 1800 е панацея....) и биткойните че са само нагоре....видя се че във всичко има цикли в крайна сметка.. в момента аз си мисля, че златото е един от малкото читави активи, а койна малко изпревари нещата... дано не ги порежат
поздрави и успех!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
И един поздрав от мен за Лека Нощ:
https://www.youtube.com/watch?v=n4ZPaoxyVHIremember remember the fifth of november
Коментар
� -
и тогава ме кефеше койна като технология и сега (макар да има и май доста по-модерни криптовалути като слушам) ... тогава бях убеден, че мт гох са манипуалатори на цените и ще има изненади.... сега се разви и признавам не е концентрирано толкова както едно време... просто си мисля, че една валута не може да скача по 10% на ден е така от нищото или щото била уникален метод за трансфер ...то вече има още 100 аналога къде къде по скромни..
май хакерите и наркоманите са ракетата носител....смятай цяла европа пазари наркотици с койни онлайн... лудница
А това за парите от наркотици и престъпна дейност са само легенди - представи си само ако 1% от оборота на наркотиците минават през Биткоин за какво иде реч???!!! Ама вярвате само на напразно хвърлени приказки .....remember remember the fifth of november
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Бертраме - един от първите ти постове в темата, преди близо 5 години ......и тогава ме кефеше койна като технология и сега (макар да има и май доста по-модерни криптовалути като слушам) ... тогава бях убеден, че мт гох са манипуалатори на цените и ще има изненади.... сега се разви и признавам не е концентрирано толкова както едно време... просто си мисля, че една валута не може да скача по 10% на ден е така от нищото или щото била уникален метод за трансфер ...то вече има още 100 аналога къде къде по скромни..
май хакерите и наркоманите са ракетата носител....смятай цяла европа пазари наркотици с койни онлайн... лудницатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
нали знаеш приказката за една патка дето много мислила мислила па' накрая се удави'ла
на 365 стр. написано на 20.11.2012, 15:24remember remember the fifth of november
Коментар
� -
Xman1 - ако там започне война това означава че севрнокорейците ще влязат и ще приватизират всичко на южнокорейците а американците пехота няма да пуснат защото ще трябва да дадат страхотни жертви.D.Y.F-091066
Коментар
�
Коментар