IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
    400$ скок за последните 24 часа!
    https://media.giphy.com/media/10vfyRDXEr24RW/giphy.gif
    През 2007 в началото на лятото гледах едно интервю на някакъв мениджър от Уникредит. Той казваше че е продал всички акции и че пазара се намира извън нормалните нива. Тогава аз си казах леле този колко е тъп.

След това през октомври продадох дялове в един фонд. Служителката ме гледаше с недоумение (предполагам си казваше леле този колко е тъп).

След 5-6 месеца аз си казвах - леле този от Уникредит явно е бил умен тип.
    А пък дяловете, които продадох по-рано се оказаха една от най-печелившите ми стъпки.

Та всичко е правилно от определена гледна точка. И ти пожелавам да се навърташ в този форум и след 5 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Айде Груйо е на ход
      Според мен ако отиде на 9 ~ 10 000 долара за биткойн тогава е ходът на Груйо.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Айде Груйо е на ход
        Quos Deus vult perdere prius dementat

П.С. Това ми е от Латинския в Медицинска Академия.
        remember remember the fifth of november

Коментар

• Айде Груйо е на ход
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• 400$ скок за последните 24 часа!
            https://media.giphy.com/media/10vfyRDXEr24RW/giphy.gif

Коментар

...............

Хора с незавършен 3-ти клас усещат по-добре накъде отиват нещата и правят по-добрия избор!!!
              П.С. Само за сведение, имам издържани изпити в Софийски Университет - Информациония Факултет, Физическия, Химическия, Биологическия, Философския и Математическия + МЕИ, ХТИ и Медицинска Академия, но дипломата ми е само от едно от изброените места!
              Лека Нощ!
              пхахахахах хахахах мда виждам ама май само си минавал от там, всеки в Булгаристан разбира от всичко, да си опрай колата, да е лекар, да опрай бойлера, разбира от ИТ, от борси от пичкокойни, да опрай си хладилника, да пече ракия у задния двор, шофьори, сводници, крадци, разбирачи тарикати и винаги всеки е по по най, "Аз съм човек на тоя на оня ако звъннем до 5 мин, не си на работа" пхахахаха деебба и глупаците .... За тва държавата е кочина ама пълна изоставена кочина с 600 леа средна заплата !!! ....А ако случайно ги имаш всички тия дипломи изпити значи държава е съвсем деградирала и стигнала дъното щот не е останал читав кадър и всичкото нормален човек се е изнесъл вече от там ....

P.S. забрайх най-важното, че всеки е магистър с по 5 дипломи по икономика, информатика, медицина, индженер, архитект, PR Маркетинг Реклами и модели и т.н. дори и овчарите имат вишо за мениджмънт на стадото в планината ...
              Last edited by michaelis12; 05.08.2017, 09:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                Като си помисля, че похарчих повече от 150 биткойна 2013 - 2015 (= $500 000 днес)
                става ми едно такова весело ...
                Няма да се Косиш Барби! Където е текло - пак ще тече!!!

Коментар

• Добри Ютро!
                  Опс....... над 3.100$, над 20.000 Юана и над 2.500 Евро .....

Коментар

Днес бе добър ден за КриптоВалутите!
                    +5,5% за Биткоина и в момента е 2880$ - на има няма 4% от заветната за мнозина тук цена от 3.000$
                    А общата пазарна капитализация на всички криптовалути е вече над $100,000,000,000 !!!
                    На горния фон - май

Хора с незавършен 3-ти клас усещат по-добре накъде отиват нещата и правят по-добрия избор!!!
                    П.С. Само за сведение, имам издържани изпити в Софийски Университет - Информациония Факултет, Физическия, Химическия, Биологическия, Философския и Математическия + МЕИ, ХТИ и Медицинска Академия, но дипломата ми е само от едно от изброените места!
                    Лека Нощ!
                    Умен Марин
                    Дай инфо от де е дипломата,и аз имам една от изброените от теб,ама е инженерна,може да сме колеги

Коментар

• Днес бе добър ден за КриптоВалутите!
                      +5,5% за Биткоина и в момента е 2880$ - на има няма 4% от заветната за мнозина тук цена от 3.000$
                      А общата пазарна капитализация на всички криптовалути е вече над $100,000,000,000 !!!
                      На горния фон - май
                      Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                      ........... но явно хора кат Бай Марин и оня Xman1 имат трети клас до обед ......
                      [/URL]
                      Лека Нощ!
                      Last edited by marin1; 04.08.2017, 22:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        Някой може ли да ми обясни откъде дойдоха тези 6 милиарда капитализация в bitcoin cash ..на прост език.. следя ги с половин око тия разцепления в койна но не ми стана ясно... всеки койн се раздели на койн + койн кеш ли (или размножи по скоро)
                        може, от тия дет помпат балона после да вземат на балъците парите ....

#234. BTC-e | ОБИРЪТ НА ГОДИНАТА!!

и уж беше лимитирано, но сега го разделят на "лимитирана" +безкрайност .... аз го бех поствал тва тука веднъж за врижните безкрайни дроби, то и аз иам тройки по математика, но явно хора кат Бай Марин и оня Xman1 имат трети клас до обед ......

Continued fraction
                        https://en.wikipedia.org/wiki/Continued_fraction
                        Last edited by michaelis12; 04.08.2017, 10:07.

Коментар

• Някой може ли да ми обясни откъде дойдоха тези 6 милиарда капитализация в bitcoin cash ..на прост език.. следя ги с половин око тия разцепления в койна но не ми стана ясно... всеки койн се раздели на койн + койн кеш ли (или размножи по скоро)
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Това коя стойност е реална и коя не, е доста разтегливо понятие при криптовалутите.
                            Зависи тълпата дали е подплашена или не.

Коментар

• barbaron - за бткойн се изразходва но за този клонинг нищо не се изразходва почти, той ще си отиде към реалната стойност.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

Има нещо гнило в това класиране !
                                Не е възможно да циркулират (почти) еднакъв брой BTC и BCH !
                                Този брой трябва и ще се раздели пропорционално на хешрейта между двете криптовалути.

Освен това, BCH спука гумите и сега кара по джанти.
                                За да се изкопае един блок сега (12,5 BTC or BCH) се изразходва електро-енергия за $5000 (при цена $0,05 / kWh),
                                следователно за да се произведе 1 BCH се изразходват $416, а курса на BCH e $302.udu
                                Затова и миньорите ще се разбягат, и курса още ще пада.
                                Дори и след корекцията на "difficulty".
                                E как няма да са равни щом за всеки ВТС дадоха по един ВСН. За два дни оттогава може само съвсем малка разлика да се получи. Виж, реално в циркулация са много по-малко ВСН, маса хора още ги чакат в портфейлите си, по борсите сигурно под 10% от всички се търгуват. Иначе и аз мисля, че цената на новия шиткойн трябва да пада още много. Хашрейта в момента е 6224/364 PH, тоест някъде 17/1.

Коментар

Working...
                                X