If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не беше ли идеята бай хойните да са краен брой, че затуй да поскъпват?
Те почнаха да се клонират през месец.
Чак се чудя с какъв акъл наливат в нови и нови невидими измишльотини.
Ми търсене и предлагане, а човешкият мозък е така устроен, че може да си обясни всичко. Както казваше дядо ми, Бог да го прости, цитирайки някоя по-умна глава - И най-идиотското деяние има своето философско оправдание.
Та така - на момците, дето правят спекула и кинти от нея - успех!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Южна Корея забрани първоначалното предлагане на криптовалути
Трябва целият свят да се обедини и да блокира тази паразитираща технология, която само гори ток и ресурси напразно.
Целият свят се стреми към енергоефективни технологии, само койнаджиите вървят наопаки. Ще горят ток напразно да ми печатали някакви несъществуващи цифрички...
Южна Корея забрани първоначалното предлагане на криптовалути
Трябва целият свят да се обедини и да блокира тази паразитираща технология, която само гори ток и ресурси напразно.
Целият свят се стреми към енергоефективни технологии, само койнаджиите вървят наопаки. Ще горят ток напразно да ми печатали някакви несъществуващи цифрички...
ако се върнеш 1500 поста по надзад ше видиш сичките тия постове обяснени, но тукашните хуйнаджии не вдеват че има "лимитирани копия" или че мое се разделя на чаркове до + безкрайност ....
Ха-ха, бай Марине пак ли бре?
Пак ще избълват поредната измислена шитня, в отчаян опит да привлекат свежи пари към замиращата пирамида.
Дали 2018 година ще е последната година на крипто-тъпотиите? Май натам отиват нещата...
Какво стана със стария клонинг на биткойна?
Добре е стария клонинг,държи се на около 10% от цената на Боткойна,четвърти е по пазарна капитализация,беше и трети.
Разходих се до Швейцария благодарение на него
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Ха-ха, бай Марине пак ли бре?
Пак ще избълват поредната измислена шитня, в отчаян опит да привлекат свежи пари към замиращата пирамида.
Дали 2018 година ще е последната година на крипто-тъпотиите? Май натам отиват нещата...
Какво стана със стария клонинг на биткойна?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар